Sport
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Sport
Naravno, svi treba da budemo ponosni. Slovencima svaka čast, dali su sve od sebe i uzeli zlato. Zasluženo. Našima je ovo iskustvo više ali ne treba žaliti, biće dana za megdana.
Posetite www.garaza.rs !
+1steva_anya napisao: 18 Sep 2017, 07:43 Sinoc sam bio besan i tuzan, jutros sam izuzetno ponosan na sve sto su Sale i momci uradili!!
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Slovenci su iskoristili šansu. Ovo im se neće ponoviti. Mi smo u prilici skoro na svakom turniru da dođemo do zlata.
Ali...
Što onaj na Tviteru napisa :
"Sve dok se u našoj reprezentaciji na tajm autu priča na srpskom jeziku, za mene je Srbija šampion!"
Ostaje jedna žal za "prebrojavanjem krvnih zrnaca" na RTS-u posle utakmice.
Opšte je poznato da smo nacija koja najbolje tera od sebe i da se ti koji nas napuste kasnije diče tuđim barjacima. Nažalost, tako je kroz istoriju.
Izvinite, ali to je moje mišljenje.
Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
Ali...
Što onaj na Tviteru napisa :
"Sve dok se u našoj reprezentaciji na tajm autu priča na srpskom jeziku, za mene je Srbija šampion!"
Ostaje jedna žal za "prebrojavanjem krvnih zrnaca" na RTS-u posle utakmice.
Opšte je poznato da smo nacija koja najbolje tera od sebe i da se ti koji nas napuste kasnije diče tuđim barjacima. Nažalost, tako je kroz istoriju.
Izvinite, ali to je moje mišljenje.
Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
Nema maniaxxa da se javi. Trojke šta uradi sa čovekom?
Rekoh da potpisujem Stevinu rečenicu. Ja sam sinoć bio nervozan i tužan jer ti nije drago da gledaš kako momci gube, i "malo" me nerviralo suđenje. Ali nemam niti jedne loše reči za ekipu. Pa vraga mu, drugi u Evropi. Od kad je to loš rezultat? Na svakom prvenstvu napadamo sa ciljem da budemo u vrhu, što i ostvarimo.

Rekoh da potpisujem Stevinu rečenicu. Ja sam sinoć bio nervozan i tužan jer ti nije drago da gledaš kako momci gube, i "malo" me nerviralo suđenje. Ali nemam niti jedne loše reči za ekipu. Pa vraga mu, drugi u Evropi. Od kad je to loš rezultat? Na svakom prvenstvu napadamo sa ciljem da budemo u vrhu, što i ostvarimo.
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Mi smo utakmicu sinoć odgledali apsolutno ležerno i bez nerviranja. Kad smo gledali onu prethodnu sa rusima u polufinalu, nismo mogli mirno da sedimo na kauču. Onog momenta kad su naši ušli u finale, bilo mi je svejedno, jer je samim tim postignuto više nego što su pre početka prvenstva i najveći optimisti mogli da pretpostave.
E sad, što u Srbiji veliki deo naroda misli da je prvo mesto jedino bitno i da ni jedno drugo ne vredi ništa, to se svakako uklapa u sveopštu mentalnu sliku velikog dela populacije.Jer zaboga, mi smo svakako uvek i u svemu najbolji, najveći, najsposobniji, nenadjebivi, imali smo Teslu i Vuka Karadžića i niko, ali baš niko na svetu nam nije ni do kolena. I kako sad "samo" srebrna medalja? Strašno. To je naravno svetska zavera, sudije su nas pokrale, niko nam ne valja.
Jednostavno, Slovenci su juče bili bolji tim, mi smo sa timom koji je došao na EP ostvarili mnogo više od očekivanog i treba da budemo prezadovoljni. I gotova stvar.
Koliko su naši novinari i "novinari" sujetni moglo je lepo da se vidi na RTSu posle utakmice, kad je onaj (ne znam kako se zove) počeo da prebraja krvna zrnca u timu Slovenije. To su mi tek nevidjene debilane. Te ovome je tata Srbin, te ovaj je Srbin, te onaj je Srbin. Ne, oni su igrali i osvojili prvo mesto za Sloveniju, imaju slovenačko državljanstvo, njihova domovina je Slovenija i tu prestaje svaka dalja diskusija.
Svaka čast igračima, svaka čast Djordjeviću i svima oko njega, uradili su veliku stvar.
