Kuhinjica sadrzi sudoperu, kuvalo, reso (jedna ringla) i frizider (mini bar). Nije bilo bukvalno nikakvog posudja ni pribora, osim dve krigle.
Ne znam da li tako treba, jer se jos uhodavaju (bar po prici o planovima i skorom otvaranju itd), ali nisam ni pitao jer mi nije ni trebalo. Trazio sam samo case i jos jedan peskir.
Imaju ugaoni deo, tj dva. Prvi je uz kuhinjicu i to je kao tapacirana klupica. U dnevnoj sobi (tj drugom kraju iste prostorije) su dva singl kreveta, spojena u ugao, sa stranicama. Moze lagano da se spava, duzine su oko 2m svaki, merio po sebi

Dobri su za dremku posle skitnje, uz neki film i tako to. Cak sam poslednju noc spavao na jednom od ta dva kreveta. Ne, nisam izbacen iz spavace sobe

, nego mi je nekako lakse bilo zaspati i spavati na njemu. mada ni francuz u spavacoj nije preterano sirok, bar ne kako sam navikao (sire i duze), ali za dvoje je OK. Ako spava i dete, pitanje je sirine, mada zavisi kako je ko navikao. Recimo, meni jastuk nije odgovarao, ali sam nasao manji i koristio njega. U dnevnoj sobi je mala ostava sa gomilom cebadi, jorgana, jastuka...
Da napomenem, na jednoj od tema sam pitao o povezivanju laptopa na TV, a sada je jasno i zasto: TV je dva'es' i neki inc (nisam pogledao koliko tacno) i ima VGA, Scart, HDMI, a verovatno i jos neki prikljucak.