haha, ja radim takodje tako da me ne boli glava gde cumilosdoktorabs napisao:hir.klinika od 8:30 31.12 do 9:30 2.1.2012
Kuda za doček?
Re: Kuda za doček?
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
ADrei napisao:+1methane.master napisao:Garmiš!nixa napisao:Ja planiram da idem na put. Obilazim Salzburg, Minhen i Bec, uz posetu GarmisPartenkirhenu prvog januara kada je turneja cetiri novogodisnje skakaonice. Takodje, planiram i da obidjem BMW muzej, bice i reportaza za forum![]()
![]()
![]()
garmis je prelep, zugspitze (zugspitzplatte) je jedno od najlepsih mesta gde sam bio...
Ma još mi je jača fora na koje dešavanje ide.
Što se mene tiče, već neko vreme me Nove Godine i sl. užasno nerviraju, histerija, marketing, trošenje para, nekakvi dočeci, gluposti... tako da sam rešio da mi bude dan kao i svaki drugi.
Širim haos!
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Oppaaaaa penzos style!
E bre metne ti ga master, gde ti je duh mladosti?!
Ja ne znam gde cu, ni sta cu..
Trebao sam u DE kod druga, ali ce on ipak ovamo, tako da taj odlazak pomeram za drugi put..
Ja ne znam gde cu, ni sta cu..
Trebao sam u DE kod druga, ali ce on ipak ovamo, tako da taj odlazak pomeram za drugi put..
Brzine idu u H-a !!!

Re: AW: Kuda za doček?
Taj radtrojanac napisao:U klub idemo na reprizu, malo tehno, ovo-ono, braća Đogani i Lepi sa njima.![]()
![]()
![]()
Ono...go do pojasa, flasa piva u ruci i dzuskanje uz najnovije grand hitove
Gesendet von meinem GT-N7000 mit Tapatalk 2
Nemam predstavu i ne zanima me preterano...
Povraca mi se od NG, doceka, frke i tenzije koja se nabija iz meni nepoznatog razloga...
Ostanem lepo gajbi, klopam, spavam... Ionako svi radimo do 22-23h...
Prosli docek bili kod ortakinje, neko najuze drustvo... ove god ona ostaje u Parizu... Ma nemam pojma

Povraca mi se od NG, doceka, frke i tenzije koja se nabija iz meni nepoznatog razloga...
Ostanem lepo gajbi, klopam, spavam... Ionako svi radimo do 22-23h...
Prosli docek bili kod ortakinje, neko najuze drustvo... ove god ona ostaje u Parizu... Ma nemam pojma
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Eno NexT je prilično sublimirao priču. Ranije sam išao reda radi i gotovo po pravilu bih se smorio, jer kad je tenzija da nešto mora da bude dobro, obično ne bude. U krajnjoj liniji i dosadi...Day Walker napisao:Oppaaaaa penzos style!![]()
Pa pokupite se za Pariz.NexT napisao:Nemam predstavu i ne zanima me preterano...
Prosli docek bili kod ortakinje, neko najuze drustvo... ove god ona ostaje u Parizu... Ma nemam pojma![]()
Širim haos!