Domaće auto emisije
Re: Domaće auto emisije
Meni to isto kao i Čvarkov, negledljivo.
ja pogledao par epizoda ali mi nisu zanimljivi iako Gvera gotivim
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Domaće auto emisije
Meni su super, Gvero bukvalno nosi celu tu seriju, skinuo je do panja klasičnog/stereotipnog automehaničara sa šegrtom koji radi sve.
A i Srđan Timarov je odličan, glumi Mađara fenomenalno. 
Čvarkov je i meni jedva gledljiv. Na momente budu odlični a onda dođe epizoda da ne možeš da ih gledaš ni 2 minuta.

Čvarkov je i meni jedva gledljiv. Na momente budu odlični a onda dođe epizoda da ne možeš da ih gledaš ni 2 minuta.

- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Kao ljubitelj automobila, ne mogu da pljujem "Prvi servis", ranije sam ih gledao i bili su mi dobri, a u poslednje vreme ih ne gledam, niti imam neku želju.
Pokušao sam par novih epizoda, nije bilo sjajno.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
Pokušao sam par novih epizoda, nije bilo sjajno.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
Malo je to ljudi da bi se pisao uvek dobar scenario.
Državni posao je odavno puko ko bas. I tamo je ista situacija. Imaju neke dobre fore koje se ponavljaju (priče o Čemešu su uvek dobre).
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Državni posao je odavno puko ko bas. I tamo je ista situacija. Imaju neke dobre fore koje se ponavljaju (priče o Čemešu su uvek dobre).
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ne gledam ništa redovno već povremeno pa mi bude zanimljivo. U svakom slučaju traju dugo i to treba poštovati. Posebno ekipa arhivatora.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Prvi servis najbolji nas humoristicki program ubedljivo
. A Drzavni Posao je i dalje vise nego solidan, ali oba moraju da se gledaju redovno da bi se pohvatalo sve.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Radio sam 5-6 meseci u banci pa me arhivatori podsećaju na taj period.
Lepo su skinuli te odnose.
A „Prvi servis“ sam gledao u početku, da l' je to bila neka neformalna sezona, 5-10 epizoda... bilo je simpatično.

A „Prvi servis“ sam gledao u početku, da l' je to bila neka neformalna sezona, 5-10 epizoda... bilo je simpatično.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ne znam sta mu zanimljiv ovaj pasat ajde w8 redak ali opet totalno neinteresantan auto, ali ne verujem da je i ovaj rols isto usran na stubicima i pragovima kad se otvore vrata, jbt takav auto koji opet fino kosta a takvi propusti, nedopustivo po meni ako je vec auto radjen.
Danas početak emisije Vrele Gume , sam uvodni deo i priča o sardinama me je oduševila. Svakako čast sa moje strane!
Dal će Alvirko ovako nešto ikad da uradi ?
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Dal će Alvirko ovako nešto ikad da uradi ?

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

Lepo mu legle štopaljke, a la range rover 
Ali žmigavci su kriminalni.

Ali žmigavci su kriminalni.
Isto sam pomislio. Ali vidim da je i on to prokomentarisao, verovatno se ni njemu baš ne sviđa.
Sviđa mi se ovaj njegov serijal, lepo će to da izgleda na kraju.

Sviđa mi se ovaj njegov serijal, lepo će to da izgleda na kraju.