Ne brže od života!
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: Ne brže od života!
Problem je sto je kontroverzan rezultat, pogotovo za marihuanu, moze biti pozitivan 7 dana nakon konzumacije, ostalo manje vise raspon 24-48h
Ne brže od života!
Da da, pritom ti imaš prava da tražiš da ti se vadi krv koja će to pouzdano dokazati al moraš da odležiš 12 sati u ćeliji
Al nešto sumnjam da je kum s meklarenom morao na trežnjenje.
Nevezano za sve ovo, bio juce do Airport city-ja i vidim klince na nekim velikim elektricnim trotinetima, motaju se po parkingu. Mislim se, bas dobro radi obezbedjenje. Odem do kola, oni odose u drugom pravcu, bacim pogled kroz prozore drugih automobila, nema nikog, izlazim u rikverc, kad eto ove dvojice opet. Zamalo da se skucaju u mene. Svirnem jednom i kazem mu da je opasno, on me samo gleda. Na izlasku kazem obezbedjenju, on, ja ne mogu da se pomeram. Pa javi nekom motorolom, nisam mislio konkretno ti. I tako, roditelji obavili svoju funkciju - daju skup trotinet, idi ti sad negde, nemoj da me smaras.
Послато са SM-S921B помоћу Тапатока
Послато са SM-S921B помоћу Тапатока
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Meni je ovo nesreća koja čeka da se dogodi. Ne znam kako je u drugim gradovima, ali u Novom Sadu klinaca na ovim el. skuterčićima ima na tone. Apsurd je da ne moraju ni kacige da nose. Voze kao muve bez glave po kolovozu, da sam se zapitao kako još niko nije stradao. A zakon će ih primetiti tek kad se nešto tragično dogodi.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Po Beogradu ih slabo vidjam ali po drugim manjim gradovima ih ima prilicno. To se vozi tako po kolovozu bez ikakve dozvole (poznavanja saobracajnih propisa) i registracije. Neverovatno da to nije uopste regulisano nego se tako ko bajs vozi.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Mnogo su bezobrazni ti mamlazi na tim zujalicama, to ne treba uopste zaliti kad se skrlja negde.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- YUgisa
- Pridružio se: 29 Jan 2014, 18:52
- Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
- Kontakt:
Trebali bi da uvedu da je PSP obavezan i nema voznje vozila sa pogonom bez toga. I to iskljucivo na sopstveni pogon jer ima brdo tih elektricnih koji kao imaju pedale ali kod mnogih ne mozes ni da koristis normalno jer pedale nisu za voznju nego da zaobidju propise. Tu kod mene se u ulici okupljaju, skoro svako vece se nabaca smece niz ulicu (konzerve, flasice i folije od raznih slatkisa), vozanje gde se stigne, celom sirinom ulice, naravno najmanje uz desnu ivicu kolovoza jer valja su alergicni na to.
Ali usustini ne cudi me ponasanje jer sam imao situacije da meni dolaze roditelji i brane sto ja vozim auto po ulici i ugrozavam njihovu decu koja ne mogu bezbrizno da se igraju na kolovozu (neka su fazon 3 godine) jer ne postujem opste ogranicenje od 30km/h u celom naselju koje inace nigde nije obelezeno, ali je valjda neko nepisano pravilo za koje ja nisam cuo. Da zivimo u betonskoj dzungli bez parka mogao bih da ih shvatim, ali zivimo u delu grada gde 90% dvorista ima 800m2 i imamo 2 decija igralista i jos na par mesta poljane koje se ponekad pokose...
Ja kad sam bio dete, prvo nismo se igrali na ulici dok nismo krenuli u skolu, a i kad jesmo morali smo na sredini ulice (po duzini) i onda bi trcali sa kolovoza ako vidimo neko vozilo na pocetku ulice, iako ulica nije bila ni asfaltirana tada, tako da bi cekali auto fazon po 5min da dodje do nas ako bi uopste i dosao do pola ulice
Sad moram nekad autom da silazim na travu jer nece da se sklone sa asfalta... Naravno ni moja familija nije imuna na iste gluposti, uvek ima frikcije u tome sto sam toliko kategorican u cinjenici da svojim sestricima nedam ni pod razno da se igraju na kolovozu, iskljucivo dvoriste ili eventualno na trotoaru i to max 30m od moje kuce.
Ali usustini ne cudi me ponasanje jer sam imao situacije da meni dolaze roditelji i brane sto ja vozim auto po ulici i ugrozavam njihovu decu koja ne mogu bezbrizno da se igraju na kolovozu (neka su fazon 3 godine) jer ne postujem opste ogranicenje od 30km/h u celom naselju koje inace nigde nije obelezeno, ali je valjda neko nepisano pravilo za koje ja nisam cuo. Da zivimo u betonskoj dzungli bez parka mogao bih da ih shvatim, ali zivimo u delu grada gde 90% dvorista ima 800m2 i imamo 2 decija igralista i jos na par mesta poljane koje se ponekad pokose...
Ja kad sam bio dete, prvo nismo se igrali na ulici dok nismo krenuli u skolu, a i kad jesmo morali smo na sredini ulice (po duzini) i onda bi trcali sa kolovoza ako vidimo neko vozilo na pocetku ulice, iako ulica nije bila ni asfaltirana tada, tako da bi cekali auto fazon po 5min da dodje do nas ako bi uopste i dosao do pola ulice
Being second is to be the first of the ones who loose...
Једно вече је један летео са једне стране Ташмајдана на другу страну. Све кроз део где је и дечије игралиште
Kod.mene u kraju sve više viđam.one veće trotinete a i skapirao sam da neko te iste tjunira, ili šta god. Neverovatne brzine razvijaju, plu klinvi bukvalno divljaju sa njima.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
To što ima pedale ne znači da zaobilazi propise. Bicikl je samo ako se pokreće na nožni pogon tj. okreću pedale a motor samo u tom slučaju dodaje snagu. One varijante gde stisneš dugme i ide sam bez obzira da li ima pedale ili ne su motocikli. A ima ih sve više.
Jos voze po mrklom mraku bez svetla jer pazi sad - stede bateriju 
Sad će nov zakon o saobraćaju pa ćemo videti kako su to rešili. Verovatno će onda početi da ih jure i kažnjavaju, kao što su uradili sa trotinetima.