Dobro veče
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Dobro veče
1995. po prodavnicama se mogla naći fake Baltic vodka koja je naizgled bila kao originalna sa tim da je umesto "Baltic" pisalo "Baltić", plava boja nešto svetlija, a sličica broda je bila kao kao odraz u ogledalu. Špiritus teški. 

Beton, tj Vekija&pivo.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Dobar jutar. Kad vec pricamo o votki, ja na primer nikad nisam ni probao votku. Sta vise, nikad nisam ni pio uopste, samo sam par puta probao Hainiken pivo i to je to. Ne privlaci me uopste 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
@Day Walker
Jel su to one "sportista" fore?
Prvi put sam se bas bas odvalio od zivota sa drugarima iz tima.
BTW, vodka + Red Bull = extra kombinacija. Jack + dobro pivo + Red Bull = jos bolja kombinacija
Jel su to one "sportista" fore?

Prvi put sam se bas bas odvalio od zivota sa drugarima iz tima.
BTW, vodka + Red Bull = extra kombinacija. Jack + dobro pivo + Red Bull = jos bolja kombinacija

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Day Walker
Nije samo zbog sporta, al imam oziljke iz detinjstva.. Sa 3 god sam popio 2 casice rakije na ex, koje su keva i baba sebi sipale. Ja mislio sok i zaleteo se.. Ispeglao sam se kao konj, i to po omiljenom cebetu 

Brzine idu u H-a !!!

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- Day Walker
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Ma kakva vodta, to je za zene - ko se od vinjaka nije ocukao, taj ne zna sta je pijanstvo 

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
Viljamovka + sok od jabuke = najbolja kombinacijaDelija napisao:BTW, vodka + Red Bull = extra kombinacija. Jack + dobro pivo + Red Bull = jos bolja kombinacija

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
trojanac napisao:

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Vinjak je nagori, ne mozes da se otreznis tri dana. 
Vodka je odlicno pice. Baltic vodka i nije tako losa kakva je Atlantik, ona ubija. Vodka moze sa skoro svime da se mesa, a meni je najbolja sa sprajtom i svepsom (biter lemon). Energetska pica uz alkohol sam izbacio, ne zbog srca i zdravlja, vec zbog wc-a.
EDIT: Prvo trovanje od alkohola mi je bilo od crnog vina, drugo od vodke a trece od kombinacije svih mogucih alkoholnih pica. Posle ovog treceg sam naucio da pijem.

Vodka je odlicno pice. Baltic vodka i nije tako losa kakva je Atlantik, ona ubija. Vodka moze sa skoro svime da se mesa, a meni je najbolja sa sprajtom i svepsom (biter lemon). Energetska pica uz alkohol sam izbacio, ne zbog srca i zdravlja, vec zbog wc-a.

EDIT: Prvo trovanje od alkohola mi je bilo od crnog vina, drugo od vodke a trece od kombinacije svih mogucih alkoholnih pica. Posle ovog treceg sam naucio da pijem.