Stari novosadski put

Stanje na putevima, registracija, osiguranje i druge informacije
Odgovori
Cherokee
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI

Re: Stari novosadski put

Post od Cherokee »

Laki021 napisao:Inace po gmapsu od centra NS (uzeo sam zgradu poste kao centar) do izlaska na autoput kad se ide pored rafinerije treba 10min, dakle u realnosti treba vise, ako je guzva moze bas da se otegne. Zamisli tek da ides iz Petrovaradina ili kamenice koji su takodje delovi grada. Takodje problem je sto to nisu "konstruktivno" iskorisceni kilometri jer svo to vreme uopste ne idemo ka smeru beograda. Ako idemo na ulaz kod rodica onda je situacija jos gora, treba vise vremena i jos vise se odaljavamo od BG-a. U principu dok se popnem na autoput vec sam za to vreme mogao proci karlovce. Kad vec pomenuh Sr Karlovce, trenutno mi je jako smesno sto na autoputu kada se ide iz BG za NS par kilometara pre beske postoji izlaz Sr Karlovci, onda tu lepo sidjes pa imas jos mislim vise od 30km do Karlovaca starim putem :)
Dosta novosadjana (a i drugih sa strane), ne koristi za prolazak kroz grad kej, jer kejom najbrze stizes od Limana i drugih delova grada do izlaska grada ka autoputu.

Novi Sad (Fruskogorska ulica, tu kod Stranda) - Kac, 20 min. :)
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Evo, ja sam od onih koji kej svakodnevno koriste u svim kombinacijama. Potpuno tačno je to što si rekao i ne samo za izlazak iz grada, već i za vezu sa Salajkom, Podbarom, Klisom i.t.d. Rasterećena saobraćajnica, dobar asfalt, dosta besplatnog parkinga, a na 5-7 minuta hoda je od centra.
Cherokee
Reactions:

Post od Cherokee »

Eto neko ko me razume. :doubleup:
Korisnikov avatar
fq400
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:59
Garaža: Lancer

Post od fq400 »

Floyd napisao:Prsten je takodje veliki nedostatak pre svega Beograda a onda i Novog Sada i Nisa. Sramota je sto niko od politicara ne iznosi ideju da bi tako nesto moglo biti napravljeno.
Ma sta se i ja cudim, kad te poslove vode zasluzni partijski sluzbenici a ne strunjaci...

Oduvek sam se pitao, sta je toliko komplikovano da se unapredi Beovoz (koji je u osnovi dobro zamisljen) pa se napravi jedna linija do aerodroma.
Bilo bi ineresantno i koristno da se u spicu od Vuka do Aerodroma stigne za 10ak minuta :)
Umesto toga, politicari nam prodaju fore o nekom metrou i sl. glupostima.

Znaci, da bi se beograd oslobodio konstantnih guzvi, potreban je prsten, jos min jedan most preko dunava, upgrade Beovoza, metro pa onda vinjete za ulazak u stari grad autom ;)
:plusone:
Korisnikov avatar
superboss
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:09

Post od superboss »

Jos od kako su uradjeni novi bulevari, s kraja na kraj grada (industrijska-gras) za deset minuta najvise. :D
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Korisnikov avatar
dag81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
Kontakt:

Post od dag81 »

Sloba napisao:Evo, ja sam od onih koji kej svakodnevno koriste u svim kombinacijama. Potpuno tačno je to što si rekao i ne samo za izlazak iz grada, već i za vezu sa Salajkom, Podbarom, Klisom i.t.d. Rasterećena saobraćajnica, dobar asfalt, dosta besplatnog parkinga, a na 5-7 minuta hoda je od centra.
:plusone:
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

A pa vi ste stare novosadske dzombe, pa znate te cake i besplatne parkinge. Mi ostali kad dodjemo iz sela, svi nam sviraju, a mi hocemo da parkiramo u sami centar, odmah ispred butika u koji smo dosli da kupimo najke, bas kao i kod nas u selu :D
Cherokee
Reactions:

Post od Cherokee »

Sto se tice parkinga, ja sam rekao da Parking Servisu necu dati vise prebijenog dinara. :)

No, o tome mozemo u drugoj nekoj temi. ;)
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Mrka obećao do prvog maja da se pušta deo obilaznice dobanovci-batajnica u punom profilu i konačno ćemo imati autoput beograd-novi sad a ne batajnica-novi sad. Znači sad se(iz Beograda) nećemo isključivati kod Zmaj pumpe pa voziti onim kretenskim bulevarom nego lepo produžimo pravo do Dobanovaca na petlju i onda pravo Novi Sad.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Pre koliko ono završiše ovaj put? Pre par meseci? Evo već provirile prve rupe... :kafa:

Slika

Tačnije, prekjuče bile rupe, a juče brže-bolje udarili "flekove", da ne pukne bruka... :mangup: Ovde gde sam slikao bile su još jedno dve manje, čini mi se, sa leve strane... To je malo pre one benzinske pumpe sa desne strane pri usponu na Banstol... Sa leve stane je neki restoran ili salaš...
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Moguće da je mašina oštetila noseći sloj. Čekamo asflatiranje gazećeg sloja za koji mesec.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Cekaj ovo ce sad da se presvlaci opet novim slojem?
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Da, to je bio prvobitni plan, da se sačeka da prođe zima i hladno vreme, pre nego što se zavši deonica kompletno. Put bi trebao biti zatvoren opet na neke dve nedelje.

Vidite ovde da debljina nije baš za dugotrajnu upotrebu.
Slika
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
dag81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
Kontakt:

Post od dag81 »

Tako su radili i na putu NS-ZR do Zablja. Isto se pojavile rupe za par nedelja. Onda su ga kao opet presvukli, evo sad nema ni godinu dana opet je valovit katastrofa za nov put. :bokser:
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Saša napisao:Pre koliko ono završiše ovaj put? Pre par meseci? Evo već provirile prve rupe... :kafa:

http://i161.photobucket.com/albums/t238 ... 134905.jpg

Tačnije, prekjuče bile rupe, a juče brže-bolje udarili "flekove", da ne pukne bruka... :mangup: Ovde gde sam slikao bile su još jedno dve manje, čini mi se, sa leve strane... To je malo pre one benzinske pumpe sa desne strane pri usponu na Banstol... Sa leve stane je neki restoran ili salaš...
"Fleka" je stavljena da se rupa privremeno zatvori, da se ne lome točkovi i da se rupa ne bi dalje širila. Reč je o krpljenju "na hladno" i rupa će se polako ponovo otvarati. Ovo je samo privemeno rešenje jer pravo asfaltiranje se ne radi na niskim temperaturama. Minimum je +5, mada i to se izbegava.
Poslednja izmena od methane.master u 23 Feb 2012, 12:09, izmenjeno 1 put ukupno.
Širim haos!
Odgovori