Prvi put vidim da se tek tako preporučuju svetle kravate na tamne košulje, možda je bio neki propratni tekst uz sliku. Generalno su svetlije kravate teške za uparivanje sa košuljama/odelima, možda može u nekoj casual varijanti (mada, šta će ti onda kravata uopšte), ali u poslovnom okruženju mislim da teško može da se izvuče.Geza napisao:
Obuća i odeća
Re: Obuća i odeća
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Hvala. :doubeup:Kuzmanovic napisao:Predlazem da admini stave ovaj link u prvi post teme. Da znamo gde je kad nam zatreba.
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk

Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
Ne brate, ne moze uz sako i pantalone, smanji opijate.Uroš S. napisao:Uzeo neki dan Asics Onitsuka Tiger za 3800, zeznuli se i dali mi dva puta po 20% popusta. Lagana i udobna, a može i na sako i pantalone u nekoj lezernijoj varijanti. Mislim da je dobar dil i za redovnih 6000, kamo li za 3800. U Trefu, i dalje imaju 20% na Asics patike.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Htedoh reći farmerke. A i nije baš da ne može, dosta liče na ove New Balance što postoje u raznim bojama koje su sada dosta popularne, i nose se na odelo.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Uroš S.
Tako nekako, to je sedamdesetih i osamdesetih valjda bilo zaseban brend, tako mi se nešto čini, i bile su jako popularne.
- methane.master
Dal su bili zasebni, ne sećam se, ali sam siguran da su se patike zvale su se prvo Tiger, pa posle Asics Tiger. Inače logo je bio identičak kao današnji Asicsov. Inače na popularnosti ovde doprineo je i neki film u kom ih Bruce Lee fura.
:smajlisanunčake:

Širim haos!
Tigerice su bas retro. Slozio bih se sa m.m. Mislim da su isle kao zaseban brend, a da se posle Asics uveo. Po meni nikako ne idu na pantalone, sako i taj djir.
Hteo sam da ih pazarim, ali sam ipak uzeo Adidas superstar
Tapatalk
Hteo sam da ih pazarim, ali sam ipak uzeo Adidas superstar
Tapatalk
- methane.master
Aham 
Tapatalk

Tapatalk
Brate, kao Reebok Clasic, samo malo glomaznije i dodatno sa onim Asics sarama, meni bas ne ide na to, mada danas svi tripuju neku novu modu i sve se moze videti...
Na primer, smatra se da je lik u trenerci i fensi patikama ljakse, a lik u sakou i sportskim patikama je kul lik, a realno su obojica jednako omasili
Sent from my Sony
Na primer, smatra se da je lik u trenerci i fensi patikama ljakse, a lik u sakou i sportskim patikama je kul lik, a realno su obojica jednako omasili

Sent from my Sony
To su ove patike? Ni slucajno na sako 

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Kakvo kretensko uklapanje košulja i kravata. Ima dve normalne kombinacije i dve koje bi jedva mogle da prođu. Više ljudi ne znaju šta da izmisle, pa mešaju sve ko u bosanski lonac.
Naravno, to je ta nova "koji sam ja meni car" moda.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
- Uroš S.
Haha, pa nisu ovakve Jbg, ne mogu da okačim sad sliku, ali je zajednički samo logo koji je kod mene skroz beoScuderia napisao:To su ove patike? Ni slucajno na sako