Hyundai Elantra Coupe

Noviteti i razne vesti iz auto-industrije
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:
Pridružio se: 11 Jan 2012, 22:37

Re: Hyundai Elantra Coupe

Post od Bax »

Ja mislim da ce moci, u toj klasi se i biju bitke, nek ciljaju na Golfa, ako tu naprave kvalitetnu zver, uspeh nece izostati.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Da li danas postoji i jedna jedina marka koja je uspesna u segmentu narodnog auta i premium segmentu, mislim da ne, pa ne vidim ni kako bi oni mogli, pogotovo sa tako gadnim znakom :)

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Naravno da ne postoji (odnosno postoji ali premiumi nisu sa istim imenom) ali otkud tebi da oni ciljaju na premium segment?

Mislim da oni ciljaju na najveci deo trzisnog kolaca a to su jeftini a kvalitetni narodni automobili stim sto udaraju u svim klasama podjednako.
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

vremena se menjaju kao i trziste, ko je pre 10ak godina i pomisljao da ce koreanci (ili korejci :smesko: ) dogurati ovoliko daleko?
ko zna sta ce biti u buducnosti??
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Da znas...

Da mi je neko pre 10 godina pricao da ce Samsung da postane No1 proizvodjac potrosacke elektronike, da ce u raznim oblastima oduvati one koji su dugo godina vladali u istim i da postavlja nove standarde, samo bi se nasmejao :D
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:
Pridružio se: 11 Jan 2012, 22:37

Post od Bax »

Ipravo to kazem, treba da ponude nesto sto je za klasu bolje, od konkurencije, i stvari ce se promeniti u njihovu korist.
A oni imaju sposobnost da to naprave, sto su dokazali.
A treba da plate za pocetak, ekstra italijanskog dizajnera, mada njima je teziste Amerika, ne Evropa...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Slika
Slika
Slika
Slika

The Hyundai Elantra Coupe, also known as the Avante Coupe in its home market of South Korea at the 2012 Busan International Motor Show in South Korea. The Elantra family now includes the Elantra sedan, Elantra GT hatchback (i30 in Europe) and Elantra Coupe.

The Elantra Coupe first debuted at the Chicago Motor Show in February this year. However, it will not go on sale in USA until August. Hyundai says launch in the South Korean market will be within second half of this year, but it is quite likely for the Avante Coupe to debut slightly earlier than the US market Elantra Coupe.

The Elantra Coupe is 10 mm longer than the Elantra sedan (4,540 mm). Power comes from a 172 hp 2.0 Nu GDi Engine mated to a six-speed transmission. No further details on the Korean domestic market Elantra Coupe were revealed but Hyundai says the Coupe delivers a more dynamic performance compared to the sedan.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Odgovori