Sniženja i promocije ovlašćenih distributera

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Re: Sniženja i promocije ovlašćenih distributera

Post od Delija »

trojanac napisao:Ne ulazim u to kako drugi rade, samo nudim pomoć ako treba da se sazna nešto više.
Thanks. Napisah prvo da bi me zanimao dodatni info, ali sam onda nasao, pa edit-ovao.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

NexT napisao:Ja bio pre par dana u Skodi, raspitivao se za Superba i imao test voznju. Ponudili su mi cenu sa popustom, regularno.

Sta si vozio(motor, menjac, oprema)? I kakvi su ti utisci?
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Vozio sam Superb 2.0 TDI 190 DSG 4x4 karavan u Style paketu sa doplatama. Kataloska cena 40.000 :kezo:
i 2.0 TDI 150, manuelni, Ambience.

O karavanu ne bih mnogo trosio reci, osim sto 40k za Skodu ne bih dao ni u ludilu. Svakako ne bih otisao ni po Passata za te pare.

2.0 TDI i DSG lepo rade. Menjac je odlican, brzo radi, ne cima, ne oseca se nista osim sto ga nekad vuce u vise obrtaje nego sto bih ja voleo.

Generalno enterijer je jedan solidan prosek. Ne svidja mi se na tapacirima neki mekani jeftini skaj koji kapiram da ce se u nekom trenutku ostetiti. Plastika je relativno dobra, sve je odlicno uklopljeno i sve je nemacki tvrdo. Sedista su pozadi mnogo prijatnija i udobnija (zavaljenija) nego na prethodnom modelu, a i dalje ima brdo mesta. Gepek je :bravo: :bravo: :bravo:
Ono sto mi se jako svidelo, ima rezervni punih dimenzija, i pored toga gepek veci od 99% kola na trzistu. Peta vrata su fantasticno ogromna i ne razmisljas o koferima. Ima i velike boksove sa obe strane, tako da mozes da spakujes sve sto treba, bez da leti po gepeku.
Ne svidja mi se minijaturan osnovni ekran navigacije i nisko je smesten na centralnoj, pa odvraca pogled.

Retrovizori su mali i cudan je oblik, relativno je nepregledan zbog visokog dupeta i ogromnih C stubova, ali senzori lepo rade posao, a oba su imala i kameru za rikverc.

150 konja mu je merka, mada kazu da i 1.6 solidno nosi karoseriju. DSG je lepo imati, ali ne bih doplatio 3000 evra za to. Manuelni je fantasticno precizan, prava VW skola, a prva je iritantno prekratka. TDI je tih, miran, malo trosi, lepo vuce iz niskih obrtaja i ne vidim zasto bi neko kupio TSI. Ovaj je sa svim akanjem kakvo ide uz sluzbeni auto imao prosek ispod 7 na 1500 km.

Najveca mana auta i moj licni problem je to koliko je bucan na losem putu. Poprecne neravnine (recimo raskrsnica O brigada i M.Milankovica) podnosi kao jarac, na rupama lupa (imas osecaj da ce tocak da ostane u rupi), a na kaldrmi dolazi do izrazaja dobro odradjena izolacija motora, a dosta losija buke od tockova i oslanjanja.
Da se razumemo samo, ja to poredim sa Mercedesima i C5.

Da li Ambience (bixenoni, 3z dig klima, parking senzori, el retrovizori, LED, grejaci sedista, navi) sa 2.0 vredi ravno 24.000 eur, koliko mi je ponudjeno sa metalik bojom - da.
I mislim da je to neki limit koliko treba platiti Superb.

Ono sto je lose u celoj prici je AutoCacak.
Nemaju svoj program finansiranja, ne trude se oko klijenta (zapravo, ne da se ne trude, nego ih boli cose sto si usao u salon. Osim Ace(?)), servis se radi na 15.000km i kosta oko 20.000 rsd :losevidim: ...
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Mene je u AutoCacku docekao cikica kojem je na stolu bila kesa sa kikirikijem, na merenje, delimicno rasuta i prilicno je bio mrzovoljan, sa obzirom da smo prekinuli grickanje i caskanje sa nekim likom. Bas se videlo da mu smetamo u tom trenutku i da jedva ceka da izadjemo.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

skoda samu sebe prodaje.
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Oni zive od flotne prodaje i briga ih, posebno Auto Cacak. Gledali smo fabiju pre corse ali nas je vlasnik zajebavao za neke sitnice, celo to 'trgovanje' je bilo u stilu oce kaki nece kaki. Onda su gospoda iz opela klizeci uletela...

