Dacia Logan 2013
Re: Dacia Logan 2013
Mislio sam da ovo nikad necu reci, ali izgleda sasvim pristojno za tu cenu koja ce verovatno biti.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Dacia Logan 2013
Ako su onaj prethodni, onako ružan, kupovali - za ovim će da balave. Ustvari, to je više pitanje cene. Bude li opet povoljna - ići će kao alva... 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Da, deluje sasvim pristojno. Sigurno da su poradili na nekim nedostacima od ranije (limarija i završna obrada), kvalitet bi morao biti bolji, a jedva čekam slike enterijera. Ako i tu naprave pomak, sa cenama koje će biti verovatno opet najniže moguće, očekuju ih dobri prodajni rezultati. Ima li najava oko promena po pitanju motorizacije?
Posetite www.garaza.rs !
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Mislim da sam procitao negde da ce ici TCe u Daciju, al sad sam s telefona pa me mrzi da proveravam.
TCe ide u Lodžija, ne vidim zašto ne bi i u Logana, a verovatno će kao socijalne verzije ostati stari 1.4 i 1.6.
Имам једно потпитање...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Aktuelni je oblikovan na cepalu. Kako enterijer, tako i eksterijer. Tvrd je na rupe.
Ali ne odaje utisak nesigurnog, kvarljivog vozila i nekog koji ce da se raspadne ko igracka nakon par godina upotrebe.
Tako da za onu cenu za koju se nudi kod nas moze slobodno da prolazi pod sloganom "ne j* lep nego uporan" jer ako se zaboravi prefinjenost auto izvrsava zadatke.
Na ovim zadnjim slikama sto je Gaza postavio meni je dosta, dosta lepsi od aktuelnog. Cak me na prvoj fotografiji podseca malko na saaba oko grila i farova. I to je ono sto mise najvise svidja ovako sa fotografija.
Tu je naravno i zadnji deo za koji, hajde da ne kazem da je lep ali je sve samo nije ruzan. Vidise da su se malko igrali, a ne kao prosli put cap, cap, cap i u prodaju.
Unutrasnjost u odnosu na aktuelnog
Nase trziste moze odmah da zaboravi na hromiane prstenove na cajgeru, multifunkcionalni audio uredjaj i komande za isti na volanu, kao i na elektricne retrovizore a mozda cak i na naslon za ruke izmedju sedista. Znaci dosta oguljenije nego na slikama. Ali opet dosta lepse nego na trenutnom.
Pominjah ja jos ranije da Dacii samo treba dati vremena. Sta je VW uradio sa Skodom, to ce polako i Renault sa Daciom. A na Skode nismo u opste gadljivi i ima ih dosta po ulicama. U dosta manjem broju ima i ovih Dacia sa cepanica. Kad se prolepsaju i prebaci makar malo renoovske udobnosti nacice jos vise kupaca na nasem trzistu.
Ali ne odaje utisak nesigurnog, kvarljivog vozila i nekog koji ce da se raspadne ko igracka nakon par godina upotrebe.
Tako da za onu cenu za koju se nudi kod nas moze slobodno da prolazi pod sloganom "ne j* lep nego uporan" jer ako se zaboravi prefinjenost auto izvrsava zadatke.
Na ovim zadnjim slikama sto je Gaza postavio meni je dosta, dosta lepsi od aktuelnog. Cak me na prvoj fotografiji podseca malko na saaba oko grila i farova. I to je ono sto mise najvise svidja ovako sa fotografija.
Tu je naravno i zadnji deo za koji, hajde da ne kazem da je lep ali je sve samo nije ruzan. Vidise da su se malko igrali, a ne kao prosli put cap, cap, cap i u prodaju.
Unutrasnjost u odnosu na aktuelnog

Pominjah ja jos ranije da Dacii samo treba dati vremena. Sta je VW uradio sa Skodom, to ce polako i Renault sa Daciom. A na Skode nismo u opste gadljivi i ima ih dosta po ulicama. U dosta manjem broju ima i ovih Dacia sa cepanica. Kad se prolepsaju i prebaci makar malo renoovske udobnosti nacice jos vise kupaca na nasem trzistu.
Za sada PS, ali se planira i ova verzija.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Neke terenske BF Goodrich na njega i ko amerski kamionet.
Jeste kao i pickup prve generacije malčice izdužen i disproporcionalan, ali naspram svrhe za koju je namenjen i cene po kojoj se prodaje, simpatično izgleda.

Jeste kao i pickup prve generacije malčice izdužen i disproporcionalan, ali naspram svrhe za koju je namenjen i cene po kojoj se prodaje, simpatično izgleda.
Baš mi krivo što ne naprave pick-up verziju Dustera.
Bio bi dobra alternativa Hilux-u i sličnima jer su oni postali više paradna nego radna vozila.
Bio bi dobra alternativa Hilux-u i sličnima jer su oni postali više paradna nego radna vozila.

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Sve je podignuto na visi nivo, ali da stave tempomat iza menjaca 

Brzine idu u H-a !!!

- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Ne ukljucuje se tempomat tu, nego na dugmicima koji su na volanu. Ovo je samo prekidac kojim biras dal ce da bude aktiviran tempomat ili limitator brzine, ukljucis ga jednom i ne diras ga vise dok ne zelis da promenis funkciju, tako da i nije mnogo bitno gde je
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3