Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Jel imate donju crtu_ na Lumiama.
Ja nisam uspeo da pronadjem danas na dva modela?
Ja nisam uspeo da pronadjem danas na dva modela?
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Ja imam, prvo ides na &123 a onda na strelicu i naci ces znak u donjem desnom uglu. Lumia 920 je u pitanju...
Stavi u adapter. Zar nisi dobio karticu već na adapteru? Uglavnom se tako dobijaju.Sh@rance napisao:Meni je telefon u garanciji odneo sam ga u radnju gde sam ga kupio, rekose mi 20-25 dana se ceka. Jedino sto nemam telefon taj period, u L1520 ide nano sim kartica pa kada sam je kupio menjao sam sim sad nemam telefon gde da je stavim.
Tapatalk
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Nema nikakav adapter dobio sam samo nano sim
Послато са Nexus 7 уз помоћ Тапатока
Jel ima neko iskustva sa Lumia 730, valja li taj telefon cemu i kakva je izrada?
Telekom ce se svakako prodati, to prosto mora da bi koliko toliko mogao da prezivi i opstane kao firma. Ovakav ide sigurnim korakom u propast, vec sada je u znatnom tehnoloskom zaostatku u fiksnoj telefoniji.branja napisao: Nego sta mislite ako ovi nasi mandrili prodaju telekom, hoce li neki novi vlasnik movi da promeni postojece postpaid ugovore?
Poslato sa Lumia 925
Mi jos imamo dvojnicke prikljucke, dekadno biranje, mnogo mesta gde nema pristupne kablovske mreze...
Postojeci ugovori se ne mogu menjati, i to nema veze sa vlasnikom bilo sadasnjim bilo novim ili vise njih posto i sada ima mnogo vlasnika Telekoma.
Tek kada istekne ugovor moze za novi ugovor da se ugovaraju novi uslovi.
Nadam se samo da ce se Telekom privatizovati a ne kao prosli put drzavizovati sa jos gorim stranim drzavnim vlasnikom.
Ili kao sto je podrzavljen Mobtel i sada imamo ovo sto imamo, a ne mislim iz iskustva da je Telenor nesto dobro po korisnike.
vip je menjao ugovore pre isteka al su ponudili mogucnost raskida tako da je to bilo ok sa njihove strane. Da je bill pameti da se telekom prodao pre 10 godina to bi bio poso.
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Kupio ga ja zeni pre dva meseca poo meni sasvim ok telefon u tom cenovnom rangu.Laki021 napisao:Jel ima neko iskustva sa Lumia 730, valja li taj telefon cemu i kakva je izrada?
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Tako je i Telenor uradio.ftj napisao:vip je menjao ugovore pre isteka al su ponudili mogucnost raskida tako da je to bilo ok sa njihove strane. Da je bill pameti da se telekom prodao pre 10 godina to bi bio poso.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Jel probao neko neki dobar drzac za fon, ali da se kaci na resetku ventilacije, ne na staklo?
Narucio sam preko Alia drzac za G2 i kaci se na ventilaciju http://www.aliexpress.com/item/Air-Vent ... 57101.html ali mi ne odgovara, jer je kod mene na Astri uspravna ventilacija , treba da bude malo zakosena da bi tel. mogao da stoji pravilno.Ovako je tel. okrenut na dole.I ja sam u potrazi za drzacem ali ne zelim da kacim na staklo.
Oprez sa tim za ventilaciju. Može da se desi da skrlja klapne. Ja to više ne koristim niti imam nameru.
Tapatalk
Tapatalk
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ja sam ih promenio nekoliko, nisam imao problema. Uzimam samo one što se za klapne hvataju a imaju nogice kojima se naslanjaju na plastiku ispod ventilacije.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Ja sam to rešio (kao rešio), onom silikonskom lepljivom podlogom za fon. Dok je temperatura iznad 15 stepeni sve je ok iako je fon samo zalepljen za nju i to po uglom od gotovo 90 stepeni...kad je malo hladnije ume od potresa da se odlepi i da padne na patosnicu, pa sam batalio po hladnom. Ipak je veliki fon i gadan ugao, nisam prezadovoljan...a te džidža bidže, kukice, hvataljke nikad nisam voleo, zato sam ovo probao. Zadnji put je korišćeno po Senjaku, tražio neku ulicu, tamo-vamo pa ona kaldrma na izlazu u B. V. Mišića, i nije pao fon. Što ne znači nikako da je 100% pouzdan taj silikon.
===========
Lumia 1520 & TT
===========
Lumia 1520 & TT