DRL (Daylight) i druge vrste LED osvetljenja na automobilu
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Re: Одг: SUZUKI SX4 1.6 GS 4WD by misha
Lepo je to sa dlr ali i kad ispostujes zakon opet bo trebao na atest da bi bio potpuno siguran da te ne zahevaba danas sutra neko.
Koliko sam video neke od tih lose svetle trebalo bi se uveriti koliko su snazne pre ugradnje.
Meni su vec lezista sijalica u farovima izgorela onako bas dobrano ,ipak ti nasi farovi nisu pravljeni za celodnevno svetljenje na 40 + stepeni u gradu( ne zna se sta vise greje sijalica,motor,sunce ili gradski asfalt).
Meni je na focusu nezgodan raspored rupa u braniki gde bih mogao da ih postavim a da su u skladu sa zakonom pa sam odustao odavno od njih i vozim sa maglenkama sto je sasvim ok resenje.
HTC
Koliko sam video neke od tih lose svetle trebalo bi se uveriti koliko su snazne pre ugradnje.
Meni su vec lezista sijalica u farovima izgorela onako bas dobrano ,ipak ti nasi farovi nisu pravljeni za celodnevno svetljenje na 40 + stepeni u gradu( ne zna se sta vise greje sijalica,motor,sunce ili gradski asfalt).
Meni je na focusu nezgodan raspored rupa u braniki gde bih mogao da ih postavim a da su u skladu sa zakonom pa sam odustao odavno od njih i vozim sa maglenkama sto je sasvim ok resenje.
HTC
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Re: SUZUKI SX4 1.6 GS 4WD by misha
Pricao sam na sajmu sa Hellom,kaze da ima samo crne ledove a one mi se ne svidjaju. Sledece nedelje idem na prvi servis,do tada cu odluciti.
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Misha, jesi li izmerio kolika je širina tih kanala na masci maglenki gde bi trebala doći dnevna svetla? Redizajnirani SX4 ima drugačije maske i uže te kanale, ako sam dobro zaključio šacometrijski.
Meni skroz bezveze izgledaju ta dnevna svetla u vidu linije. Čak i na automobilima koja ih imaju kao fabričku ugradnju retko potrefe da se dizajn lepo uklopi.
- Misha
Nisam ali bi trebalo da stane. Drzao sam u rukama crne ledove,sirok je oko 1,5cm.
CX-5 ima na istom mestu ledove,lepo izgleda.
CX-5 ima na istom mestu ledove,lepo izgleda.
Na bmw i opelu mi pristojno izgleda, ne mogu da se setim još nekoga. Svi koji imaju budževine dodatne po branicima mi nekako štrče. Možda mi treba vremena da se naviknem na nove elemente na braniku 

- Misha
nikaragva napisao:Možda mi treba vremena da se naviknem na nove elemente na braniku
Stariji si covek to je normalno.

Ovako sa slike mi izgleda kratko,ova donja najduza. Sad sam zvao Hella,dimenzije ledova su 2.8cm sa 15,7cm. Mislim da nece stati.
- Misha
Veceras sam izmerio donji kanal u masci,ne moze stati led bez budjenja a to necu. 

-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12
- Misha
Ne bih to radio. Trazim ledove koji mogu stati u donji kanal na masci.
-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12
Uff...
Tesko da ces naci nesto sto ce se uglaviti bas tu i popuniti rupu skroz.ukoliko nista nemoze da se nadje pristojno ja bih odustao.Srecana potraga 

Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
Stavi LED prsten na mesto maglenke.

Ili ...

Ili ...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Ili:
- Prikačeni fajlovi
-
- BIG_0002234278.jpg (75.53 KiB) Pogledano 2127 puta