AcaKayak napisao:Imam ja pitanje, nije konkretan film vec uopsteno.
Imam 3d televizor. Jel mogu da skinem 3d film preko torrenta i pustim ga na kompu, povezem HDMI i gledam na televizoru 3D? Ako moze, jel bitno u kom playeru pustam, moze li GOM recimo?
Možeš ALI moraš da skineš BAŠ 3D verziju filma tj. to je "dupli" video zapis (zato je i dva puta veći od 2D verzije) jer bukvalno imaš levi i desni film i možeš da ih gledaš i kao 2D i kao 3D.
Evo kako to izgleda u 3D verziji filma (na 2D kompjuterskom monitoru) kada se podešavaju opcije za 3D video u KMPlayer-u:
Ako koristiš KMPlayer, onda skini (nađi ga pomoću google-a) samo staru verziju:
KMPlayer 3.6.0.87 jer u novim verzijama (3.7 i kasnije) su ugrađene reklame i slične gluposti.
Prilikom instalacije, odamh na početku, imaš niz štikliranih parametara ... siđi na dno tog spiska i ukloni štiklirku sa zadnjeg parametra (spominje se neka mreža ili tako nešto).
Pred kraj instalacije, kada te bude pitao da li da instalira neko komercijalno sranje od tulbara odaberi DECLINE!
Na kraju kada se otvori plejer, klikni desnim tarsterom unutar njega i pogledaj u meniju Options da li je štiklirana opcija Advanced Menu (ako nije - štikliraj je).