Grčka

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Re: Grčka

Post od McGruja »

Ja se jezim nasih tabli u inostranstvu, jer sam otisao van svega ovde na odmor, da bih dosao u isto to, samo selektovanu seljaniju
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Sto ljudi, sto ćudi...
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Sto zena... :)
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

I oni pobegli od McGruje pa se najezili kad su mu videli tablice :D

Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Med
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 21:23

Post od Med »

Ja se raspisao ali mi nesto pojede post...nema veze. Ukratko, 4 leta zaredom smo u L.Beach, valjda nam je dobro :D

Usput smo bili i u ova dva apartmana, http://www.halkidiki.com/kohyli/ i http://www.portopsakoudia.gr/en/times.php
O ovom prvom sam mislim i pisao na ovoj temi i svidja mi se sto ima svoju plazu sa lezaljkama a od plaze Lagomandra je 100 metara udaljen i dosta je intimniji od Magda House , http://www.magdahouse.gr/halkidiki/ . U Magdi nam prijatelji letuju vec dve godine zaredom , lepo dvoriste i basta, soba veoma mala ali sa balkonom naravno pa to izvlaci. Ovaj u Psakudiji kad vidite na netu mislite da je ne znam koliko dvoriste...kad ono sirina da rasiris ruke ali je polozaj da bukvalno iz sobe pisas u more. Ali prijatna atmosfera. Tako da verujem samo Google Earth i premerim plac i udaljenost od mora...

Prosle godine smo bili na samom pocetku juna i samo su dva dana bila losa.
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Kakva je temp mora pocetkom juna?
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
zdushan
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4

Post od zdushan »

Verovao ili ne, topla kao pisacka (izmedju Lagomandre i Neos Marmarisa).
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

L. Beach 2011. pocetak septembra, to kad smo se smorili zbog hrane.
Prosle godine kraj juna 2 dana kisa pre podne, 2-3 dana vetar i talasi non stop.

TT
Korisnikov avatar
Med
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 21:23

Post od Med »

zdushan napisao:Verovao ili ne, topla kao pisacka (izmedju Lagomandre i Neos Marmarisa).
Dusane, da ti nisu nesto Rusi u rodu :P

Ja bi diplomatski odgovorio: zivu zabu mozes skuvati u vodi a da ne iskoci samo tako da postepeno grejes vodu. Prvo kad sam krenuo da ulazim smrzo sam se kao p....., drugi dan je vec bilo pesma.
Bajdvej, ako kupujete u Masoutis-u, napravite odmah na kasi njihovu karticu (kao ona za Idea - privesak), jedino tako moze da se kupuje iz kataloga sa popustima a nekad stvarno imaju dobre cene ( http://www.masoutis.gr/ ), naravno da je besplatna i odmah se dobije.

Heinz, jasno mi je o cemu pises...bebac od tri meseca a vreme nikakvo.....mi smo bili sredinom septembra kad je mali imao deset meseci a vreme nikakvo. Upoznali smo Solun i Sitoniju doooooobro ;)
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Med napisao:Ovaj u Psakudiji kad vidite na netu mislite da je ne znam koliko dvoriste...kad ono sirina da rasiris ruke ali je polozaj da bukvalno iz sobe pisas u more.
Širokougaoni objektiv čuda čini. Zato gledaš neki detalj na osnovu koga možeš da proceniš veličinu/širinu prostora, recimo širinu vrata, i odmah ti bude jasnije ostalo... :)
dragvorl napisao:Kakva je temp mora pocetkom juna?
Ja sam bio početkom jula (doduše sa druge strane poluostrva) i za moj ukus nije bilo toplo kao prethodnih godina, a mogu misliti koliko je tek "toplo" bilo početkom juna... :D
Korisnikov avatar
codemaker
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Garaža: Audi A6 C6 2.0 TDI (2008)

Post od codemaker »

McGruja napisao:Ja se jezim nasih tabli u inostranstvu, jer sam otisao van svega ovde na odmor, da bih dosao u isto to, samo selektovanu seljaniju
I ja nešto nisam srećan kad srećem previše naših ljudi. Pa u Beogradu ih imam naših na gomile, samo mi još trebaju u inostranstvu. Svako svojim putem mili moji. Doduše, Grčku još malo pa nećemo ni smatrati za inostranstvo...