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:
Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro

Post od Risto »

Ja sam imao jako pozitivne utiske u razgovoru sa prodavcem u auto kuci Intersrem, ako vec zelite da pazarite Skodu i niste zadovoljni tretmanom u BG-u, moja preporuka za Intersrem.
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Mene nadrkani prodavac nikad ne može odbiti ako nesto stvarno zelim da kupim. Ako sam dosao da kupim npr. Superb u Autocacak, nema sanse da bih se zbog neljubaznosti prodavca okrenuo i otišao kupiti Insigniju u Autopromet. Pa taj auto meni treba, a prodavca naravno da zabole.
A kada vidim da me neki prodavac skida s kur[COPYRIGHT SIGN]@ (npr. Gigatron, kada lepo pitam oko nekih komponenti oko kojih se slabo razumem, a on mi kaže eto ti ih tamo pa vidi sam) ja tek onda počnem da mu se penjem i na kitu, i na bubrege i glavu...sve dok mu ne spadnu gace.

Poslano sa mog Tesla TTH7 koristeći Tapatalk
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:

Post od Risto »

Ja nemam generalno problem sa prodavcima, ako neces ti da mi prodas nekom drugom je sigurno stalo da mi to isto proda. Problem nastaje kod proizvoda gde je samo jedan zastupnik i ako ta firma ima los pristup, ti ces uvek tokom eksploatacije proizvoda imati problem zbog saradnje sa takvom firmom. Seti se recimo Baxovih muka sa dilerom, cini mi se da je mr. y isto pricao o svojim losim iskustvima sa dilerom od koga je uzeo nov auto. Nije svejedno kada kupis proizvod od recimo 20k evra i onda imas problem sa njim a onog ko ti ga je prodao zapravo boli briga i nece da ti pomogne.
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Post od Mr.Rotor »

Jedan od razloga zašto sa Audija nisam prešao na Mercedes ili BMW.

Jednostavno ne menja mi se ovlašćeni servis. Stvarno sam prezadovoljan.
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:

Post od Risto »

Pa znaci to kada imas dobar servis, lako je meni pametovati iz fotelje i reci da je npr. laganini stvar kupiti novog Maseratija kada ja necu osetiti problem ako auto bude pravio probleme. Doduse, treba se uvek raspitati o servisima, mozda covek nekada ima pogresnu sliku.

Ja sam recimo bio iznenadjen da kod nas postoji sjajan majstor za odrzavanje Lancera Evo, ali to je bilo samo do toga sto sam ja lose informisan.
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Next, hvala na iznosenju utisaka! Jos samo jedno pitanje... Razlika 150 vs 190 ks? Da li je osetna?

Sto se tice pitanja zasto bi neko uzimao TSI, ja bih rekao da je jedan od motiva 2.000€ razlike u startu. Isto tako, mislim da je DSG oko dve, a ne tri hiljade evra. Nisam nikada imao prilike da ga probam (DSG), ali sam misljenja da bih ga verovatno doplatio. Ustvari, gotovo sam siguran da ce mi sledeci auto biti automatik...

Risto napisao:Ja sam imao jako pozitivne utiske u razgovoru sa prodavcem u auto kuci Intersrem, ako vec zelite da pazarite Skodu i niste zadovoljni tretmanom u BG-u, moja preporuka za Intersrem.

Negde sam pisao o mojim iskustvima sa njima. Nije bilo bas sjajno...
Korisnikov avatar
dag81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
Kontakt:

Post od dag81 »

Isto za Intersrem, bio par puta blejis oko auta a niko da pridje. I kad se obratis su u fazonu "kazi".
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Post od Mr.Rotor »

DukeNS napisao:Next, hvala na iznosenju utisaka! Jos samo jedno pitanje... Razlika 150 vs 190 ks? Da li je osetna?

Sto se tice pitanja zasto bi neko uzimao TSI, ja bih rekao da je jedan od motiva 2.000€ razlike u startu. Isto tako, mislim da je DSG oko dve, a ne tri hiljade evra. Nisam nikada imao prilike da ga probam (DSG), ali sam misljenja da bih ga verovatno doplatio. Ustvari, gotovo sam siguran da ce mi sledeci auto biti automatik...

Risto napisao:Ja sam imao jako pozitivne utiske u razgovoru sa prodavcem u auto kuci Intersrem, ako vec zelite da pazarite Skodu i niste zadovoljni tretmanom u BG-u, moja preporuka za Intersrem.

Negde sam pisao o mojim iskustvima sa njima. Nije bilo bas sjajno...
Itekako osetna.
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Odgovori