Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od Xepoj87 »

Vau, air ride su poceli da montiraju? Svaka im cast!

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:
Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
Garaža: VW Passat B5.5 Variant

Post od TDI »

GSP od pamtiveka autobuse koristi dok mogu da se krtljaju, makar i samo nizbrdo. A vi svi koji trenutno komentarisete, zivite na Novom Beogradu i drugim naseljima gde su autobusi generalno bolji. A kukate na njih. Da vidite tek kakvi su autobusi koji svakodnevno saobracaju u naseljima koja su dalje od centra Beograda. Muka da vas uhvati. Samo cekas da nesto sa tog autobusa otpadne, osecas miris paljevine, nesagorelog goriva i ostalo. Duva sa svih strana kroz vrata i prozore koji ne dihtuju, grejanje ne radi, radi samo ono kod vozaca, ali on stavi karton i usmeri sve kod sebe, podovi truli, cak se vidi i po neka rupica, kao i na zidovima autobusa. Svako probacivanje brzine se cuje jasno i glasno i ako je automatski menjac. A cuje se kao na ,,Tamiću,,. Vrata nekad neće da se otvore i zatvore nego moras rukom da ih gurnes. Ako ih vozač ne zaglavi drvetom ili nečim sličnim da se uopste ne bi otvarala.

Privatnici su u odnosu na autobuse GSP-a u, ruku na srce, vrhunskom stanju.

Na autobusima GSP-a, klima uredjaj se pokvari, boli ih bas uvo da ga poprave. Ne popravljaju mnogo bitnije stvari od toga. Sada ce da popravljaju klima uređaj. Hoće - zabole ih uvo.
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

Slazem se sa Ralee-om, tdi-em i nikaragvom (iako je heavy komunjara).
Evo kod mene u Pancevu je cena karte za graCki ista kao u Bg, valjda, 80 dinara. Ima kontrolor i svi kupuju kartu,kao i u NS.
E sad u Bgu su ljudi vec godinama navikli da ne placaju, mada, ruku na srce, jel viditi ko se vozi gradskim. Vecina tih ljudi radi na crno za plate do 30h, obuceni kod kineza na akciji. Garderoba sa sve cipelema ga ne dodje 2000. I sad takav neko treba da da 4000 za gsp. Ove cicke po trafikama i radnjama imaju izmedju 17-25h, a stan i rezije. Placali bi ljudi ali nema se odakle.

Poslato sa Lumia 925
Slika
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Ma daj, pa ja znam gomilu takvih što rade za 25.000 ali pakla pljugica dnevno bez problema. To ti je minimum 4000 mesečno. Retki su ti što toliko nemaju(a rade). Plus ti što rade na crno za 20k se prijave na biro i imaju bus plus za 1100 din a ne za 3500 ili koliko je već za zaposlene. I ja radim praktično dva posla, i treći kad god ima, pa me kontrola ne mlati. A ne moram da radim ni jedan posao. Jbg, radi u dve trafike, ja bih tako.
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

trebali ste da se vozite gradskim sredinom devedesetih, pitao bih vas da li su ovi sad losi :kezo:

malo skretanje sa teme - prekljuce nisam mogao da poverujem u scenu - u zgradi gde zivim ima jedan lik, pomator, 75g, koji se prilicno cima da nam sve ispred zgrade izgleda dobro, i stvarno izgleda koliko je to moguce. ziva ograda je sredjena, potkresana, ima nekog cveca i kojecega i sve je cisto. nas par mladjih mu s vremena na vreme pomogne oko toga i sve super, lepo za videti. zgrada prekoputa, gde mu zivi cerka, potpuno suprotna prica - sve zaraslo, otprilike nije uredjeno od devedesetih otkako je posadjeno.
i zamoli on mene da mu pomognem pola sata da malo to sredimo i da povadimo visak zbunova iz zive ograde. izadjemo, krenemo da kopamo, kad eto ti jedna zena matora dolazi i pita sta radite, za njom i druga, i na kraju jedan lik u svojim sezdesetim otprilike, dolazi i pocne da nam kenja zasto to radimo. ovaj moj komsija kaze da smo mu tu zivi cerka i unuk i da smo uzeli da malo to sredimo kad vec oni iz ulaza nece, a ovaj zapeo da nas otera, kaze to ce gradsko zelenilo. komsija kaze da nece, da je dan ranije bio kod njih i zamolio ih to a oni su mu rekli da nemaju sredstava i da uradi sam ako hoce... e onda je ovaj poceo da preti kako ce da tuzi, da ovo, da ono, i ja sam se samo malcice odmakao samo da ga ne slusam jer je pocela zavesa da mi se navlaci. brate koliko moras da budes lenj i bezobrazan i malouman da si protiv da neko sredi rastinje ispred tvoje kuce a ti sam to neces da uradis. i jos preti lik, ladno, a ostatak iz ulaza se sjatio ko lesinari i samo ceka da vidi sta ce biti... mi smo naravno uradili sto smo naumili, ipak su kramp i sekira bili u nasim rukama :)
e zato je srbija tu gde jeste, jer svi nesto zameraju i kritikuju, a niko da se lati da nesto konkretno uradi, a smeta im kad neko radi nesto korisno za sve. samo da se ogradim posto moze pogresno da zvuci, tu ne mislim na mastanja o beogradu na vodi, zicarama i kulama i gradovima, vec za pocetak na najprostije i konkretne stvari koje svako od nas moze da uradi da bi nam svima bilo makar za dlaku lepse...
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Trebali smo da se rodimo 1980. :-) :-) :-)

