Gdin selektor duguje mnoga objasnjenja. Izmedju ostaloga zasto smo igrali bez centara kada slovenci nisu postigli poen sa centra, kao da ga nisu imali. Realno Kokoskov mu je objasnio. Zasto je igrac Marjanovic presedeo ? Sami smo sebe ubili igrajuci potpuno drugacije nego protiv Rusije. Mislio sam da cemo ih zgaziti sa centra
Poslednja izmena od Ogi u 18 Sep 2017, 00:50, izmenjeno 1 put ukupno.
Kad bi se iole razumeo u kosarku i taktiku koja se primenjuju u istoj ne bi ti bili potrebni odgovori na ta pitanja...
A pogledaj malo ove sportske novinare, ja mislim da niko to pitanje nije postavio, jer je njima jasno a i vecini pratioca.
Sad ti ces da kazes ali ja ne razumem, jbg ne razmume ni ja kad na tv-u naletim na ragbi, to se jure oko lopte bacaju, lome, guraju........
Jbga, svi su bili pod tenzijom i nervozni zbog dzukackog ponasanja sudija. Kako je bilo tim momcima na terenu samo oni znaju, svakih par minuta su im pljustale kazne a mi iz fotelje ocekujemo da ubodu trojku sa deset metara. Nervoza, em sto je finale em dodatna zbog sudjenja, tesko je to iz ugla tv gledaoca shvatiti da treba da u prepunoj dvorani budes toliko smiren da uradis posao kako treba a sudije ti drze damoklov mac nad glavom i kao senka ti je iza ledja, samo cekas da ti lupi packu. Dobro su i izdrzali sav taj pritisak. Kad bi sabrali sve sta su nam ukrali imali bi zlato.
Zar nije vec presmesno da su nama UVEK sudije krive ? Nama koji smo kao neka sila u kosarci, sudije nas kraju protiv slovenaca koji u kosarci ne postoje. To onda nije kosarkasko pitanje.
Sudije nas nisu pokrale nego oštetile svojim neznanjem. Mnoge reprezentacije su se žalile na suđenje, naprosto su delegirali dunstere da sude veoma bitne i teške utakmice.
O sportu generalno nemaš blage veze, o košarci pogotovo. Količina jeda i zlobe koje prosipaš u svakom komentaru u ovoj temi su zastrašujuće, po prvi put u životu ću nekoga staviti na ignore listu jer ovo nije zdravo čitati. Uzdam se u određeni menadžment da će biti uporan, pa iznivelisati kosmičku pravdu ajd zdravo
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Da li si ikada imao neki lep vedar optimistican komentar na forumu. U svemu vidis extremno lose. U srebrnoj medalji, u svakoj rupi na putu, u cekanju 20 min na granici, u tome sto se ptica pokakila na soferku, itd.. Daleko od toga da i svima drugima ne smetaju slicne situacije ali hebem mu mater ima valjda i nekih lepih stvari u zivotu. Svaka ti cast kad izdrzavas tako da zivis xy godina, ja bih sebi presudio odavno
Kako ne postoje, ekipa koja nije izgubila ni jedan mec na prvenstvu i osvojila zasluzeno zlato. Nisu uvek krive sudije, bilo je utakmica gde je bilo fer sudjenje pa smo dobili ili izgubili, pogledaj mec opet i broji nepravedne sudske odluke, pisi na papir koliko poena bi hipoteticki imali vise. Da smo igrali savrseno nismo, mogla je i odbrana bolje, trojke nam nisu isle, ali ok, punili smo i mi njih, daleko od toga da su momci pod tom tenzijom lose igrali, disali smo im za vratom non stop.
Nije tu stvar samo poena, stvar je psihe i kako bi uticalo na igrace da je rezultat jednak ili 2 boda do Slovenaca, a kako utice kada si 8 ili 12 bodova iza.
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Pa da, to i kazem, budi smiren i skoncentrisan za igru kad te neko malo malo pa klepi za poen ili dva, jbga, psiha, kad si dva ili tri poena iza onda si lovac i imas motiv, kad si dva tri ispred onda si lovina i opet imas motiv da bezis, ovo te ubije u pojam kad ti nameste da za tri minuta oni imaju tri slobodna bacanja i naprave +6 razliku na vec +5. Da im nisam bio u kozi....
Evo ogi, oglasio se sale....
REČ SELEKTORA Đorđević: Ostajem, ako me ne oteraju /VIDEO/ http://sport.blic.rs/tg0cs65
Gesendet von meinem VTR-L29 mit Tapatalk
Darko napisao: 18 Sep 2017, 01:02
Da li si ikada imao neki lep vedar optimistican komentar na forumu. U svemu vidis extremno lose. U srebrnoj medalji, u svakoj rupi na putu, u cekanju 20 min na granici, u tome sto se ptica pokakila na soferku, itd.. Daleko od toga da i svima drugima ne smetaju slicne situacije ali hebem mu mater ima valjda i nekih lepih stvari u zivotu. Svaka ti cast kad izdrzavas tako da zivis xy godina, ja bih sebi presudio odavno
Bravo! Otkucao sam bio sličan post, ali na kraju nisam postovao.
Ovo srebro donekle može da se posmatra kao neuspeh samo iz perspektive da je zlato bilo na dohvat ruke i da nije osvojeno. Ali ljudi mi smo drugi u Evropi. Pa šta bi Španci, Rusi, Italijani, Francuzi, Hrvati (da ne nabrajam više) dali da su na našem mestu. Nije lako biti drugi u Evropi ni u pljuvanju u dalj, a kamoli u jednom visoko profesionalnom kolektivnom sportu, kakva je košarka. Takođe ovaj uspeh je prosto neverovatan kada se uzme u obzir da je (klupska) košarka u Srbiji praktično dovedena na amaterski nivo i kada se uzme u obzir koliko malo se ulaže u košarku i sport generalno.