Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Imas Bokija na ford klub Srbiji. Covek radi mape i odlican je.Darko napisao:Ja bih da pojacam forda 1.0. Samo ne znam kako da nadjem nekog ko ima fabricku mapu od 140ks.
https://www.google.com/url?sa=i&source= ... 9559348751Xepoj87 napisao: 30 Maj 2018, 00:44 Pa nema slika na sajtu, na forumu si, nije ti valjda tesko posle toliko postova o jednoj stvari, da okacis sliku boxa, kada vec niko ovde nema taj novi model?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Naravno da nije u kutiji. Samo ne zelim da kacim. Od kada je pukao servis photobucket koji je lepo radi sa tel app prosto me mrzi vise sa tim da se igram. 10god sam kacio po kojekakvim forumima slike sa "kante" a sada sam se smorio vise od toga.Xepoj87 napisao: 30 Maj 2018, 09:12 Tebra, nisi valjda ostavio u kutiji, radi bezicno od kuce?
Mislim, ok je, ne moras da okacis kako to izgleda u autu jbt, izvini sto sam trazio.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Znaci ti ovaj forum ne posecujes, posto za ovaj forum tapatalk ima odlicnu podrsku, kacenje slika radi uredno, notifikacije itd.marko_gts napisao: 30 Maj 2018, 10:24 Inace tapatalk ne koristim. Ne volim ga i nema podrsku ni za jedan forum koji ja posecujem.
Da, imam inace 12god i kesam se na trolu posto kola nemam.Vladapetr napisao: 30 Maj 2018, 10:44 Da li sam jedini koji ima utisak da gospodin gts nije pazario ovaj box?Da nekoga ne mrzi ovoliko da piše o proizvodu, a toliko ga mrzi da uslika ili izmeri, zaista je retka (da ne kažem nemoguća) pojava.
Na forumu gde ljude znam i poznajem jos dok taj forum nije ni postojao. Pogledaj od kada postoji BMW forum.blaugrana napisao: 30 Maj 2018, 11:17 Inace si kacio proteklih 10 god.
Gesendet von meinem SM-J500FN
Bila bi to najčudnija marketing kampanja ikadaKornjaca Rade napisao: 30 Maj 2018, 11:37 Meni deluje da covek prodaje to (ili namerava da prodaje), pa ga malo reklamira po forumu, ili ispituje da li postoji trziste ako tek planira da pocne da prodaje![]()