Tu preko puta tebe živi otac od Olivere Vukićević, pa je pre nekoliko godina stavio upozorenje "PAZI SNEK, MOŠ POVREDIT" jer je na stazici poledio sneg :-) možda vam je on kenjao.
Poslednja izmena od Uroš S. u 23 Maj 2015, 07:32, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Uroš S. napisao:Ma daj, pa ja znam gomilu takvih što rade za 25.000 ali pakla pljugica dnevno bez problema. To ti je minimum 4000 mesečno. Retki su ti što toliko nemaju(a rade). Plus ti što rade na crno za 20k se prijave na biro i imaju bus plus za 1100 din a ne za 3500 ili koliko je već za zaposlene. I ja radim praktično dva posla, i treći kad god ima, pa me kontrola ne mlati. A ne moram da radim ni jedan posao. Jbg, radi u dve trafike, ja bih tako.
Ovo je zanimljivo što si primetio, ali to je neki socijalni ili psihološki fenomen. Što ljudi manje imaju više puše. Nekako je to odlika niskog, a ne visokog standarda.

Odriču se ozbiljne love gledano dugoročno, koja im je preko potrebna, ali ne vredi. Taj primitivan životinjski nagon je jači od razuma.

Tapatalk
Korisnikov avatar
branja
Reactions:

Post od branja »

Uh to za cigare, to si u pravu. Koliko me to nervira. Kako sam ocitao bukvicu sestri od strica za ta sranja. Svaki dan neke skuplje cigare, a radila za 250e i kuka.

Dragane znas kako se to radi u Australiji. Srede ti uspred i posalju ti racun. Moja tetka zivi u Melburnu i tamo negde sredinom 90ih, 2. ili 3. godina po odlasku, otisli negde, pa frka posao ceo dan i poraste im travnjak ispred kuce. Kad sutradan vracaju se s posla, pokoseno. Misli se ona: Kako su kulturni ovi australijanci, smetalo im pa pokosili. Kad posle 7 dana racun za kosenje.

Poslato sa Lumia 925
Slika
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

ne bih imao problem ni sa tim, ali ne mislim da je to resenje za kod nas, iskreno. bilo bi naplaceno previse, odradjeno ofrlje, bilo bi pet posrednika izmedju kucnog saveta i radnika koji bi to uradili itd... :kezo:
Uroš S. napisao:Trebali smo da se rodimo 1980. :-) :-) :-)

Tu preko puta tebe živi otac od Olivere Vukićević, pa je pre nekoliko godina stavio upozorenje "PAZI SNEK, MOŠ POVREDIT" jer je na stazici poledio sneg :-) možda vam je on kenjao.
jel to ona frckava iz boljeg zivota? moguce, ovaj je bio tako pun sebe, ali je bar delovao pismeno :kezo: naravno, sve uz provlacenje konstatacije da je rodjeni beogradjanin, mislim, valjda onda vise vredi kao covek i njegova treba da bude poslednja. tek od toga mi se sere, tj od tih sto na taj nacin insistiraju na tome. pa onaj moj komsija iz doba paleozoika je odrastao u balkanskoj odmah posle 2. sv. rata i covek je za gomilu onakvih dzukela dingospo na kvadrat i nikad ali bas nikad nije to potencirao.
Korisnikov avatar
branja
Reactions:

Post od branja »

Kontam da bi bilo jedno 5 firmi.
Zar nije Olivera voditeljka na Rts?
Uh ti rodjeni beogradjani, idi usracu se. Sto kazes kao da se to dodatno vrednuje.

Poslato sa Lumia 925
Slika
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Vrednuje se kultura koju je stekao
A Stoka je svuda stoka
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Naravno da vredi više i da njegova reč treba da je poslednja - ali samo u Bg. Isto kao što će i u svakom selu većina lokalaca sporiti pravo dodjoša da se širi i pametuje tamo. Čak će to vrlo kulovski potencirati i kad treba i kad ne treba.
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

U prevodu: dobiće batine :D
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Da, kao da je to ekskluzivno za Beograd...
Istina je da se sa strane mnogo gore ponasaju prema dosljacima.

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Post od maxer »

http://www.telegraf.rs/vesti/1579635-pi ... u-za-njega

Podržavam u potpunosti: treba uvesti smrtnu kaznu za ovakve zločince tj. neljude!
Odgovori