Novi Sad
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Re: Novi Sad
Secam se kad se rusila Velika pecurka,digla se prasina kako je to jedan od simbola grada.. Zamislite turistu koji dodje,a ovi mu kazu da poseti benzinsku pumpu 

Pa ne, najbolje kao ovi debili sada, sve bezlicno i samo da sluzi svrsi.
Tako su i Dejtonku upropastili.
Sent from my Sony
Tako su i Dejtonku upropastili.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Pritom se vec zna da ce odbornici izglasati novi plan, iako jos nije ni bila rasprava po tom pitanju. Nabijem ih sve zajedno! Koja je poenta parlamentarizma i tolikog broja skupstinara?! Lepo neka sedi po jedan predstavnik svake stranke, a neka dizanje ruke svakog od njih ima "tezinu" proporcionalnu broju osvojenih glasova na izborima i tacka...
Za malu pecurku mi i nije toliko strasno, dok sam se, onomad, zbog velike bas skenjao. Unistavaju polako ceo grad. Bas pre neki dan setam Limanom sa suprugom i komentarisemo kako je lep prostor izmedju zgrada, kako ima dosta zelenih povrsina, igralista, parkinga..., kako se planski i sa smislom gradilo, i onda odes na Grbavicu ili Novu Detelinaru i posmatras betonsku dzunglu, zgradu do zgrade, za parking se ceka po sat vremena... Ma uzas jedan...
Za malu pecurku mi i nije toliko strasno, dok sam se, onomad, zbog velike bas skenjao. Unistavaju polako ceo grad. Bas pre neki dan setam Limanom sa suprugom i komentarisemo kako je lep prostor izmedju zgrada, kako ima dosta zelenih povrsina, igralista, parkinga..., kako se planski i sa smislom gradilo, i onda odes na Grbavicu ili Novu Detelinaru i posmatras betonsku dzunglu, zgradu do zgrade, za parking se ceka po sat vremena... Ma uzas jedan...
Ovaj drugi pasus je za temu Imali smo a nismo znali . . .
Pa, recimo da je mogao da vidi arhitektonsko "cudo" za ono vreme.half man napisao:Secam se kad se rusila Velika pecurka,digla se prasina kako je to jedan od simbola grada.. Zamislite turistu koji dodje,a ovi mu kazu da poseti benzinsku pumpu
Neki to nikada nece shvatiti...
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Nekad ljudi ipak preteruju sa vezivanjem za neke objekte. To je samo jos jedna pumpa za mene koji tu zivim 30 i kusur godina, cak je velika bila i na dosta cudnom mestu, skoro u centru grada...doduse pored nekadasnje Nisove zgrade.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Jedno vreme je nije bilo i onda odjednom novi nis, cemu sada rusenje?
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
To ti kazem,benzinska stanica pod prozorom stana necijegdragvorl napisao:Nekad ljudi ipak preteruju sa vezivanjem za neke objekte. To je samo jos jedna pumpa za mene koji tu zivim 30 i kusur godina, cak je velika bila i na dosta cudnom mestu, skoro u centru grada...doduse pored nekadasnje Nisove zgrade.

Kako bre upropastili, to najbolji kafić sada u gradu. Markoni i ja se samo na pumpi nalazimo u poslednje vreme s našim vanforumskim društvom, milina od stolica i uslugeXepoj87 napisao: Tako su i Dejtonku upropastili.

P.S. znam da misliš na izgled i slažem se
- Polke
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:09
- Garaža: Accord CL7 & Focus C519
Zna li neko od novosadjana nesto o zoni sever 4 i amerikancima koji dolaze tamo, koliko je to izvesno?
Otvoreno 3000 radnih mesta pre par dana. Kazu da ce faliti radne snage pa ce Alek uvesti i par hiljada Japanaca.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Za sada prilicno izvesno jer se Lear sprema za to, i u Madjarskoj (Rumuniji takodje kako sam cuo) obucavaju ljude za ovu fabriku ovde, meni su takodje nudili zaposlenje, ali mi nije bas bilo u struci...Vugle Karinovi kamioni stalno materijal za nasipanje tamo.Polke napisao:Zna li neko od novosadjana nesto o zoni sever 4 i amerikancima koji dolaze tamo, koliko je to izvesno?
A u Vjeterniku...

https://www.youtube.com/watch?v=K1aQoYA7zLg

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Pa kad osveštavaju javni vodovod, šta si očekivao da će da naprave nego pašnjak...
Boringly average, but also perfect for school run mums
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Da, da