Elektronska naplata putarine
Re: Elektronska naplata putarine
negde je neko, u nekom trenutku, pitao kako se menjaju tablice na grckom tag-u. danas sam uzeo fizicki u korisnickom servisu u atini i rekla mi je da moze preko web-a ali ne i preko android aplikacije i telefona. ne znam da li je to tacno ali je svakako iz prve ruke.
takodje mi je potvrdila da je nebitno za koji auto se koristi, odnosno ne moraju biti samo te prijavljene tablice ali svakako mora biti ista kategorija vozila.
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
takodje mi je potvrdila da je nebitno za koji auto se koristi, odnosno ne moraju biti samo te prijavljene tablice ali svakako mora biti ista kategorija vozila.
Kao i kod nas, nebitno, moj tag je bio u drugim vozilima u Gr.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Kod kog provajdera si bio?kod napisao:negde je neko, u nekom trenutku, pitao kako se menjaju tablice na grckom tag-u. danas sam uzeo fizicki u korisnickom servisu u atini i rekla mi je da moze preko web-a ali ne i preko android aplikacije i telefona. ne znam da li je to tacno ali je svakako iz prve ruke.
Sent from my iPhone using Tapatalk
olympia odos.
imaju i aplikaciju preko koje pratis stanje, potrosnju, vrsis dopunu platnom karticom ...
imaju i aplikaciju preko koje pratis stanje, potrosnju, vrsis dopunu platnom karticom ...
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Jedva se ulogovah u aplikaciju. Ko će se setiti kredencijala 
TapaT

TapaT
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Da, to mi se baš sviđa kako ipak izgleda sve seda na svoje mesto po pitanju tagova za Open Balkan. U startu je delovalo kao da će sve morati komplikovanije da ide, al po ovome bi mi sa postpaidom ipak dobili to sve čak i bez rekonfiguracije? Pa i da je sa rekonfiguracijom, super, al ovo mi zvuči kao da bi bilo bez.
Samo je trebalo verovati u enpay. Jes da nemaju podrsku al na kraju dadose i popust i openbalkan.
Strpljen - spasen. Svakako nije bilo za verovati da će da propadne jedna od tačaka gde partija izvlači procenat, umesto da ide u državnu kasu kroz Puteve Srbije.
Ja sam za to da se bojkotuju ovakve usluge čim se pojavi alternativa, i čim pre ću da se prešaltam na državnu aplikaciju kad izađe iz jaslica.
Ja sam za to da se bojkotuju ovakve usluge čim se pojavi alternativa, i čim pre ću da se prešaltam na državnu aplikaciju kad izađe iz jaslica.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Kako oni dele procenat me manje zanima. Izvukli bi pare i ovako i onako tako da ne vidim poentu bojkota u tom smislu. Dok rade dobro ne menjam.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Kako je sada po novom kada se aktivira novi tag ? Da li je korisnik odmah na postpaidu ili je prepaid ?
Kako se ponasa tag kad je baterija na izdisaju? Danas mi se deslilo da pri ulasku i izlasku nije uopste zapistao tag, rampa se uredno otvorila a u povartku na ulazu nije ali na izlasku je zapistao jedva, vrlo slabo...
Послато са 21081111RG помоћу Тапатока
Послато са 21081111RG помоћу Тапатока
Od 21.6. navodno MKD sa našim tagom.
Ja idem u MKD u srijedu ali imam enpay pa sumnjam da ce odma i on raditi ali mogu da probam, ili u povratku iduce nedjelje
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Ni tad, ni sledece nedelje. Ne znam da li ce enpay isto kad i open balkan, ali najberovatnije od jula.
Послато са SM-S918B помоћу Тапатока
Послато са SM-S918B помоћу Тапатока
Nisu mi jasni ovi krediti u Enpay.
Nit imam taj neki popust koji se pominje, naplacuju mi putarine po redovnoj ceni.
Ni sa cim ne podudaraju, niti umanjuju fakture za taj kredit koliko imam.
Trenutno imam 70.2 din
A za ovaj mesec mi je 2070 din ukupan trosak.
Proslog nisam ni primetio bilo kakav kredit,
Nit imam taj neki popust koji se pominje, naplacuju mi putarine po redovnoj ceni.
Ni sa cim ne podudaraju, niti umanjuju fakture za taj kredit koliko imam.
Trenutno imam 70.2 din
A za ovaj mesec mi je 2070 din ukupan trosak.
Proslog nisam ni primetio bilo kakav kredit,