Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
Kad si kod gužvi i kolona, mene nervira ona ulica kod socijalnog što se nastavlja na Vojvode Šupljikca. Tamo uvek oni retardi od taksista naprave gužvu jer zauzmu jednu traku svojim vozilima od ćoška do ćoška. Imaju ceo parking za sebe, pa se još i tu na nacrtaju. A čak i stoji znak zabranjeno parkiranje i zaustavljanje.
Sva sreća pa pauk radi revnosno svoj posao, pa sa jednog mesta iz ulice upravno na Voj. Šupljikca koju vidim sa prozora svaki dan odnosno barem po jedno vozilo, koje stane pored puta na beton neki.
Sva sreća pa pauk radi revnosno svoj posao, pa sa jednog mesta iz ulice upravno na Voj. Šupljikca koju vidim sa prozora svaki dan odnosno barem po jedno vozilo, koje stane pored puta na beton neki.
Vozaču smanjena kazna na osam godina zatvora za smrt dvoje mladih
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/366910 ... oje-mladih
Roditelji poginulih tinejdžera: Platio je umanjenje kazne
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/366972 ... enje-kazne
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/366910 ... oje-mladih
Roditelji poginulih tinejdžera: Platio je umanjenje kazne
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/366972 ... enje-kazne
u, pa ovaj je jos i lose prosao kakve primere znam...
Ja bih voznju pod dejstvom alkohola i droge karakterisao kao ubistvo sa predumisljajem ako se nesto desi.
Posalju ga lepo na 20 godina u zatvor i bace kljuc.
Koja je tuga nase pravosudje
Posalju ga lepo na 20 godina u zatvor i bace kljuc.
Koja je tuga nase pravosudje

Podržavam napisano. Ako se napiješ i sedneš u kola, sa umišljajem rizikuješ svoj i tuđe živote.
Kada bi stvarno zakon bio takav, možda bi u početku nahebo neko ko možda i nije toliko surovu kaznu zaslužio, ali verujem da se ljudi ne bi zezali da sedaju pijani za volan u tom slučaju. Drakonske kazne su jedini način da se narod dovede u red.
Ovaj iz članka iznad je stvarno ekstremni primer, koga bre policija 10x uhvati pijanog za volanom i on i dalje vozi, još neregistrovan auto. Ako je stvarno tačno to što su novine napisale, to je najgori ološ. Ja bih to u neki radni logor da ne vidi svetlost dana do kraja života.
Kada bi stvarno zakon bio takav, možda bi u početku nahebo neko ko možda i nije toliko surovu kaznu zaslužio, ali verujem da se ljudi ne bi zezali da sedaju pijani za volan u tom slučaju. Drakonske kazne su jedini način da se narod dovede u red.
Ovaj iz članka iznad je stvarno ekstremni primer, koga bre policija 10x uhvati pijanog za volanom i on i dalje vozi, još neregistrovan auto. Ako je stvarno tačno to što su novine napisale, to je najgori ološ. Ja bih to u neki radni logor da ne vidi svetlost dana do kraja života.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Nije samo pitanje drakonske kazne već i sprovođenja iste. Džabe sve kad je neko lud i navikao da vozi pijan, jer mu se prosto može. Neko mu radi u policiji i uvek se izvuče, ako ga uopšte i zaustave ili prosto podmaže koliko treba na licu mesta i opet sedne za volan pijan. Imam takav slučaj u bližoj okolini pa znam. I pritom je spreman da vozi ženu i dvoje dece u takvom stanju. Što je najgore, posao u zavisi od vozačke dozvole, ali eto, rizikuje sve što ima, zbog rakije. Opet se vraćam na početak, može mu se.
Ja samo molim Boga da se ne desi neko sranje jer posle je kasno.
Ja samo molim Boga da se ne desi neko sranje jer posle je kasno.
Posetite www.garaza.rs !
Auu brate pa koliko je ovaj peglao kad je ovoliko leteo!? 

Re: Одг: Ne brže od života!
Dobro je što kuća nije montažna jer je sada ne bi bilo.
Ili je možda loše jer bi suvozač onda bio živ.
Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Ili je možda loše jer bi suvozač onda bio živ.
Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
žena može biti sa sela a auto mora iz nemačke
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
U tom slucaju ne bi preziveli ukucani.
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
Sreca u nesreci je sto je ovo vikendica koja je u trenutku nesrece bila prazna. Ono sto je neverovatno je da je citroen pre udarca u vikendicu izvalio stablo oraha i pusnicu 

- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Panta napisao:citroen pre udarca u vikendicu izvalio stablo oraha i pusnicu

http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Jutros sam bio do grada, gurao covek biciklu preko pesackog (nema semafor), i neki lik vozio brzo i bum, opali ovog na pesackom.
Osim krivicne prijave za tesko delo protiv bezbednosti saobracaja, da li ce da mu nakace kaznene poene i novcanu kaznu? Da li se to tretira kao nasilnicka voznja ili kako?

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Zvezde "Granda" doživele tešku saobraćajnu nesreću
Posle humanitarnog koncerta u novosadskoj hali “Spens” na kome su između ostalih učestovale i “Zvezde Granda”, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su povređeni Stefan Petrušić, Ana Sević i Vanja Mijatović.
Nesreća se dogodila kada je automobil, za čijim volanom je bio Stefan Petrušić, na neosvetljenom delu autoputa, naleteo na takođe neosvetljene i neobeležene betonske stubove za buduću naplatnu rampu.
Stefan Petrušić je tom prilikom prošao sa lakšim povredama, Ana Sević sa povredom noge, dok je najveće povrede pretrpela Vanja Mijatović (prelom grudnog koša i tri pršljena), koja je nakon ukazane lekarske pomoći u novosadskom Kliničkom centru, prebačena u kraljevačku bolnicu.
Osim hitne pomoći i saobraćajne policije na mesto nesreće prvi je stigao Darko Lazić, ali i jedan od menadzera “Grand produkcije”, koji su mladim pevačima ukazili prvu pomoć.
Izvor: Blic
Posle humanitarnog koncerta u novosadskoj hali “Spens” na kome su između ostalih učestovale i “Zvezde Granda”, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su povređeni Stefan Petrušić, Ana Sević i Vanja Mijatović.
Nesreća se dogodila kada je automobil, za čijim volanom je bio Stefan Petrušić, na neosvetljenom delu autoputa, naleteo na takođe neosvetljene i neobeležene betonske stubove za buduću naplatnu rampu.
Stefan Petrušić je tom prilikom prošao sa lakšim povredama, Ana Sević sa povredom noge, dok je najveće povrede pretrpela Vanja Mijatović (prelom grudnog koša i tri pršljena), koja je nakon ukazane lekarske pomoći u novosadskom Kliničkom centru, prebačena u kraljevačku bolnicu.
Osim hitne pomoći i saobraćajne policije na mesto nesreće prvi je stigao Darko Lazić, ali i jedan od menadzera “Grand produkcije”, koji su mladim pevačima ukazili prvu pomoć.
Izvor: Blic
Posetite www.garaza.rs !