Esp mi se nije nikad palio slucajno, nego samo namerno kada se zajebavam po snegu

Pa iskreno ne secam se koliko sam vozio. Mogu sigurno da kazem da nije bilo vise od 70, a manje od 40. Cenim da je bilo oko 70, cim sam osobalio kocnicu, brzina je morala pasti dobrano, mozda je u tom manevru izbegavanja, brzina bila 40. Ali to su sve pretpostavke.Xepoj87 napisao:Jesi li vozio 40 km/h tada?
Upravo abs ti omogucava da zadrzis upravljivost vozila i da mozes da izvedes manevar izbegavanja. Nije uvek sve savrseno, ali to je otprilike prica.Xepoj87 napisao:O tome se radi...
Vozis jak i dosta bolje izolovan automobil od Punta,te em ne osecas realnu brzinu,em ne obracas paznju i opusteniji si...
Da si vozio po ogranicenju,ABS verovatno ne bi ni proradio,a pitanje da li bi i bio u situaciji da ti izlece
Ne znam kakva je situacija bila u pitanju,ali kocenje i zaobilazenje ne idu bas zajedno
Meni je istrcao pesak, iz cista mira, van pesackog. Sta li mu je sevnulo u glavi, pitaj Boga.Bax napisao:...rekao da ti ABS treba samo, kad si ti vec debelo ukakio stvar zbog svog neznanja...