Mobilne telekomunikacije
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Re: Mobilne telekomunikacije
Ja koliko vidim oko te cifre bukvalno samo Mate 7 imaju.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Samo Mate 7 mu i treba...
Ništa ne gledaj osim Mate-a, veruj mi da nema potrebe...
Ništa ne gledaj osim Mate-a, veruj mi da nema potrebe...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Jbte, za taj novac mozes da uzmes LG G4, Note 4 ili S6 na KP nov i nekoriscen
Huawei Mate 7 i Xperia Z2 jedino za taj novac, ali bih bez razmisljanja uzeo Mate7.

Huawei Mate 7 i Xperia Z2 jedino za taj novac, ali bih bez razmisljanja uzeo Mate7.
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
I ja sam njega gledao jedino mi se kod njega ne svidja sto ima na ekranu one navigacione tastere a i proicitao sam da mmu kamera nije bas jaca strana s obzirom na cenu aparata. Kakav li je onaj asus zenfone 2 sa 4gb rama?
Послато са Nexus 7 уз помоћ Тапатока
Послато са Nexus 7 уз помоћ Тапатока
Pitaj potrosacki savetnik da li imas pravo na povracaj novca pa da uzmes neki telefon "star 1 dan" od ovih koje ti je milos_kg predlozio.
- Sh@rance
necu novac jer imam odlicno iskustvo sa ovom vrstom garancije. Uzimam telefon kod njih dvoumim se izmedju mate 7 i asus zenfone2 sa 4gb rama ali mislim da ce biti ipak mate 7. Ja sam i sa nokiom L1520 bio prezadovoljan i stvarno je vrhunski model sto se samog aparata tice li me uzasno smorio WP. L1520 sam platio 50000 din tako da cu za mete verovatno pustiti dva ceka na dve rate i dotati jos onih 1500 din.
Meni taj Asus deluje opako....ja duže vreme ganjam taj WP, prvo na 620 sad na 1520 i moram do slovca da se složim sa @fq400...trenutno radi 10 mobile TP, ok jeste bolje ali onome što se kako reče čovek godinama obećava ni traga. Sem kozmetike i poboljšanja u normalnim i običnim svakodnevnim funkcijama ja ozbiljan napredak ne vidim. Ako je 1520 (bio) neki flagship onda je neki flagship Android prosto bolji/upotrebljiviji.
- Sh@rance
Huawei mate 7 otpada prvo ga nema na stanju opste ni u jednoj prodavnici, drugo i da ga imaju nece da mi daju o onoj nizoj ceni jer sam hteo da napisem dva ceka da doplatim, a da dam 18200 din preko mog nepada mi na pamet za te novce mogu klincu da kupim nov telefon.
Sta mislite o ovom modelu on je u cenovnom rangu moje L1520 doplatio bi za njega nesto sitno, vredili uzimati ovaj model?
http://www.winwin.rs/mobilni-i-fiksni-t ... 61752.html
Edit
Nije mi jasno da na mom telefonu rikne zvucnik za multimediu sa zadnje strane, i da oni umesto da zamene taj zvucnik i da mi vrate fon oni mi odobre zamenu uredjaja. Neznam samo kakva im je to racunica
Sta mislite o ovom modelu on je u cenovnom rangu moje L1520 doplatio bi za njega nesto sitno, vredili uzimati ovaj model?
http://www.winwin.rs/mobilni-i-fiksni-t ... 61752.html
Edit
Nije mi jasno da na mom telefonu rikne zvucnik za multimediu sa zadnje strane, i da oni umesto da zamene taj zvucnik i da mi vrate fon oni mi odobre zamenu uredjaja. Neznam samo kakva im je to racunica

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Taj Zen je mnogo dobar , upravo pričam sa drugarom koji se bavi sa telefonima, definitivno bestbuy telefon kome treba 5"+ ekran.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ne znam kakav je Asus sa kvalitetom i servisom, ali specifikacije Zena su fascinantne. Moj glas isto za Zen, da nisam nedavno pazario telefon uzeo bih ga na jedan.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Danas sam sedeo sa likom koji radi u ovlascenom za Asus, kaže baš dosta reklamacija na tablete i telefone.
- Sh@rance
Ja imam asusov laptop i tablet (nexus 7) i nemam zamerku 95% cu uzeti ovaj asus.
A sto se tice reklamacije pa tu je garancija
Idem ujutru u firmu jer sam fon uzeo preko firme da oni probaju dali mogu da izvuku moju lovu nazad ali mrka kapa da ce biti nesto od toga, idem da probam da ne bude da nisam probao.
A sto se tice reklamacije pa tu je garancija

Idem ujutru u firmu jer sam fon uzeo preko firme da oni probaju dali mogu da izvuku moju lovu nazad ali mrka kapa da ce biti nesto od toga, idem da probam da ne bude da nisam probao.
Poslednja izmena od Sh@rance u 16 Jul 2015, 00:25, izmenjeno 1 put ukupno.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Imaju dosta posla ili je mnogo reklamacija u odnosu na prodatu količinu? Jel to jedini Asus servis?
There are 10 kinds of people in the world:
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Asus Zenfone 2 losa baterija i ekran...
Svidja mi se nova politika Microsofta o WM telefonima.
Microsoft ce praviti High-End telefone, dok ce partneri praviti srednju i nizu klasu. Ovako ce obezbediti da High End telefoni rade onako kako treba, bez brljotina, a za ove ostale nije tako ni bitno kako rade. Nadao sam se da ce ovako nesto Google uraditi (tj pominjao sam da bih voleo da Google odabere par proizvodjaca sa kojima ce zajedno da radi na High End telefonima koji bi imali neku oznaku npr Verified by Google ili Google premium i sl...), no mozda sad kad vide sta MS radi i oni se pocesu po guzici.
Microsoft ce praviti High-End telefone, dok ce partneri praviti srednju i nizu klasu. Ovako ce obezbediti da High End telefoni rade onako kako treba, bez brljotina, a za ove ostale nije tako ni bitno kako rade. Nadao sam se da ce ovako nesto Google uraditi (tj pominjao sam da bih voleo da Google odabere par proizvodjaca sa kojima ce zajedno da radi na High End telefonima koji bi imali neku oznaku npr Verified by Google ili Google premium i sl...), no mozda sad kad vide sta MS radi i oni se pocesu po guzici.