Iskljuci TA opciju ,to ti je Traffic Anouncements,u prevodu vazne informacije iz saobracaja koji nasi debili ne znaju da koriste za sta i sluzi,nego tu pustaju muziku...
Inace,evo ti uputstvo
Modesty napisao:Nadam se da ne smeta sto je u vooj temi:
Pioneer DEH-2200 (valjda je taj) nesto sam zabrkala, tj ukljucila, tako da kad pustim cd ili usb posle nekog vremena mi pusti neku stanicu i na dsp mi pise INDEX, i tako desetak puta na 3 minuta...
Ne mogu da pronadjem uputstvo, da li neko ima slican uredjaj i zna sta treba da radim???
Sreća pa imamo isti model
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Pretpostavljam da Pioneer ni nema takav model, a lepo se vidi na koji način je nakačena značkica. Mada, svaka roba ima svog kupca a ko ovo kupi kao Pioneer, ni ne treba mu bolji jer ga je mrzelo da se raspita.
jasta ne postoji.
radio sam sa tim likom dok je muljao sa zanimljivijom robom te mi je nudio i ova cuda, da vidis tek kakva je izrada, ludilo, al' prodaje se.
e da, spreman je u decu da se kune da su uredjaji spanski
Hvala puno, ja sam uputstvo trazila po kuci, a na pamet mi nije palo da pogledam na netu..
Priznajem, koristila sam samo dugmice 1, 2 i 3. Ponekad 6. Cim sam pocela da cackam napravila sam belaj...
Slobo, moze li PS2 tako da se ocisti?
Kada je neko glup, ne možete mu to ni dokazati... D. Radović
Ама, знао сам да не постоји нека магична крпа
А таман сам заборавио да сам чистио резаче. Ништа, пустићу га још мало па кад ми дође минута, идем уу раскопавање!