Dobro veče
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: Dobro veče
Praznjena je instalacija. I onda je posle opet napunjeno i provereno da ne curi nigde. Na sta mislis skidani ventili? Ventili sa cega? Inace naplatio je sve to 50e.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Po meni, to je sasvim ok cena za taj posao...
Probio sam gumu malopre...
Kako me krenulo ove nedelje, ako ziv ostanem do petka slavim...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
De znam, meni je 50e mnogo za 30 minuta posla, nije on nista tu posebno uradio. Ali bem li ga, ne razumem se u to, zato sam pitao
Gde probusi gumu? :O

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ovonedeljni petak je prosaobane valjevo napisao:Po meni, to je sasvim ok cena za taj posao...

Brzine idu u H-a !!!

Zasto mora da padne prokleta kisa isti dan kada operem auto ?!
P.S. Kakva je autina 599
Mislim da je to prvi auto koji je super i u b.o.b varijanti...

P.S. Kakva je autina 599

- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Ma u petak sledeci idem na odmor, pa mi je to trenutno referentna tacka u zivotu. Kao kod racunanja vremena pre i posle Hrista, tako i ja pre i posle odmora. Godisnjeg...
Probio je na Visnjickom bulevaru negde oko 16 i 45. Prednja leva...
Evo kako je tekao danasnji dan.
Sednem u auto u kom gori check engine.Bio na Adi Huji, umal' nisam upao u Dunav. Spotaknem se kad sam silazio niz stepenice i skotrljam se. Prezivim nekako.
Autom (check engine) skoknem do Vukovog spomenika (na putu do NBgd-a) samo do Garinela da pokupim neku kosulju (imaju neko ekstra snizenje), i uz put pocne kisa da pada. Parkiram se kod Masinca. Dok sam presao ulicu do kineskog butika da uzmem kisobran od 200 dinala, budem mokar do gole koze. To je inace mozda 65 sekundi od auta do Kineza...
U Garinelu me isprozivaju neke dve prodavacice kao da sam dosao da ih pokradem a ne da kupim nesto od njih. Valjda zato sto su me gledale njih dve kao nekog debelog mucenika, u mokroj majici i bermudama, i sa kineskim kisobranom... Imaju srece da ja inace ne reagujem na bezobrazluk te vrste. Pokupim kosulje, putujem nazad do Mirijeva 45 minuta.
Presvucem se, i opet krenem na NBgd, i na Mirijevskom mi ode guma. Menjao sam je kao u pit stopu, po kisi za 5 minuta.
Na autu i dalje gori check engine lampica...

Probio je na Visnjickom bulevaru negde oko 16 i 45. Prednja leva...
Evo kako je tekao danasnji dan.
Sednem u auto u kom gori check engine.Bio na Adi Huji, umal' nisam upao u Dunav. Spotaknem se kad sam silazio niz stepenice i skotrljam se. Prezivim nekako.
Autom (check engine) skoknem do Vukovog spomenika (na putu do NBgd-a) samo do Garinela da pokupim neku kosulju (imaju neko ekstra snizenje), i uz put pocne kisa da pada. Parkiram se kod Masinca. Dok sam presao ulicu do kineskog butika da uzmem kisobran od 200 dinala, budem mokar do gole koze. To je inace mozda 65 sekundi od auta do Kineza...
U Garinelu me isprozivaju neke dve prodavacice kao da sam dosao da ih pokradem a ne da kupim nesto od njih. Valjda zato sto su me gledale njih dve kao nekog debelog mucenika, u mokroj majici i bermudama, i sa kineskim kisobranom... Imaju srece da ja inace ne reagujem na bezobrazluk te vrste. Pokupim kosulje, putujem nazad do Mirijeva 45 minuta.
Presvucem se, i opet krenem na NBgd, i na Mirijevskom mi ode guma. Menjao sam je kao u pit stopu, po kisi za 5 minuta.
Na autu i dalje gori check engine lampica...

http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Ruzna... Doduse mocno ruznaWolfy napisao:P.S. Kakva je autina 599

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Gde se na ovoj 206ici spustaju/podizu prozori?

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Prekidači su kod ručne između sedišta. Jako debilski fazon, moraš da ih napipavaš 

Ni na slici nije ruzanScuderia napisao:Ruzna... Doduse mocno ruznaWolfy napisao:P.S. Kakva je autina 599

A,uzivo

Na slici je odvratan, uzivo je mocan, pogotovo od nazad.