Prosecna potrosnja u poslednjih par desetina km mu je ~14l. Znaci, vozen je po NSu ili bas jako cepan na autoputu
(kazaljka za gorivo je za dlaku ispod 1/5, a pokazuje da ima jos za 77 km voznje - kapacitet rezervoara je 52l)
Milos napisao:Super je osnova,al malo je klot ovaj 135.
Kako klot?
Ima i Harman Kardon.
Ne mora "kec" da ima navigaciju i veliki displej...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
ROCK napisao:Slazem se da je zf8 dosta bolji ali i zf6 nije los. Ne zaostaje za konkurencijom iz tog vremena. Vozio sam se u e60 sa tim menjacem i nije bio los. Sad ne znam koliko se kvare ti menjaci iz e90
Pa vi zivite onda u tom vremenu - pre 15 godina. Samo napred - hocu reci nazad
Pa ne mozes porediti 10 god stariji menjac i ocekivati nesto. Zf8 je vrhunski menjac i kazu bolji od zf9. Bas su ga uboli. Ja sam cuo sam da zf6 menjaci nisu sampioni pouzdanosti a sto se voznje tice nisu losi. U svakom slucaju nikako se ne isplati uzimati e90 2011 god restajl pored g30 koji je 5-6 k € skuplji a mnogo mnogo bolji auto. Ovaj 135i je bas gotivan i sto se mene tice vrhunski opremljen
Sta ima da mu fali, taj motor he generalno rasterecen, a ne u malenom kecu, neka ga je forsirao hiljadu puta samo da ga je zagrejao pre toga, jedina mana po meni xdrive, al nije strasno.
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56
nemam problem uvek sam najsporiji