A video sam 1 Insigniu

Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Brate,nit sam Renoe vidjao,nit Audije...Day Walker napisao:U Astriji se, konkretno u Becu najvise vozi Audi i VW, pa onda Reno.
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
ljuba napisao: A za Nemacku je potpuno tacno da se prvo primete mercedesi u svim mogucim kombinacijama, pa onda BMWi i Audiji, i tek po koji VW
Nije to bila poenta nego da se npr. Balkanci ovde najvise loze na Audi pa je koncentracija tih automobila veca u krajevima koje pretezno naseljavaju oni. Ako na osnovu toga izvlacis zakljucak, mozes da kazes da je Audi ubedljivo najprodavaniji a statistike pokazuju da nije.Delija napisao:E, jbg, sad, Audi je socijala auto, a BMW i Mercedes su za elitu...
Ja bih pre rekao da se loze na neki e36, e46 ili e39. Nisam video ni jedan od tih automobila, a da ne voze neki ''nasi''.Floyd napisao:Nije to bila poenta nego da se npr. Balkanci ovde najvise loze na Audi pa je koncentracija tih automobila veca u krajevima koje pretezno naseljavaju oni. Ako na osnovu toga izvlacis zakljucak, mozes da kazes da je Audi ubedljivo najprodavaniji a statistike pokazuju da nije.Delija napisao:E, jbg, sad, Audi je socijala auto, a BMW i Mercedes su za elitu...
A Audi je bas mnogo jeftiniji od BMW-a...Risto napisao:cini mi se da imucniji gastosi aus Sweiz voze BMW a oni sa nesto nizim primanjima su vise orjentisani na 0000 i VW...