Dobro veče
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Dobro veče
Trojanac, ne vozim nikad kad pijem, doduše i bio sam pijan 4 puta u životu, ali svakako nisam vozio. Ona slika je s početka večeri, posle smo bili kod nje i tu pili.
U Šapcu ako popijem negde ostavim tu auto, odem kući taksijem pa sutra dođem po auto, to sam radio 2 puta, i prvi put kad sam bio pijan bilo je kući.
U Šapcu ako popijem negde ostavim tu auto, odem kući taksijem pa sutra dođem po auto, to sam radio 2 puta, i prvi put kad sam bio pijan bilo je kući.
Jbt...Otiš'o u penziju, a nije stig'o ni da se pošteno napije

Prvi put sam se napio pre mesec - dva dana, a u penziji sam od pre dve godine, tako da nije ni blizu bilo 

Ja se secam kad sam se napio u martu,otisao kolima a vratio se taksijem,pa ujutro sidjem u garazu i nema kola 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Nije to nista, ja trezan parkiram auto, pa posle kada krenem kuci, ne mogu da ga nadjem 

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ima tih primera, znam za jedan da su tražili kafanu i kola danima jer se ničega nisu sećali pa ni gde su bili.Milos napisao:Ja se secam kad sam se napio u martu,otisao kolima a vratio se taksijem,pa ujutro sidjem u garazu i nema kola

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Evo koga interesuje detaljnije:trojanac napisao:Evo ko hoće, može da vozi Formulu na NAVAK-u, za samo 100e.
Moj mail:
Dear,
I heard that it will be possible to try your formulas on Navak course in Serbia this weekend.
I would like to know more details about it, how much time do we have in formula, how fast your formula is compared to the fastest road legal cars, how much will it cost and everything you think I should know as a potential buyer of your test offer.
Best regards,
Aleksandar
Odgovor:
Dear Aleksandar,
this is the racing and test program:
Saturday 27 Sept. 2014 – Circuit Navak “right”
h 09.00-12.00: free practice “open pit lane” for Racing, Guests and Serbian Drivers (some cars available)
h 14.30-15.00: official practice
h 16.00-17.00: Trofeo Italia Velocità UISP Formula Promotion - Race 7 (18 laps)
Sunday 28 Sept 2014 – Circuit Navak “left”
h 09.00-10.30: free practice “open pit lane” only for Racing Drivers
h 11.30-12.00: official practice
h 14.00-15.00: Trofeo Italia Velocità UISP Formula Promotion - Race 8 (18 laps)
h 15.30-17.00: free practice for Serbian Guests and Drivers (a lot of cars available)
Official conditions to rent a car:
1 free practice session 10’ = € 100,00 (2 sessions 200€, 3 sessions 300€, etc...)
1 race day = € 1.500,00 (30’ free practice, 30’ official practice, 1 race 18 laps with dedicated car) excluded subscription fee 100€
2 race days = € 3.000,00 (2x30’ free practice, 2x30’ official practice, 2 race 18 laps each with dedicated car) excluded subscription fee 200€
So, you can test a Predator’s for one or several 10’ sessions Saturday Morning or Sunday afternoon, or you can take part at one or both races, as you like it’s all possible.
About performances, our cars have just 100 Hp, but our lap time in a medium circuit is like a Ferrari 430. Low max speed, but very fast in braking, cornering and change direction, it’s a Formula!
Best regards
Predator’s
Corrado Cusi
Aco kralju, tnx!
- methane.master
Ja sam to uradio trezan.Milos napisao:Ja se secam kad sam se napio u martu,otisao kolima a vratio se taksijem,pa ujutro sidjem u garazu i nema kola

Širim haos!
I ko je tu opasniji u saobracaju? 

MM je bezopasan. On ne vozi. 

- methane.master
Taksara naravno. Pričao kako pije komovicu zbog cirkulacije. 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
I mom kolegi sa posla se desilo da dođe kolima a vrati se autobusom kući. 

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...