:
Kleber quadraxer
Lassa multiways
Fulda multicontro
BFgoodrich g-grip
Ili ipak Tigar taurud

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Od 1 jula 2019...ljubitelj napisao: 24 Sep 2020, 23:08 Ja razmatram nove Tigrove all season koje su se pojavile od 01,jula u ponudi, dosta liče na Michelinove CC a kažu da imaju dodatu siliku što je dobar znak da su elastičnije smese od ranijih.
Ja sam se dvoumio izmedju ove dve i na kraju uzeo Fuldu. Kleber je cak i za nijansu jeftiniji. Koju god da uzmes od njih, neces pogresitiNemanjaOOOO napisao: 24 Sep 2020, 22:24 Kleber quadraxer
Fulda multicontro
Rođaka je koristi kao celogodišnju, prednje su nakon 18 meseci gotove a zadnje bi mogle još malo (prednje došle na 4,5 mm, ispucale, izmrvljenih i nepravilno zaobljenih ivica profila, može donekle biti u pitanju i stanje trapa ali... zadnje su za jedan nivo bolje). Na istom autu u istom režimu joj je »Sava Eskimo HP2« (koja je, ruku na srce, po trošenju na toplom bolja od »Save Eskimo S3« koja je vrlo osetljiva visoke temperature) trajala 30 meseci.NemanjaOOOO napisao: 24 Sep 2020, 13:12 Hoce cale sebi da stavi AS, posto ne prelazi puno km, a sve je uglavnom grad i dobijem zadatak da mu izaberem i nadjem neke. S obzirom da sam cesto u Bosni, a tamo su kao nesto jeftinije + povrat pdv-a, pitam jednog bosanca sto prodaje gume i delove, sta ima u ponudi od svesezosnkih, on meni salje ponudu Lassa snoways3, rekoh pa to je zimska, na sta mi on odgovara... Copy/paste
POSTOJE GUME ZIMSKE I LJETNA . SAMO IMA AZLIKE U MEKOCI. OVA LASSA JE MALO KRUCA TAKO DA MOZE PODNIJET LJETO I TESTIRANA JE DOSTA LJUD KOJE JA ZNAM KOJI SU UZELI OVE GUME NE SKIDAJU PREKO LJETA I PO TRI SEZONE VOZE
Hocu reci, "svaka cast" na poznavanju robe sa kojom radi.
Inace slaba tamo ponuda AS guma, skoro da ih i nema u ponudi.
Kako se Fulda pokazala do sada? Takođe vozim Punta i razmišljam o ovim gumama.bozza1979 napisao: 22 Sep 2019, 13:36 Pre oko 2 meseca sam stavio na Punta Fuldu. Isto sam hteo Michelin ili GoodYear, ali ipak uzeo Fuldu, jer je tad bila varijanta da će relativno uskoro u oglase. Prešao 1000 i nešto km i prvi utisci su da nisam pogrešio. Doduše i nisam vozio po nekim kišama... Videćemo na zimu ukupan utisak.
Michelin je oko 2000 skuplji po komadu, a GY oko 1000. Nisu to neke pare, ali s obzirom da sad menjam i na drugom autu, nije da se baci... 1 ili 2 Save Adapto se uštede
Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока