Ne brže od života!
- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Re: Ne brže od života!
Pretpostavljam da je najgore prosla ova sto sedela pozadi, bez pojasa
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ne znam detalje, ali mogu da se složim sa pretpostavkom. Tako obično biva.
Posetite www.garaza.rs !
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Stvarno mi je zao ljudi, svaka cast, dosli su da pevaju na humanitarni koncert za brata moje drugarice, mog komsiju, ali ti stubovi su stvarno veliki, ja ne znam kako je mogao da naleti na to, jedino sto mi je palo na pamet da ga je susnezica zanela, ali da su nevidljivi... 

To je onaj izliven beton koji je postavljen da bi sprecio uletanje u one kucice koje jos nisu postavljene, par km ka Beogradu?
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Umor, slaba vidljivost, neprilagođena brzina... od svega pomalo i eto problema.
Posetite www.garaza.rs !
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Jeste druze generale!Dusan napisao:To je onaj izliven beton koji je postavljen da bi sprecio uletanje u one kucice koje jos nisu postavljene, par km ka Beogradu?
- pigeon
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 12:22
- Garaža: Škoda Octavia A8 1.4TSI 8AG + Fiat 500
Ja sam sinoć tu prošao kad je bila vejavica i baš sam rekao supruzi da je sramota što to nije osvetljeno jer bi se neko mogao zakucati... Strašno...trojanac napisao:na neosvetljenom delu autoputa, naleteo na takođe neosvetljene i neobeležene betonske stubove za buduću naplatnu rampu.
Izvor: Blic
Dobro su i prosli kako je moglo da bude. Kapiram da nisu isli nekom sumanutom brzinom, jer da je bilo tako ne bi prosli samo sa povredama.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Nisu verovatno očekivali tako nešto (zaboravili na to), odnosno nepoznavanje puta i neprilagođena brzina. Plus neosvetljeno. Jeste da su ofarbani belom bojom plus crvene pruge, ali i po danu i dobroj vidljivosti moraš usporiti i pažljivo proći između jer je prilično usko....
Svakako bi morali biti obeleženi svetlosnom signalizacijom. U normalnoj zemlji bi mogli da oderu kožu sa leđa državi.
Tapatalk
Tapatalk
Poznavah coveka... Uzas 
Udarac je bio kao moj sa Megane-om ali kabrio je zivo sranje u ovakvim situacijama
Tapatalk Post

Udarac je bio kao moj sa Megane-om ali kabrio je zivo sranje u ovakvim situacijama

Tapatalk Post
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
NexT napisao:...., pa sam stao da vidim da li im je potrebno nesto... Nisam hteo nista dalje da pitam, seo u auto i otisao.......

Neko je ipak nastradao.
Poginula na auto putu
http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Poginu ... -putu.html
Na autoputu Novi Sad-Beograd sinoć se dogodila saobraćana nesreća u kojoj je poginula B. M. (30) iz Vrbasa, saznaje Novosadska televizija.
Ona je bila za volanom automobila marke „seat ibica“, a stradala je na licu mesta kada je udarila u betonski stub buduće naplatne rampe.
Na istom mestu pre dva dana u saobraćajnoj nesreći dve osobe su lakše, a jedna teže povređena.
Poginula na auto putu
http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Poginu ... -putu.html
Na autoputu Novi Sad-Beograd sinoć se dogodila saobraćana nesreća u kojoj je poginula B. M. (30) iz Vrbasa, saznaje Novosadska televizija.
Ona je bila za volanom automobila marke „seat ibica“, a stradala je na licu mesta kada je udarila u betonski stub buduće naplatne rampe.
Na istom mestu pre dva dana u saobraćajnoj nesreći dve osobe su lakše, a jedna teže povređena.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...