Chip-tuning

ICE, GPS, handsfree, chip, parking senzori, auto-grafika, zatamnjena stakla, tuning/styling i ostalo
Odgovori
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Re: Chip-tuning

Post od Ivan »

Mene zanima snimak ubrzanja pre posle 100-200 ili makar 80-160 :)

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Posto tako vozim 90% vremena :)
Korisnikov avatar
rade74
Reactions:
Pridružio se: 31 Mar 2013, 17:29

Post od rade74 »

Darko napisao:Ja bih da pojacam forda 1.0. Samo ne znam kako da nadjem nekog ko ima fabricku mapu od 140ks.
Imas Bokija na ford klub Srbiji. Covek radi mape i odlican je.

Sent from my RNE-L21 using Tapatalk

marko_gts
Banned
Reactions:
Pridružio se: 16 Apr 2018, 09:26

Post od marko_gts »

Xepoj87 napisao: 30 Maj 2018, 00:44 Pa nema slika na sajtu, na forumu si, nije ti valjda tesko posle toliko postova o jednoj stvari, da okacis sliku boxa, kada vec niko ovde nema taj novi model?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
https://www.google.com/url?sa=i&source= ... 9559348751
https://goo.gl/images/siAj22
https://goo.gl/images/PTKbAE
Inace na sajtu imas samo te slike. Ne kapiram kako nisi nasao.
To je model koji je na slikama i u prodaji je od decembra meseca. Samo ga kod nas distributeri nisu imali vec su imali stare zalihe.
Ali uvozi se svakako vec neko vreme. Tako da mora da ga ima jos ljudi. Samo vecina distributera nudi stari.
A najsmesnije od svega je sto neki distributeri koji su se po forumima kleli u RC i pricali kojekakve bajke pricaju ali usmeno kako ne valja novi cip i kako im se vracao naza... A znam da ga nisu ni videli uzivo a kamoli prodali.
Sta su ti trgovci.. Nije ni cudo sto im posle niko ne veruje nista. Ne znas ni kada laze ni kada maze...
Poslednja izmena od marko_gts u 30 Maj 2018, 09:12, izmenjeno 1 put ukupno.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Tebra, nisi valjda ostavio u kutiji, radi bezicno od kuce?
Mislim, ok je, ne moras da okacis kako to izgleda u autu jbt, izvini sto sam trazio.

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
marko_gts
Banned
Reactions:

Post od marko_gts »

Xepoj87 napisao: 30 Maj 2018, 09:12 Tebra, nisi valjda ostavio u kutiji, radi bezicno od kuce?
Mislim, ok je, ne moras da okacis kako to izgleda u autu jbt, izvini sto sam trazio.

Naravno da nije u kutiji. Samo ne zelim da kacim. Od kada je pukao servis photobucket koji je lepo radi sa tel app prosto me mrzi vise sa tim da se igram. 10god sam kacio po kojekakvim forumima slike sa "kante" a sada sam se smorio vise od toga.
Taman ako znas neki servis slican kao photobucket da ima dobru app za tel da lepo radi.
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Tapatalk odlicno kaci slike na forum direktno.

Nego jesi provao meriti, cak I bez snimka mozes nam reci u sekundama sta si dobio.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
marko_gts
Banned
Reactions:

Post od marko_gts »

Nisam nista merio. Videcu kada stignem pa sedne neko samnom pa da vidimo sta kaze sekundara.
Ali oseti se razlika kao sto rekoh. Ali jos istrazujem koja mi od ponudjenih opcija odgovara. Vozio sam neko vreme na opciji 6 tu bas osetno vuce. Sada testiram ostale, pa kada nadjem koja mi pase ostavim na tome. Taman cu da probam i merenja tada.
Ma da verujem da zvuci kretenski ali nije mi to nesto ni bitno. Bukvalno se igram.
Da budem iskren pre 10+god sam obozavao da merim, pa koliko do 100 pa koliko do 200 itd... :) Nije mi vise interesantno toliko.
Inace tapatalk ne koristim. Ne volim ga i nema podrsku ni za jedan forum koji ja posecujem.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Da li sam jedini koji ima utisak da gospodin gts nije pazario ovaj box? :mrgreen: Da nekoga ne mrzi ovoliko da piše o proizvodu, a toliko ga mrzi da uslika ili izmeri, zaista je retka (da ne kažem nemoguća) pojava.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
ddanijell
Reactions:
Pridružio se: 24 Maj 2017, 23:41
Garaža: SEAT ATECA 2.0 CR TDI 190hp DSG 4Drive XCELLENCE

Post od ddanijell »

Nisi jedini, cak sta vise ja sam dosao do jednog slicnog zakljucka, a izgleda i @Xepoj87.
marko_gts napisao: 30 Maj 2018, 10:24 Inace tapatalk ne koristim. Ne volim ga i nema podrsku ni za jedan forum koji ja posecujem.
Znaci ti ovaj forum ne posecujes, posto za ovaj forum tapatalk ima odlicnu podrsku, kacenje slika radi uredno, notifikacije itd.
marko_gts
Banned
Reactions:

Post od marko_gts »

Vladapetr napisao: 30 Maj 2018, 10:44 Da li sam jedini koji ima utisak da gospodin gts nije pazario ovaj box? :mrgreen: Da nekoga ne mrzi ovoliko da piše o proizvodu, a toliko ga mrzi da uslika ili izmeri, zaista je retka (da ne kažem nemoguća) pojava.
Da, imam inace 12god i kesam se na trolu posto kola nemam. :D
Nema veze, ovo je virtuelni svet i ne poznajemo se. Ali zasto bi neko bulaznio da je uzeo nesto ako nije. Ja se sa takvima nisam susretao a jos manje druzio.
Sto se tice foruma ovo je jedini koji ima podrzku za Tapa talk a svakako ga ne bih koristio samo zbog ovog.
Ko je god radio update foruma nema podrsku. Nema podrsku, BJB, BMW forum koji mi je svakako primaran u odnosu na ovaj...
Kao ni mnogi drugi.
@ vlada, veruj, ne veruj.. koga briga :)
To je problem da ne kazem bolest, misliti da neko ima toliko bolestan um da moze da palamudi o necemu sto nema. Ako polazis od sebe to je vec tvoja frka ne moja.
A za kacenje slika, nekako ne volim nista od slika da kacim, prosto nisam takav nemam ni jednu jedinu drustvenu mrezu koja postoji.
Kapiram da je tesko da to shvatite posto zivimo u debilnom vremenu sa gomilom debila koji vole da kace na mreze kada idu u wc kada idu na pice, sta su jeli sinoc itd... jbg, nisam u tom fazonu. Nisam neko deriste.
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

Inace si kacio proteklih 10 god. :)

Gesendet von meinem SM-J500FN

Korisnikov avatar
Kornjaca Rade
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet

Post od Kornjaca Rade »

Meni deluje da covek prodaje to (ili namerava da prodaje), pa ga malo reklamira po forumu, ili ispituje da li postoji trziste ako tek planira da pocne da prodaje :)
marko_gts
Banned
Reactions:

Post od marko_gts »

blaugrana napisao: 30 Maj 2018, 11:17 Inace si kacio proteklih 10 god. :)

Gesendet von meinem SM-J500FN
Na forumu gde ljude znam i poznajem jos dok taj forum nije ni postojao. Pogledaj od kada postoji BMW forum.
A tamo ljude poznajem licno. Nije toliko velika zajednica malo je drugacija prica.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Kornjaca Rade napisao: 30 Maj 2018, 11:37 Meni deluje da covek prodaje to (ili namerava da prodaje), pa ga malo reklamira po forumu, ili ispituje da li postoji trziste ako tek planira da pocne da prodaje :)
Bila bi to najčudnija marketing kampanja ikada :rofl: Sve i da sam ikada pomislio na box, posle ovoga ga nikada pazario ne bih.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Odgovori