Mobile uploads
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Mobile uploads
Tako je.
U suštini, Što se tiče prirodnih lepota, ima u CG mnogo toga za videti i obići. Postoji neki biciklistički atlas, pisali su ga neki momci iz Srbije, sve su obišli biciklima, fotografisali, detaljno opisali.
S druge strane, društveno uređenje nema smisla da komentarišemo. Da je rupa, jeste za nekoga ko dolazi iz CH,AT,DE.... Ali ako gledamo iz Srbije,onda treba da se svi pokrijemo ušima.
U suštini, Što se tiče prirodnih lepota, ima u CG mnogo toga za videti i obići. Postoji neki biciklistički atlas, pisali su ga neki momci iz Srbije, sve su obišli biciklima, fotografisali, detaljno opisali.
S druge strane, društveno uređenje nema smisla da komentarišemo. Da je rupa, jeste za nekoga ko dolazi iz CH,AT,DE.... Ali ako gledamo iz Srbije,onda treba da se svi pokrijemo ušima.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Si dole? Opet će se mimoidjemo bemti drva
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Nema razloga da se krijemo usima, bar ne mi Srbi, jer imamo i mi svasta od prirodnih lepota.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Nisam ja u KGu, burazer sa porodicom je kod nas. Mi idemo za SRB tek 03. avgusta.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
member napisao: 27 Apr 2019, 16:34
Što? Pa i CG je naša...

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Moze i u Kaliforniji.member napisao: 27 Apr 2019, 16:27 Ljepota je u oku posmatrača, ali u kojoj još zemlji možeš sa skijanja za 2h da se spustiš na plažu i kupaš se u moru?
Eto, to u CG je moguće. Može i u Hrvatskoj. Meni je to fascinantno.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Al ga ladiš Siniša
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ako izuzmemo neke prirodne lepote, CG bi malo ko imao šta zavidetimember napisao:S druge strane, društveno uređenje nema smisla da komentarišemo. Da je rupa, jeste za nekoga ko dolazi iz CH,AT,DE.... Ali ako gledamo iz Srbije,onda treba da se svi pokrijemo ušima.
Da smo daleko od CG po nečemu, to stoji:
Čak ni mi nismo dostigli taj nivo korupcije, veza i vezica, samo je bitno koliko si jak (na više načina) ili koga znaš.... O nemaru, aljkavosti u poslu, neorganizaciji, može knjiga da se napiše. Čast izuzecima.
A internet, npr statička adresa je rasprostranjena kao jeti ili košta kao zlato suvo. Pola BD izlazi na net preko iste adrese (ne baš bukvalno, ali nije daleko od toga). Sada se tek malo popravljaju stvari.
T-T
Šetali od Budve do Svetog Stefana, razvedrilo se i super je vreme

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
ja ne volim CG uopste, prvi a vrv i poslednji put sam bio pre 16 godina, bili stacionirani u Budvi ali oblisli smo dobar deo primorja, da ne kazem ceo, i nigde mi se nije svidelo nista da bi me ponovo privuklo da se vratim, unutrasnjost CG me tek ne zanima, verujem da ima lepih predela ali realno sta cu tamo
Nema solitera ni splavova

Odlicna slika