M3 je udobniji od 335 s M paketom ako se ne upali sportski mod na M3, to garantujem. Ne bih verovao da je tako ali tako je. Heroj, najvece zakeralo na forumu po pitanju toga (izvini brate

) se odusevio u njemu, Markoni i Next takodje... Auto je sasvim normalan za svakodnevnu upotrebu.
Sto se tice cene posedovanja M-a, ne znam sta da ti kazem... Registracija znas koliko je, potrosnju ako imas ispod 20 litara s M5 znaci da si ga dzabe kupio.
Ja M auto vise nikada necu kupiti verovatno, kao i AMG i RS model.
Pricao sam s Dusanom Borkovicem dosta prethodnih dana (da znate samo sta lik kupuje za sebe ali necemo o privatnim stvarima na forumu, okacicu snimak kada me bude vozio u tom cudovistu pa cete videti

) i u principu ili kupujes sportski auto ili kupujes nesto drugo.
Ako kupujes sportski auto, ako imas para kupis GTR-a, ako imas manje para kupis Lancera pa ga za neke smesne pare (koje bi ustedeo NE kupujuci M model) napravis da bude kao GTR (tu vec M model nema sta da trazi).
E sad, ono sto je bitnije pitanje je sta ces posle da radis s tim autom. Na neku vrhunsku stazu tesko da ces ga u Srbiji voziti
U principu to je jedan od jakih razloga zasto ne bih uzeo tako nesto i zasto ce M da ide. Sve sto radim s tim autom je krsim propise radi uzivanja koje ne mogu na legalan nacin da postignem jer nemam gde.
Da se vratim sada godinu dana unazad uzeo bih M-a ponovo bez razmisljanja. Sada bih ga rado menjao za 335 cabrio koji sam tada imao. Jednostavno imao sam sjajan period s tim autom koji je nazalost postao ili divljaj po ulici ili ga ostavi u garazi.
Za svoje dobro, prodacu M-a pre nego sto ubijem nekoga njime. Razmisli o tome jer ako kupis M5 nemoj se nadati da ces postovati propise, neces sigurno. Ja sam se u njemu pretvorio u potpuno drugog vozaca od onoga sto sam bio pre njega.
Sada necu uzeti sigurno nesto slicno njemu. Ako mi se promeni nesto u karijeri/zivotu, rado cu dati pare za GTR-a i ici s njim na okolne staze cisto da izbacim svoje bubice, ali dok ne budem to mogao da radim za svoje dobro cu se smiriti s nekim dizelom
(a i ustedecu vise para za gtr-a)