Granicni prelazi?
Re: Granicni prelazi?
Saglasno naslovu teme.
Noćas na putu od BG ka HN preko Tjentišta predjoh dve granice ( GP Kotroman – Vardište i GP Zupci - Sitnica ).
U zbiru, na četiri kontrole, izgubio sam do 4 minuta.
Nigde nikoga.
Noćas na putu od BG ka HN preko Tjentišta predjoh dve granice ( GP Kotroman – Vardište i GP Zupci - Sitnica ).
U zbiru, na četiri kontrole, izgubio sam do 4 minuta.
Nigde nikoga.
Ja nocas krećem put Grcke, sa nocenjem u Skoplju. Mislio poraniti da izbegnem guzvu ujutru na Presevu, ali prema Border Watcheru danas nije bilo guzve pa se nadam da nece ni ujutru biti. Sve do sat vremena bih mogao da cekam..
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ne znam kad ujutro planiraš da budeš na Preševu, ali već od 4-5 je haos bio ovih dana.
Već sam pisao na Prohoru "nema kera", a produžava ti put oko pola sata pod uslovom da na Preševu budeš jedini auto, što je nemoguće
Već sam pisao na Prohoru "nema kera", a produžava ti put oko pola sata pod uslovom da na Preševu budeš jedini auto, što je nemoguće

Pa sad razmisljam, ako bih krenuo u 3 iz NS, ne bih pre 7 bio tamo.. A kontao da pomerim kretanje na 6.. U tom slucaju sam tamo oko 10...
Nadao sam se da nece biti strasna guzva, pa da mogu da pomerim na 6, ali sad moram da razmislim sta mi je ciniti..
Nadao sam se da nece biti strasna guzva, pa da mogu da pomerim na 6, ali sad moram da razmislim sta mi je ciniti..
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ja išao na Prohor i skroz mi je ok to malo što se skrene. Napraviš pauzu kod manastira. Put je dobar. Jedino je malo krivudav. Ako vam to ne prija onda zaobiđi.
Za auto neće biti problem što ima malo uzbrdo. Kad je moj izvukao bez problema onda nema brige.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Za auto neće biti problem što ima malo uzbrdo. Kad je moj izvukao bez problema onda nema brige.
Posetite www.garaza.rs !
Stigli jutros na Preševo u 9 i 13. Čekali 24 minuta za prelazak.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Na Preševu je gužva samo kad ja idem, ili kamere i aplikacije lažu...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ja samo na ulazu u Grčku. Sad već tradicionalno 3+ sati. Otići ću jednom zimi, čisto da imam bolji prosek.
Posetite www.garaza.rs !
Na kameri izgleda kao da je bas velika guzva, ali brzo ide.. 4 trake, dokumenta brzo pregledaju, carinici kao i da ne postoje..
https://www.rts.rs/lat/vesti/drustvo/56 ... arska.html
Uprava granične policije je u saradnji sa nadležnim organima Srbije i Mađarske usaglasila radno vreme graničnih prelaza, u periodu od 13. decembra do 12. januara 2025. godine.
MUP Srbije saopštio je da će granični prelaz Bački Vinogradi – Ašothalom u navedenom periodu od mesec dana raditi petkom, subotom i nedeljom od 07 do 22 časova, umesto od 07 do 19 časova.
U istom periodu Granični prelaz Bajmok – Bačalmaš će petkom, subotom i nedeljom raditi od 07 do 24 časova, umesto od 07 do 19 časova.
Kako se navodi, granični prelazi uspostavljeni su za međunarodni promet putnika i prevoznih sredstava, izuzimajući autobuski i teretni saobraćaj.
Uprava granične policije je u saradnji sa nadležnim organima Srbije i Mađarske usaglasila radno vreme graničnih prelaza, u periodu od 13. decembra do 12. januara 2025. godine.
MUP Srbije saopštio je da će granični prelaz Bački Vinogradi – Ašothalom u navedenom periodu od mesec dana raditi petkom, subotom i nedeljom od 07 do 22 časova, umesto od 07 do 19 časova.
U istom periodu Granični prelaz Bajmok – Bačalmaš će petkom, subotom i nedeljom raditi od 07 do 24 časova, umesto od 07 do 19 časova.
Kako se navodi, granični prelazi uspostavljeni su za međunarodni promet putnika i prevoznih sredstava, izuzimajući autobuski i teretni saobraćaj.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Pa i ne deluje strašno, je l to izlaz iz SRB?
Boringly average, but also perfect for school run mums
- Sinisa G.
- Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
- Garaža: GTS, EVO500, GSI
Da, 2 i kusur sata.
Ne razumem zašto je "sada" (sinoć, danas ... ) gužva na Batrovcima za izlaz iz Srbije ?