E sad, što u Srbiji veliki deo naroda misli da je prvo mesto jedino bitno i da ni jedno drugo ne vredi ništa, to se svakako uklapa u sveopštu mentalnu sliku velikog dela populacije.Jer zaboga, mi smo svakako uvek i u svemu najbolji, najveći, najsposobniji, nenadjebivi, imali smo Teslu i Vuka Karadžića i niko, ali baš niko na svetu nam nije ni do kolena. I kako sad "samo" srebrna medalja? Strašno. To je naravno svetska zavera, sudije su nas pokrale, niko nam ne valja.
Jednostavno, Slovenci su juče bili bolji tim, mi smo sa timom koji je došao na EP ostvarili mnogo više od očekivanog i treba da budemo prezadovoljni. I gotova stvar.
Koliko su naši novinari i "novinari" sujetni moglo je lepo da se vidi na RTSu posle utakmice, kad je onaj (ne znam kako se zove) počeo da prebraja krvna zrnca u timu Slovenije. To su mi tek nevidjene debilane. Te ovome je tata Srbin, te ovaj je Srbin, te onaj je Srbin. Ne, oni su igrali i osvojili prvo mesto za Sloveniju, imaju slovenačko državljanstvo, njihova domovina je Slovenija i tu prestaje svaka dalja diskusija.
Svaka čast igračima, svaka čast Djordjeviću i svima oko njega, uradili su veliku stvar.
Poslednja izmena od kragujevac u 18 Sep 2017, 10:03, izmenjeno 1 put ukupno.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ostavio sam ga na sigurnom. Šta se dalje desilo možda nikad nećemo saznati.
Posetite www.garaza.rs !
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ne vidim da bilo ko ozbiljan kritikuje momke i svi priznaju da je ovo uspeh. S druge strane, ima za čim da žalimo i naravno da nismo srećni što smo "osvojili" srebro jer su nam se Slovenci "nudili" u drugom poluvremenu, jer su sudije bile katastrofalne po nas, jer smo bili osakaćeno, zato što je ovo već treće srebro u nizu i već nam je dosadilo...ako u prethodna dva slučaja i nismo imali dobru šansu, sada jesmo. Taj žal je prirodan i je normalan i deo je pobedničkog mentaliteta. On se brusi i kroz analizu i kritiku, ne uljuljkivanjem.
Koliko su glupe kritike a la Ogi, toliko su glupe i pohvale kao da su osvojili zlato.
Koliko su glupe kritike a la Ogi, toliko su glupe i pohvale kao da su osvojili zlato.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Pohvale nisu glupe, jer od ove ekipe bi 2-3 igrača imala iole značajnu minutažu da smo bili kompletni. Zato je rezultat vanserijski i momci zaslužuju naklon do poda. Čuj, žal jer nismo iskoristili priliku koja nam se ukazala!? A kad je to neko iskoristio svaku priliku koju je mogao, pa nisu roboti u pitanju.
Na centru će biti najviše problema u budućnosti, čak i sa Jokićem. Marjanović je neupotrebljiv za bilo kakvu ozbiljnu košarku u odbrani a Kuzmić u napadu. Talenata na toj poziciji ne vidim, valjda će neko uskoro da ispliva.
Na centru će biti najviše problema u budućnosti, čak i sa Jokićem. Marjanović je neupotrebljiv za bilo kakvu ozbiljnu košarku u odbrani a Kuzmić u napadu. Talenata na toj poziciji ne vidim, valjda će neko uskoro da ispliva.
Poslednja izmena od Vladapetr u 18 Sep 2017, 10:30, izmenjeno 1 put ukupno.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Ajde de. Da je bilo koga ovde neko pitao da li bi sa ovim timom pristali da igraju u finalu i za malo da uzmu EP, svi bi pristali.
Veliki uspeh. Mi ćemo zlato uzeti ko zna koliko puta još, Slovenci pitanje da li će se i plasirati ako Dragić ne bude igrao. Nama je ceo prvi tim ostao kući, a zamalo da slomimo najbolje što imaju. Uz malo sreće osvojili bi, Prepelič da je promašio one dve trojke situacija bi bila skroz obrnuta.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Veliki uspeh. Mi ćemo zlato uzeti ko zna koliko puta još, Slovenci pitanje da li će se i plasirati ako Dragić ne bude igrao. Nama je ceo prvi tim ostao kući, a zamalo da slomimo najbolje što imaju. Uz malo sreće osvojili bi, Prepelič da je promašio one dve trojke situacija bi bila skroz obrnuta.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk