Izgleda da će da ponove grešku i da će mini verzija S6 biti opet "uštrojena"...kako ne vide da je Sony pobrao pohvale sa Z3 compact što je pružio skoro iste perfomanse u odnosu na većeg brata. Nije mi jasno...
Izgleda po slikama da ce Note 5 biti bezveze pozicioniran kao I S6, u cenovnom rangu sa iphone-om (ili malo iznad) sto mislim da ce im unistiti prodaju.
Sustina je evolucije da se svaka mob kompanija koja je na vrhu okurazi pocne qrciti sa nekim poduhvatima i ljosne o patos. Kako je nekada motorola pa nokija pa će sad i samsunz.
Ja to kažem kao korisnik Samsung telefona i iPad Air 2 tableta.
Nije bitno što je bolji od 95% ostalih telefona kad je i od najskupljeg među njima duplo skuplji.
Apple je jak brend i ima prostora da se zajebava dok za Samsung to nije slučaj iako su se utripovali da su došli na taj nivo. Ne mogu oni da kao Apple 32gb memorije ili 0.5 veći ekran naplate 100 evra.
Poslednja izmena od Floyd u 29 Jul 2015, 15:02, izmenjeno 2 puta ukupno.
AcaKayak napisao:Izgleda po slikama da ce Note 5 biti bezveze pozicioniran kao I S6, u cenovnom rangu sa iphone-om (ili malo iznad) sto mislim da ce im unistiti prodaju.
Potpuno isto je bilo i sa Note 3 kad sam ga ja dobio, prema tome ništa novo. Ne vidim razlog da bude pozicioniran ispod bilo god IP.