Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Nisam zagrižen, nego koristim svoju glavu, i ne dozvoljavam da me novinari obrazuju.
Sve dok je Draža izdajnik a Tito heroj neće nam biti bolje.
Upoređuje se čovek koji se u Prvom svetskom ratu borio na strani Centralnih sila (AUstorugarske) i za to ubijanje Srba bio odlikovan i čovek koji se u tom istom ratu krvavo borio na Ceru i Kolubari pa prešao Albaniju i onda proglašen kao nesposoban za vojsku ipak nastavio borbu na Solunskom frontu i za to ima nekoliko odlikovanja.
Ispran vam je mozak istorijom koju su pisali komunisti i svom višedecenijskom propagandom.
Upoređuje se čovek koji se u Prvom svetskom ratu borio na strani Centralnih sila (AUstorugarske) i za to ubijanje Srba bio odlikovan i čovek koji se u tom istom ratu krvavo borio na Ceru i Kolubari pa prešao Albaniju i onda proglašen kao nesposoban za vojsku ipak nastavio borbu na Solunskom frontu i za to ima nekoliko odlikovanja.
Ispran vam je mozak istorijom koju su pisali komunisti i svom višedecenijskom propagandom.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Одг: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Komunizam je jedna velika "lobisticka grupa", tako da je sto se mene tice sve jasno. Od vodje do sprovodnika iste.
A vecina Srba su velike p...e i izdajnici i dan danas, jer pljuju jedni na druge,prodaju se za pare, pa je bilo idealno tlo za sirenje komunistickog rezima.
U uzoj familiji niko nije bio clan ni jedne partije, niti je i dan danas, niti je bio u cetnicima. Maturski rad mi je bio Cica, a kakvu sam konfuziju u glavi imao sa tih 19 god. ne mozete da zamislite. Jedan pisac kaze mleko je belo, a drugi mleko je crno.
Uglavnom iz par knjiga od vise pisaca tada(pre 16god) sam zakljucio ako pricamo o liku, da je Draza bio Srbin i za srbe, i da se zalagao za srpski narod.
A vecina Srba su velike p...e i izdajnici i dan danas, jer pljuju jedni na druge,prodaju se za pare, pa je bilo idealno tlo za sirenje komunistickog rezima.
U uzoj familiji niko nije bio clan ni jedne partije, niti je i dan danas, niti je bio u cetnicima. Maturski rad mi je bio Cica, a kakvu sam konfuziju u glavi imao sa tih 19 god. ne mozete da zamislite. Jedan pisac kaze mleko je belo, a drugi mleko je crno.
Uglavnom iz par knjiga od vise pisaca tada(pre 16god) sam zakljucio ako pricamo o liku, da je Draza bio Srbin i za srbe, i da se zalagao za srpski narod.
Poslednja izmena od dag81 u 21 Maj 2015, 11:42, izmenjeno 1 put ukupno.
Pa veliki broj srba koji je živeo u austrougarskoj u to doba je učestvovao u ratu na strani autrougarske.
Nije Tito po tome poseban i nije prvi svetski rat postojao samo u Srbiji.
Čitaj malo istoriju. Uglavnom je nisu pisali komunisti. Zapravo oni su uglavnom snimali partizanske filmove.

Dodao bih da je idealno tlo ža širenje bilo kakvog sranja, jer vreme posle komunizma je pokazalo da nam nije ništa bolje kada smo skinuli okove tiranije i postali konačno pravi srbi koji nedeljom idu u crkvu
Nije Tito po tome poseban i nije prvi svetski rat postojao samo u Srbiji.
Čitaj malo istoriju. Uglavnom je nisu pisali komunisti. Zapravo oni su uglavnom snimali partizanske filmove.
Pda. Ja volim da kažem cigani, ali ne želim da uvredim ciganeA vecina Srba su velike p...e i izdajnici i dan danas, jer pljuju jedni na druge,prodaju se za pare, pa je bilo idealno tlo za sirenje komunistickog rezima.

Dodao bih da je idealno tlo ža širenje bilo kakvog sranja, jer vreme posle komunizma je pokazalo da nam nije ništa bolje kada smo skinuli okove tiranije i postali konačno pravi srbi koji nedeljom idu u crkvu

Ubica Srba se slavi, a srpski heroj se proglašava zločincem. Eto to je Srbija dana.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ti si ozbiljan? Ozbiljno ti deluje da vecina podrzava Tita a mrzi Drazu?
Ali i taj heroj je ubijao Srbe.
Ovako možemo do sutra jbg
Činjenica da su Srbi sebi najveći neprijatelj
Fascinantno!
Ovako možemo do sutra jbg

Činjenica da su Srbi sebi najveći neprijatelj
To je ključni momenat. Opasno dobro su naložili narod, a pre svega omladinu, da i dalje "podržavaju/mrze" neke likove od pre 70 godina, kada je sve to prošlo i ostalo iza nas. I da nam objasne kako bi baš eto bilo bolje, da se nešto nije desilo pre 70g, a eto desilo se ...Rakhil napisao:Ti si ozbiljan? Ozbiljno ti deluje da vecina podrzava Tita a mrzi Drazu?
Fascinantno!
Naprotiv.Rakhil napisao:Ti si ozbiljan? Ozbiljno ti deluje da vecina podrzava Tita a mrzi Drazu?
Samo vlast i mediji još uvek pljuju po Draži. Izjavu sline ne bih ni komentarisao. Sve je to dokaz da ovu zemlju i dalje vode udbaši.
Ne želim se raspravljam, ali ako se samo pogleda ko konstantno postuje na ovu temu, i sad a i ranije (toliko me sećanje služi), TI SI GLAVNI UČESNIK U RASPRAVI.nikaragva napisao:Opasno dobro su naložili narod, a pre svega omladinu, da i dalje "podržavaju/mrze" neke likove od pre 70 godina, kada je sve to prošlo i ostalo iza nas. I da nam objasne kako bi baš eto bilo bolje, da se nešto nije desilo pre 70g, a eto desilo se ...
Fascinantno!
Just sayingnikaragva napisao:Fascinantno!
Pda, pokušavam da dam moj skromni doprinos, da ljudi počnu da gledaju napred, a ne nazad 
10ak sati dnevno sedim ispred monitora, a build aplikacije na kojoj trenutno radim, traje po 10-15 minuta, stoga deo tog vremena poklanjam svojoj državi.

10ak sati dnevno sedim ispred monitora, a build aplikacije na kojoj trenutno radim, traje po 10-15 minuta, stoga deo tog vremena poklanjam svojoj državi.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Takvi smo ti mi blejaci iz privatnog sektora 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Kažem da neću, ali evo... Neću posle ovog posta stvarno.nikaragva napisao:Pda, pokušavam da dam moj skromni doprinos, da ljudi počnu da gledaju napred, a ne nazad

Pa isto to pokušavaju i ovi, odnostno oni, odnosno svi VI koji vodite polemiku na ovu temu. A onda ih ti kao kritikuješ... Ti prosvetljuješ njih, oni tebe, jedna strana druge i obratno.
Vidiš, dotakao si srž, nema tu strana.Ti prosvetljuješ njih, oni tebe, jedna strana druge i obratno.
Mi smo svi na istoj strani, samo što neki to još ne znaju