Peugeot RCZ facelift
Re: Peugeot RCZ facelift
Atraktivan,drugaciji,lep i ne preterano skup...
Sve sto jedan pravi kupe treba da bude...
Nije bas najbolji sportista u klasi,ali zato "pojava" to sve nadoknadjuje...
Ja bih ga svakako vozio radije nego TT-a...
Sve sto jedan pravi kupe treba da bude...
Nije bas najbolji sportista u klasi,ali zato "pojava" to sve nadoknadjuje...
Ja bih ga svakako vozio radije nego TT-a...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Fala ku*cu da su se setili da ubace neki normalan motor, vredan izgleda.
Sjajno
Sjajno

On mozda kao pojava jeste zanimljiv ali prvih par minuta dok ne shvatis da je to jos jedan nasminkani PUG.Markoni napisao:@Floyd Na novi sam i mislio. Drugar ga je vozio jedno vreme, kada sam imao RCZa na probi. Zvao sam ga da se nadjemo cisto da vidimo kako izgledaju jedan pored drugog. Slozio se i on da se TT pored RCZa ne vidi. Ali bukvalno. Toliko je jaca pojava. Ovo sam napisao iz razloga sto si pomenuo da je RCZ smesan kupe. Realno nije tako, mozda u tvojim ocima jeste. Auto je dobar u svakom pogledu.
Slike unutrašnjosti su se malo kasnije pojavile.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Posle koliko minuta si, dok si vozio Alfu, shvatio da zapravo voziš našminkani Fiat?Floyd napisao:On mozda kao pojava jeste zanimljiv ali prvih par minuta dok ne shvatis da je to jos jedan nasminkani PUG.Markoni napisao:@Floyd Na novi sam i mislio. Drugar ga je vozio jedno vreme, kada sam imao RCZa na probi. Zvao sam ga da se nadjemo cisto da vidimo kako izgledaju jedan pored drugog. Slozio se i on da se TT pored RCZa ne vidi. Ali bukvalno. Toliko je jaca pojava. Ovo sam napisao iz razloga sto si pomenuo da je RCZ smesan kupe. Realno nije tako, mozda u tvojim ocima jeste. Auto je dobar u svakom pogledu.

Zapravo to sam mislio kad sam je kupio ali sam posle manje od godinu dana, kad je Alfa bila na servisu a ja kao zamenski auto dobio Grande Punto u fulu (sta god to znacilo za ovaj auto), koji sam vozio 3 dana, shvatio da je Alfa premium za Fiata 

Poslednja izmena od Floyd u 12 Sep 2012, 19:47, izmenjeno 1 put ukupno.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Eto, vidiš šta su ti predrasude. 

Floyd sta ti se konkretno ne dopada na kolima. Kvalitet enterijera, vozne karakteristike, zvuk, nesto drugo?
Poslednja izmena od Markoni u 12 Sep 2012, 19:52, izmenjeno 1 put ukupno.
Vozio sam ja Pezoa i vrlo dobro znam sta je to.
Auto koji bih sigurno uzeo pre Fiata ali RCZ mi se ne svidja kao ni svi ostali posle 206, 307 i 406
Meni se licno ne dopada izgled spolja posebno "talasastog" krova i zadnjeg stakla, enterijer novih Pezoa mi se takodje ne dopada a sto se motorizacije tice tu nemam zamerke...HDI jedan od boljih dizela na trzistu a THP...sta da kazem, ipak je BMW tu umesao svoje prste
Auto koji bih sigurno uzeo pre Fiata ali RCZ mi se ne svidja kao ni svi ostali posle 206, 307 i 406

RCZ nisam vozio pa tu ne mogu da sudim.Markoni napisao:Floyd sta ti se konkretno ne dopada na kolima. Kvalitet enterijera, vozne karakteristike, zvuk, nesto drugo?
Meni se licno ne dopada izgled spolja posebno "talasastog" krova i zadnjeg stakla, enterijer novih Pezoa mi se takodje ne dopada a sto se motorizacije tice tu nemam zamerke...HDI jedan od boljih dizela na trzistu a THP...sta da kazem, ipak je BMW tu umesao svoje prste

Poslednja izmena od Floyd u 12 Sep 2012, 20:02, izmenjeno 1 put ukupno.
Moguće je da Markoni prelazi na francuze 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ma jok,Markoni je zakleti ciganin(Spanac,Italijan) 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Nakon onog Megana, sve je moguće, čak i povratak na nešto mekše automobile. 

Ima te ciganske krvi u meni
Ma ja nisam striktno opredeljen za proizvodjace neke zemlje, zato i smatram da sam koliko-toliko realan kada se diskutuje o kolima.
RCZ sam imao prilike da vozim, i auto mi je odlican u svakom pogledu. Ako se pogleda kakva vremena pravi na stazama onda moze i za Alfu 147 GTA da se kaze da je smesna, jer je RCZ na nekim stazama i brzi sa duplo manjom zapreminom.
Kapiram da moze nekome da se ne svidja, ali nikako ne moze da se kaze da je sminka, i da je smesan. Odnosno moze, ali za to nema argumenata.

Ma ja nisam striktno opredeljen za proizvodjace neke zemlje, zato i smatram da sam koliko-toliko realan kada se diskutuje o kolima.
RCZ sam imao prilike da vozim, i auto mi je odlican u svakom pogledu. Ako se pogleda kakva vremena pravi na stazama onda moze i za Alfu 147 GTA da se kaze da je smesna, jer je RCZ na nekim stazama i brzi sa duplo manjom zapreminom.
Kapiram da moze nekome da se ne svidja, ali nikako ne moze da se kaze da je sminka, i da je smesan. Odnosno moze, ali za to nema argumenata.
Sto prelazi? Pa do juce ih je vozao