Škoda Fabia 2014

Noviteti i razne vesti iz auto-industrije
Odgovori
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Re: Škoda Fabia 2013

Post od Uroš S. »

swemir napisao:Pa ovo je karoserija od golfa 5/6. vw kralj stednje

Pase i soferka, i prozori :kezo:
Nije, ovo je nova modularna platforma, MQB.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Pa i na MQB pasuju stari delovi. U tome je poenta. :kezo:
Širim haos!
Korisnikov avatar
swemir
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:52
Kontakt:

Post od swemir »

golim okom se vidi da pashe, kao i stari passsat i superb...

krov je identican sa golf 5/6.. tako da moze da bude platforma koja hoces :kezo:
Korisnikov avatar
ZAXSPEED
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 16:43
Garaža: Passat B7 , Clio IV 1.5 dci

Post od ZAXSPEED »

Spojili ljudi "voljeno" i korisno! :pssst:
Korisnikov avatar
HellBoy
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 23:54
Garaža: Megane 3 GrandTour GTLine 1,9Dci/130ks+ & Ducati S2R 803cc & Hyundai i30 1,6/130ks GLS

Post od HellBoy »

Slika

...ako bude ovakva :doubleup: :klanjamse: :klanjamse: :klanjamse: :klanjamse: , onda cenim da Polo ide u zaborav.
http://www.facebook.com/RaceChip.srbija" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:
Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro

Post od Risto »

Meni zbog treceg stakla iza zadnjih vrata bas lici na Pola, ne vjerujem da ce Fabia izgledati ovako dobro. Uz to, ne treba sumnjati da sefovi iz VW-a mogu da naloze da se uradi jadan enterijer kao sto su uradili na aktuelnim generacijama Fabie i Ibize
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Ovo je samo PS, prednji kraj octavie, zadnji kraj pola.
Risto napisao:Uz to, ne treba sumnjati da sefovi iz VW-a mogu da naloze da se uradi jadan enterijer kao sto su uradili na aktuelnim generacijama Fabie i Ibize
Sta sve necu cuti ovde. :rofl:
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:

Post od Risto »

Meni je ok da se tebi svidja ovaj enterijer ali je to po meni najslabiji dio auta...

Slika

Plastika u novoj Ibizi je loseg kvaliteta a realno je enterijer i poruzan (vise mi se svidja enterijer proslog modela)...
Korisnikov avatar
Misha
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive

Post od Misha »

HellBoy napisao:Slika

...ako bude ovakva :doubleup: :klanjamse: :klanjamse: :klanjamse: :klanjamse: , onda cenim da Polo ide u zaborav.
:plusone: :doubleup:
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:

Post od Dusan »

Risto napisao:Meni je ok da se tebi svidja ovaj enterijer ali je to po meni najslabiji dio auta...

Slika

Plastika u novoj Ibizi je loseg kvaliteta a realno je enterijer i poruzan (vise mi se svidja enterijer proslog modela)...
Daleko od toga da mi se svidja enterijer fabie. Moj komentar se odnosio na tvoju pausalnu izjavu kako su sefovi vwa naredili da naprave ruzan enterijer u fabii i ibizi. Ne funkcionisu stvari bas tako. ;)
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:

Post od Risto »

Ok, onda sam te pogresno razumijeo. Ali realno menadzment VW-a upravlja Skodom i naravno da im se petlja u posao, sad ta moja opaska da im narede da urade nesto ruzno na autu (na Fabiji je to po meni enterijer, na Superbu su malo zajebali zadnji kraj) proizilazi iz toga sto oni ipak ciljaju da prodaju vise skupljih auta jer ce vjerovatno na njima njihova zarada biti veca...

VW menadzment podijeli planove i pozicionira automobile po svojim zeljama jer da puste da svako radi sta hoce dobili bi bar jedan SAAB kao sto je to GM uradio, npr. SAAB je volio da mijenja GM dijelove, ni navigaciju nisu ostavljali kao kod ostalih GM vozila, a to bi se lose odrazilo na finansijske performanse kompanije. Ja vjerujem da oni pri projektovanju vozila odrede sta ce na kojem autu biti losije/bolje nego kod drugih u koncernu da bi podijelili ciljane klijente na odredjenje (manje ili vece) trzisne nise. Npr. Seat ima najljepsi dizajn u koncernu, Skoda daje najbolji odnos ulozeno/dobijeno i sl., a time i mijenjaju ciljanu klijentelu modela...
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:

Post od Dusan »

Ne moze neko da naredi nekome da napravi "jadan" enterijer kao sto ti kazes. Na to kakav ce enterijer biti utice mnogo faktora jedan od najvaznijih koje ce im komponente staviti na raspolaganje i finansijska perspektiva.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Mozda je mislio da su im rekli da naprave dizajnerski ruzan, sto svakako jeste..
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Samo da ubace 1.4 od 140 ks :cool!:
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:

Post od Dusan »

Day Walker napisao:Mozda je mislio da su im rekli da naprave dizajnerski ruzan, sto svakako jeste..
Silva: Halo, jel to Skoda?
Skoda: Da, reci veliki Brate.
Silva: Onaj enterijer u fabiji dizajnirajte da bude ruzan da bi mi prodavali pola. Ok?
Skoda: Naravno, dizajniracemo da bude ruzan.

:loool:

Daj malo zdravog razuma, izmadju ostalog si i buduci ekonomista.
Naravno da Skoda sledi smernice VWa, ali ne moze Walter de Silva da naredi da dizajniraju nesto ruzno. Mogu da ogranice komponentama i finansijskim sredstvima.
Uroš S. napisao:Samo da ubace 1.4 od 140 ks :cool!:
:kezo:
Poslednja izmena od Dusan u 25 Feb 2013, 15:31, izmenjeno 1 put ukupno.
Odgovori