(preporučujem da odaberete rezoluciju klipa 1080p)
http://www.youtube.com/watch?v=cih6o7jyLqE
Snimak je ubrzan 4x, tako da traje kratkih 11:43 min. iako originalni traje skoro 49 min. (tj. toliko mi je trebalo da pređem ovaj put).
Snimak pokazuje polazak iz Zaječara za Bor, obnovljenim (praktično tip-top stanje) magistralnim putem Zaječar-Paraćin (naša veza sa auto-putem), sve do mesta zvanog Selište, gde je skretanje za Bor. Tu se prelazi na stari izakani put koji vodi uglavnom uzbrdo sve do samog Bora. U Boru sam odmah na ulazu (na kružnom toku) skrenuo desno, i na sledećem kružnom toku opet desno i našao se na tkz. novom putu Bor-Zaječar preko prevoja u blizini sela Nikoličevo. Taj put omogućuje građanima Bora i Zaječara da se za duplo kraće vrme (po još uvek kvalitetnom asfaltu) stigne između ova dva, ne tako udaljena grada.
Ono što bi Vama moglo biti interesantno (osim vizuelnog pogleda iz automobila na ovaj deo Srbije), je da vidite kako izgleda 3/4 puta Paraćin-Zaječar a nadam se uskoro i svih 100% tog puta. Put je praktično bolji od našeg jediinog auto-puta. Napomenuo sam u drugoj temi da ovaj put na prevoju Čestobrodica ima 3 trake.
Prijatno gledanje