2014 Lexus IS
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: 2014 Lexus IS
Kad nemaš ideja, onda uzmi staru ideju, pa je dovedi do apsurda. Odvratno i preterano. "Stari" je još uvek prelep.
Što bi Lexus ugrađivao ZF menjače, kada su Toyotini sjajni...a i ZF se ugledao na njihove menjače kad je pravio 8 brzinski auto menjač.
Što bi Lexus ugrađivao ZF menjače, kada su Toyotini sjajni...a i ZF se ugledao na njihove menjače kad je pravio 8 brzinski auto menjač.
'Stari' jeste prelep, ali ima problem pre svega s ponudom prostora, pa će to valjda rešiti novom generacijom.
Ono što je za Evropu neophodno je bolja ponuda motora. Videćemo šta su spremili za USA...
https://lexus-moontoast.s3.amazonaws.com/index.html
Ono što je za Evropu neophodno je bolja ponuda motora. Videćemo šta su spremili za USA...
https://lexus-moontoast.s3.amazonaws.com/index.html
Re: AW: 2014 Lexus IS
Njima evropa nije primarno trzste tako da ne verujem da ce se mnogo truditi oko motorizacije. Mislim da ce uz standardni 2.2d i 2.5 V6 benzinac ici i neki hybrid.
Gesendet von meinem GT-N7000 mit Tapatalk 2
Gesendet von meinem GT-N7000 mit Tapatalk 2

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

wow, oduševljen sam, a ne znam kad sam poslednji put bio odeševljen nekim lexusom ili toyotom 

- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
u sivoj boji mi je mnogo ljepsi nego u bijeloj, mozda zato sto volim sivu ali opet...
Mogao je lepo ispasti ali s*ebali su ga sa ovim ''otopljenim elementima''.
Vrhunski su ga usrali.
Ova fora sa farovima i odvojenim LED mi je
Instrument tabla takodje. Ima ovu glupu foru sa prevojem kod ventilacionih otvora, kao w203.
Ne svidja mi se uopste. Sav je prenaglasen, iskrivljen...
Ova fora sa farovima i odvojenim LED mi je

Instrument tabla takodje. Ima ovu glupu foru sa prevojem kod ventilacionih otvora, kao w203.
Ne svidja mi se uopste. Sav je prenaglasen, iskrivljen...
Kum vozi IS, prošli. Ovo je sprdnja u odnosu na onaj krajnje zanimljiv auto. Doduše za japance nije ništa novo da se gube sa dizajnom i ergonomijom sa vremena na vreme, nevezano za brend.
Tapatalk
Tapatalk
- 7footer
- Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
- Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker
Meni ja sa ovim poslednjim setom galerija (pogotovo grafit sivi) bas "legao". Izgleda impresivno. Pogotovo mi se dopada od napred i nazad 3/4
Ne dopada mi se što su krenuli sa minimalizmom u enterijeru...
U svakom slučaju vrlo zanimljiv auto. Samo mi je krivo što će biti nezasluženo opljuvan širom interneta, mahom od strane zaslepljenih klinaca, bezrazložno dobijajući negativne ocene vezane za imidž i kvalitet...
Ne dopada mi se što su krenuli sa minimalizmom u enterijeru...
U svakom slučaju vrlo zanimljiv auto. Samo mi je krivo što će biti nezasluženo opljuvan širom interneta, mahom od strane zaslepljenih klinaca, bezrazložno dobijajući negativne ocene vezane za imidž i kvalitet...
Pozdrav
Sto kaze Next,enterijer sacovao te Bog deluje zastarelo,a exterijer na ovim slikama sivog mi se Boga mi svidja...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Bas me je razocarao IS 
Spreda je neobican i moze se reci zanimljiv, otpozadi isto ok, sa strane zadnji deo cudan a enterijer totalni fail...kvalitet je dobar ali dizajn bzv.

Spreda je neobican i moze se reci zanimljiv, otpozadi isto ok, sa strane zadnji deo cudan a enterijer totalni fail...kvalitet je dobar ali dizajn bzv.
Za sada samo kao PS.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Kako je ovo gadnoooooo...

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money