Sport
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Re: Sport
Eazyyyyyy! Stvarno bre da je naša prva ekipa ovde, zlato lagano. A i ovako su dobre šanse 

- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Ali prvo da navijamo za Ruse kad budu igrali protiv Španaca. Njima neka ide bronza, bilo bi baš OK.
A finale? Tu je sve moguće.
A finale? Tu je sve moguće.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Svaka čast momcima, na prikazanoj kako košarkaškoj tako i mentalnoj snazi. Doktoru Saletu ide najveće priznanje jer je ovaj rezultat više nego ikad zasluga selektora.
U nedelju idemo hrabro, kako god da se završi kapa dole za momke.
U nedelju idemo hrabro, kako god da se završi kapa dole za momke.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Super tekma, usro sam se malo posle onog tajm auta u poslednjoj cetvrtini, jer su Rusi odjednom poleteli, ali se sve posle minut dovelo u red 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- nmaric1993
- Pridružio se: 15 Maj 2015, 15:13
- Garaža: Volvo v40 1.9 TD
I ja mislim da ce da sameljemo Slovence, jeste da njih vodi euforija, ali vodi i ove nase, ipak su svesni i oni da su prakticno druga postava...
Mislim da ce ovo finale da bude verovatno najvaznija utakmica u Bogdanovicevoj karijeri, posto je ocito da je najvazniji igrac trenutno.
Jedino mi se onaj Micic nekako ne snalazi.
Stimac na zadatku najradosniji na klupi
Svakako KAPA DOLE!
Mislim da ce ovo finale da bude verovatno najvaznija utakmica u Bogdanovicevoj karijeri, posto je ocito da je najvazniji igrac trenutno.
Jedino mi se onaj Micic nekako ne snalazi.
Stimac na zadatku najradosniji na klupi

Svakako KAPA DOLE!
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Sa obzirom da naredne godine nema prvenstva, mogao je Marković da odigra još ovo. Baš bi značilo, mnogo bi se rasteretili Bogdanović i Jović. Da ne pričam o Švedovim mukama.
No, šta je tu je. Momci su otišli da pokažu da i drugopozivci imaju oo
Predlog da se na prvenstvo vodi 15 igrača dolazi do izražaja, ne samo za nas. Jednostavno, ljudi se povrede nanpripremana/tokom trunira, a neki od igrača se oporave. Recimo, Nedović bi verovatno igrao od 1/8 da je krenuo, a možda i Kalinić. To bi sada mnogo značilo...
Da ne spominjem Tea, koji trenira u LAu...
TT
No, šta je tu je. Momci su otišli da pokažu da i drugopozivci imaju oo

Predlog da se na prvenstvo vodi 15 igrača dolazi do izražaja, ne samo za nas. Jednostavno, ljudi se povrede nanpripremana/tokom trunira, a neki od igrača se oporave. Recimo, Nedović bi verovatno igrao od 1/8 da je krenuo, a možda i Kalinić. To bi sada mnogo značilo...
Da ne spominjem Tea, koji trenira u LAu...
TT
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Vasa Micić kao Jarić onomad protiv Amera: bubnuo trojku ničim izazvan, i ušao u istoriju
Ovi momci rade vanserijske stvari jer su tim u pravom smislu te reči. Hemija bi nestala kada bi u ekipi bili i oni koji nisu prošli pripreme, ne treniraju a čuva im se mesto čim se oporave. Varijanta "samo se ti sine muči i znoji na pripremama i gini na svakom meču, ali čim onaj tamo stane na noge ti ideš na klupu" je fijasko na jedan.

Ovi momci rade vanserijske stvari jer su tim u pravom smislu te reči. Hemija bi nestala kada bi u ekipi bili i oni koji nisu prošli pripreme, ne treniraju a čuva im se mesto čim se oporave. Varijanta "samo se ti sine muči i znoji na pripremama i gini na svakom meču, ali čim onaj tamo stane na noge ti ideš na klupu" je fijasko na jedan.
There are 10 kinds of people in the world: