Dobro veče
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Dobro veče
Kako da privedes nekoga ko se opire hapsenju i pritom je potencijalno opasan?
Aj' nemoj me zezati - ja prvi ne volim bas preterano "plavce" pa mi je jasno da su ovi vise nego zasluzili da budu nalupani...
Aj' nemoj me zezati - ja prvi ne volim bas preterano "plavce" pa mi je jasno da su ovi vise nego zasluzili da budu nalupani...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
to su Kobre, koliko puta treba da se napiseDusan napisao:A dodaj na to i da ti likovi iz ''obezbedjenja'' ne izgledaju ni malo naivno.
Brzine idu u H-a !!!

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Dabre 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Ne znam, nisam policajac, verovatno postoji nacin posto ih je bilo 50tak spram njih 4-5.Delija napisao:Kako da privedes nekoga ko se opire hapsenju i pritom je potencijalno opasan?
Mene je recimo vise iritiralo sto nisu intervenisali kada su oni mangupi kod hrama bacali kamenice na ljude.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Oni su ko bre.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Pa zato i kazem da ne izgledaju naivno.Day Walker napisao:to su Kobre, koliko puta treba da se napiseDusan napisao:A dodaj na to i da ti likovi iz ''obezbedjenja'' ne izgledaju ni malo naivno.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
bliža porodica premijera... verovatno po službenoj dužnosti. Eno BoTa valjda i dalje ima nekog da ga čuva, ono što sam upoznao pre dve godine sve fini ljudi, ne liči na pandure..
Boringly average, but also perfect for school run mums
Je l` zna neko kako da stignem od Vera (V.Ilica) do Kumodraske(novi Singidunum)?Tj. kojim linijama GSP-a?Kontam da trebam da odem na okretnicu 29. pa tamo da hvatam 18?
- Day Walker
A njih hvatam na okretnci 29. ?
- Day Walker
Ne, njih hvatas u Kumodraskoj.
Btw sto se tice snimka 2 pripadnika Kobri stiti Andreja, brat slinise malog lezi na zemlji jos na pocetku
Btw sto se tice snimka 2 pripadnika Kobri stiti Andreja, brat slinise malog lezi na zemlji jos na pocetku
Brzine idu u H-a !!!

http://www.planplus.rs/
Klikni na najkraci put, pa onda izaberi start i cilj i obelezi da hoces autobusom
Klikni na najkraci put, pa onda izaberi start i cilj i obelezi da hoces autobusom
https://www.youtube.com/watch?v=pY54QFPMVkw
Ovima ne trebaju letovi iznad ukrajine, sami ce se izgaziti
Ovima ne trebaju letovi iznad ukrajine, sami ce se izgaziti