Umeju naši da ispadnu glupi do bola.
Jedne godine ssmo supruga i ja odseli kod prijatelja koji u Paraliji ima hotel. Bili smo na putu za Spartu pa nam je to doško nešto kao pola puta pa da posetimo prijatelja (kojem uvek plaćam sobu bez obzira na prijateljstvo, čovekov je to biznis i kad bi mnu svi prijatelji dolazili za džaba, bankrotirao bi)
Uveče svratismo da prošetamo jer ja volim gužvu i onda se ima svašta za videti i čuti.
Kupismo sladoled i sedosmo na klupicu uza zid jedne prodavnice suvernira. Otvoreni svi prozori iznad nas pa se sve čuje.
Odjednom se začu urlik "Lazareeeee".
- Šte je, šta se dereš?
- el' da kupimo ove kipove, da stavim na policu kod vrata?
- Kakve ženo kipove, nismo na groblju?
- Pa ovo što piše "Ahlius", "Zevas" i tako još neki, pazi ima i Atina, znači svaki grad ima svoj kip. Zamisli da ima i Leskovac.
- Ma kupi šta me briga, pa da idemo da pijem pivo.
- Lazareeee, uzela sam onu Atinu, 15 evra
- (potiho) ma baš me briga...
- A jel, da kupim još jednog muškog al da bude neki junak?
- Ma kupuj više da idemo.
- Lazareeeee!
- Au ženo jesi dosadna. šta je sad?
- A jel veći junak ovaj od 20 evra ili ovaj od 15 evra?

Tu sam ispustio sladoled od smeha i oteturao da kupim drugi pa nisam čuo dalji biznis razgovor.
Više volim da nema nikog oko mene od "naših" bar se ne potresam.
A još kad vidim našeg čoveka uredno parkirao ispod nekog drveta, prekrio ciradom na kojoj je uredno ispisana registracija, pa vezao sajlom kroz rupice a podmetnuo i karton ispred guma. I tako ostavio do srećnog povratka kući.... Takve bi trebalo katapultom ispaljivati preko granice u GR da ne troše benzin i zagađuju vazduh. Lepo se popakuju u mrežu, sednu u korpu katapulta a Mile okine. Em je brže, em jeftinije em me ne nerviraju.
Naravno da pričam sam sa sobom... I meni je ponekad potreban savet stručnjaka.
( Crtice iz života jednog srpskog programera )
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

:loool: :loool: :loool:
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

:kezo:
Širim haos!
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Med napisao:
Heinz, jasno mi je o cemu pises...bebac od tri meseca a vreme nikakvo.....mi smo bili sredinom septembra kad je mali imao deset meseci a vreme nikakvo. Upoznali smo Solun i Sitoniju doooooobro ;)
Ne, ne, taj je septembar 2011. bio super, ali je hotel podbacio. Dubina mora na Lagomandri bebcu nije smetala :) Zgodno je bilo od hotela do plaže spustiti se samo sa kolicima.
2012. septembar je isto bio dobar, taman smo otišli kad je počela kiša koja je bila par dana posle.
Prošle godine je jun imao malo lošije vreme, ali smo svaki dan bili na plaži i kupali se. Vetar je smorio istina.
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

Ogi napisao:Ja cu ove godine dati sve od sebe da odem na Pelion. Jednom sam ga ovde spomenuo sa sve mapom i niko nije reagovao. Niko ziv i ne zna za njega. Jako malo Srba ima. To je super.
He, he mi smo uplatili :mrgreen:

Kraj Avgusta, Ag Ioannis, West coast :cool:

Tapatalk
Odgovori