Mobilne telekomunikacije
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Mobilne telekomunikacije
Znači overall je najbolji, kao celina?
Zavisi od potreba,ne moze se bas porediti sa kolima. Najveca prednost sa jedne strane je ios, ali sa druge strane to mu je i najveca mana za neke.
- Uroš S.
Meni je samo iTunes dovoljan da ga diskvalifikuje iz svakog izbora.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Nije sasvim precizno reci da je Ajfon kao Golf, tacnije bi bilo da ni u cemu nikako nemaju nista zajednicko 

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Meni je Samsung sličan VW...poplava modela u svakom segmentu, male evolutivne promene u sterilnom dizajnu, ziheraška politika i želja da se stvori od narodske marke neki premium... 

Onda je Apple Toyota?
S3
S3
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Apple bi mi bio više kao Audi...on ima realno jači imidž i tako mu se vlasnici nose, iako mu dosta delova daje Samsung 

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Tesko, Audi ne zahteva poseban pistolj za tocenje goriva 

IP je deo Apple ekosistema. U principu je prava stvar imati sve njihovo i onda to sve nekako ima smisla. Mana je što se daje ogroman novac za stvari koje su potpuno normalne.
Apple ima odličnu politiku. Korisnici koji ozbiljno zagrizu više i ne znaju šta drugo postoji na tržištu i što bi im možda više odgovaralo na trenutne potrebe.
U tome ne postoji ništa loše, to sve radi super, mada meni lično ne odgovara. Ima neke genijalnosti u svoj toj jednostavnosti. Oni već duže vreme uspevaju da upakuju nešto prosečno u lep paket i to da prodaju za velike pare. Profit koji ostvaruju je nenormalan zbog toga.
Apple ima odličnu politiku. Korisnici koji ozbiljno zagrizu više i ne znaju šta drugo postoji na tržištu i što bi im možda više odgovaralo na trenutne potrebe.
U tome ne postoji ništa loše, to sve radi super, mada meni lično ne odgovara. Ima neke genijalnosti u svoj toj jednostavnosti. Oni već duže vreme uspevaju da upakuju nešto prosečno u lep paket i to da prodaju za velike pare. Profit koji ostvaruju je nenormalan zbog toga.
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Imah priliku da procackam S6 Edge...
Dve stvari koje su me kupile su ekran i kamera, vrhunski.
Zakrivljeni ekran mi jako smeta, i nije mi ni malo praktican, desavalo mi se da kliknem nesto sto nisam zeleo, narocito kod aplikacija koje imaju strelicu za natrag u gornjem levom uglu.
Jos jedna stvar koja mi se ne svidja, jesu oste ivice na bocnim stranama telefona, na spoju sa zakrivljenim ekranom.
Uredjaj odlicno lezi u ruci, tanak je i odaje utisak robustnosti.
Moj izbor bi ipak bio S6.

Sent from my HTC device
Dve stvari koje su me kupile su ekran i kamera, vrhunski.
Zakrivljeni ekran mi jako smeta, i nije mi ni malo praktican, desavalo mi se da kliknem nesto sto nisam zeleo, narocito kod aplikacija koje imaju strelicu za natrag u gornjem levom uglu.
Jos jedna stvar koja mi se ne svidja, jesu oste ivice na bocnim stranama telefona, na spoju sa zakrivljenim ekranom.
Uredjaj odlicno lezi u ruci, tanak je i odaje utisak robustnosti.
Moj izbor bi ipak bio S6.

Sent from my HTC device
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- nmaric1993
- Pridružio se: 15 Maj 2015, 15:13
- Garaža: Volvo v40 1.9 TD
He ortak uzeo isti ovakav. Zakovao mu jednom na 2 sata nije se javljao, hteo da nosi na reklamaciju, posto valjda nema nacina da ga ugasi, posto mu se ne vadi baterija....
Naravno moj komentar posto imam y300 ascend je j*** te takav tel.... I izvadim bateriju i upalim ga odmah
Naravno moj komentar posto imam y300 ascend je j*** te takav tel.... I izvadim bateriju i upalim ga odmah

- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Kod telefona koji nemaju zamenljivu bateriju, efekat "vadjenja baterije" se moze postici pritiskom i drzanjem power dugmeta 15-20sec.
Sent from my HTC device
Sent from my HTC device
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
- Uroš S.
Na mom P6 se ne vadi baterija, tj nema ni poklopac pozadi i za godinu i 8 meseci nisam ni jednom imao potrebu za tim. Ne znam koji to telefoni zakucavaju kad ovaj polupremijum kinez to ne radi.
Edit: U Jbt kakav nidžoliki post, šta mi je
Edit: U Jbt kakav nidžoliki post, šta mi je