Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Red je vala jedan telefon i softverski da ubijes 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Grujo, ti imaš Z2? kako se pokazao, vidim da ima 3 Gb RAMa, deluje jako zanimljivo ?
Samo pisac zna sta je hteo reci.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Evo, opet. You just can't stop, can you?
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Pa ne razumem te. Ajde lepo bez sarkazma reci gde sam po tvom misljenju zasro i da se razumemo kao ljudi? Ja sam korstio prvi Z koji je izasao i nije mi se svidela njihova ideja tj nekako mi nije bila interesantna. Ali zato je od sonyja Play Station najradosnija igračka u detinjstvu.
Sony prestize Samsung u narednih 5 godina,pamtite moje reci.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Samsung pada uskoro kao sto smo i pricali jer se mnogo osilio u neki ludim.idejama. e sad ko ce ga zameniti ne znam. Pre mislim da ce ili nokia alkatel ili huawei. Videcemo.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Milos napisao:Sony prestize Samsung u narednih 5 godina,pamtite moje reci.

Nokia ne postoji i dalje... Mogu da prave telefone ponovo tek od 2016 godine.sebekkg napisao:Samsung pada uskoro kao sto smo i pricali jer se mnogo osilio u neki ludim.idejama. e sad ko ce ga zameniti ne znam. Pre mislim da ce ili nokia alkatel ili huawei. Videcemo.
Alcatel? Alcatel? Stvarno? Alcatel?
Huawei je jako realna opcija za koju i navijam...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja tipujem na LG.
Ne znam stvarno bane ali mislim da nece biti to uskoro dobra prica. Ali mislim na 2018. pa na dalje.
Lg jeste dobar igrac i mudre poteze imaju. Samo mislim da treba se napraviti jos jedna linija boljih modela. Sa kapacitivnim dugmicima tj klasicnog ts dizajna.
Lg jeste dobar igrac i mudre poteze imaju. Samo mislim da treba se napraviti jos jedna linija boljih modela. Sa kapacitivnim dugmicima tj klasicnog ts dizajna.
Comtrade bot (sa drugog foruma):
Moram priznati da nisam probala ni testirala iNew telefon ili neke druge modele koji se ovde pominju pa ne mogu da vam dam direktno poređenje. Ono što mogu odgovorno da vam tvrdim je da je kod Tesla Smartphone 6 izbor komponenti, kontrola kvaliteta kao i stabilnost softvera na vrhunskom nivou, u Comtrade-u smo puno pažnje posvetili baš tome. Da bi smo svim potencijalnim korisnicima obezbedili što bolju podršku po pitanju servisa i garancije sve će se to obavljati kod nas u najkraćem vremenskom periodu. S obzirom na to da većina poštovanih komentatora nije imala prilike da isproba Tesla telefon, preporučujem vam da se prošetate do nekog od brojnih maloprodajnih objekata po Beogradu, kako biste sami najbolje videli kako radi naš uređaj. Možete i da pročitate šta je napisano u testu na Benchmarku kao i ostalim testovima i video recenzijama, što može pomoći u tome da donesete lični sud u tome da li naš Tesla Smartphone 6 zaista vredi te pare. Za sva pitanja vezana za eventualne probleme na koje ste naišli u radu sa Tesla Smartphone 6 ili nekim drugim Tesla uređajem, stojim vam na raspolaganju.
A sad RATEL:

upload image online

Moram priznati da nisam probala ni testirala iNew telefon ili neke druge modele koji se ovde pominju pa ne mogu da vam dam direktno poređenje. Ono što mogu odgovorno da vam tvrdim je da je kod Tesla Smartphone 6 izbor komponenti, kontrola kvaliteta kao i stabilnost softvera na vrhunskom nivou, u Comtrade-u smo puno pažnje posvetili baš tome. Da bi smo svim potencijalnim korisnicima obezbedili što bolju podršku po pitanju servisa i garancije sve će se to obavljati kod nas u najkraćem vremenskom periodu. S obzirom na to da većina poštovanih komentatora nije imala prilike da isproba Tesla telefon, preporučujem vam da se prošetate do nekog od brojnih maloprodajnih objekata po Beogradu, kako biste sami najbolje videli kako radi naš uređaj. Možete i da pročitate šta je napisano u testu na Benchmarku kao i ostalim testovima i video recenzijama, što može pomoći u tome da donesete lični sud u tome da li naš Tesla Smartphone 6 zaista vredi te pare. Za sva pitanja vezana za eventualne probleme na koje ste naišli u radu sa Tesla Smartphone 6 ili nekim drugim Tesla uređajem, stojim vam na raspolaganju.
A sad RATEL:

upload image online

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”