Outlet radnje i tržni centri
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Outlet radnje garderobe i obuće u Beogradu
To je N Sportov outlet, u onoj Piramidi na ćošku JG i Gandijeve. Osim pume, tu je valjda i Umbro i još neke marke. Inače imaju outlet i u ImmoCentru, 500m odatle. Ovo u Piramidi je veća radnja i ima više robe.
Širim haos!
U petak i subotu je u Hugo Boss outlet-u u Sava Centru dodatni popust do 40%
Kome treba može da nađe odelo za oko 250e, a ima i drugih stvari naravno.
Sistem je bio, a verujem da je i dalje takav, da se računi preko 40k dinara na kasi umanjuju za 40%, preko 30k dinara 30% ....
Kome treba može da nađe odelo za oko 250e, a ima i drugih stvari naravno.
Sistem je bio, a verujem da je i dalje takav, da se računi preko 40k dinara na kasi umanjuju za 40%, preko 30k dinara 30% ....
Outlet Inđija.
Vodič kroz autlet centar u Inđiji
Garderobu, obuću i modne detalje jeftinije za 30 do 70 odsto građani će moći da pazare u prvom pravom autlet centru u Srbiji i regionu - Fešn park autlet centru, koji će biti otvoren 19. aprila u Inđiji.
PRODAVNICE - Radnje će u ovom autletu biti otvorene svakog dana od 10 do 21 sat. U ukupno 65 radnji ponudu će izneti i svetski brendovi kao što su „Tomi Hilfigera“, „Adidas“, „Najki“, „Konvers“, zatim „Tajmaut“, „Levis“, „Burlington“... Kupcima će biti ponuđena roba iz prethodnih sezona koja stoji na zalihama distributera i matičnih kuća, te roba koja je pravljena specijalno za autlet, kao i roba iz aktuelne sezone koja se slabije prodaje. Na 15.000 kvadratnih metara, na koliko će se za početak prostirati autlet, biće otvorena i dečja igraonica, sedam objekata za hranu i piće, menjačnica i banka. Kupci će moći da računaju i na besplatan parking sa 1.200 mesta.
Anja Dmitrović, direktorka marketinga „Delta sporta“, kaže da će ova kompanija otvoriti dva objekta, „Kosta kofi“ i „Najki“.
- „Najki“ će se prostirati na 650 kvadrata i biće najveći objekat u regionu. Ponuda će obuhvatati više od 1.000 različitih artikala, a cene će biti niže od 25 pa do 95 odsto u vreme specijalnih promocija i akcija - kaže Dmitrovićeva.
65 radnji
Radno vreme: 10-21
Površina centra: 15.000 kvadrata
Besplatnih 1.200 parking mesta
Cene niže od 30 do 70 odsto
Izgradnja centra do sada koštala
25 miliona evra

Kako stići do centra
Objekat je smešten u blizini autoputa E75, koji povezuje Beograd i Novi Sad, a od ta dva grada do autleta potrebno je sat vožnje. Za sada postoje međugradske linije od Beograda ka Inđiji prevoznika „Lasta“, a razmišlja se i o uvođenju posebnog prevoza. Ideja je da se uvedu i specijalne linije iz Beograda i Novog Sada. Polasci bi iz Beograda bili od Arene i sa Slavije, a iz Novog Sada iz centra grada. Takav prevoz bi bio ili besplatan ili bi njegova cena bila simbolična.
http://youtu.be/l84wP0nU2zE
Vodič kroz autlet centar u Inđiji
Garderobu, obuću i modne detalje jeftinije za 30 do 70 odsto građani će moći da pazare u prvom pravom autlet centru u Srbiji i regionu - Fešn park autlet centru, koji će biti otvoren 19. aprila u Inđiji.
PRODAVNICE - Radnje će u ovom autletu biti otvorene svakog dana od 10 do 21 sat. U ukupno 65 radnji ponudu će izneti i svetski brendovi kao što su „Tomi Hilfigera“, „Adidas“, „Najki“, „Konvers“, zatim „Tajmaut“, „Levis“, „Burlington“... Kupcima će biti ponuđena roba iz prethodnih sezona koja stoji na zalihama distributera i matičnih kuća, te roba koja je pravljena specijalno za autlet, kao i roba iz aktuelne sezone koja se slabije prodaje. Na 15.000 kvadratnih metara, na koliko će se za početak prostirati autlet, biće otvorena i dečja igraonica, sedam objekata za hranu i piće, menjačnica i banka. Kupci će moći da računaju i na besplatan parking sa 1.200 mesta.
Anja Dmitrović, direktorka marketinga „Delta sporta“, kaže da će ova kompanija otvoriti dva objekta, „Kosta kofi“ i „Najki“.
- „Najki“ će se prostirati na 650 kvadrata i biće najveći objekat u regionu. Ponuda će obuhvatati više od 1.000 različitih artikala, a cene će biti niže od 25 pa do 95 odsto u vreme specijalnih promocija i akcija - kaže Dmitrovićeva.
65 radnji
Radno vreme: 10-21
Površina centra: 15.000 kvadrata
Besplatnih 1.200 parking mesta
Cene niže od 30 do 70 odsto
Izgradnja centra do sada koštala
25 miliona evra

Kako stići do centra
Objekat je smešten u blizini autoputa E75, koji povezuje Beograd i Novi Sad, a od ta dva grada do autleta potrebno je sat vožnje. Za sada postoje međugradske linije od Beograda ka Inđiji prevoznika „Lasta“, a razmišlja se i o uvođenju posebnog prevoza. Ideja je da se uvedu i specijalne linije iz Beograda i Novog Sada. Polasci bi iz Beograda bili od Arene i sa Slavije, a iz Novog Sada iz centra grada. Takav prevoz bi bio ili besplatan ili bi njegova cena bila simbolična.
http://youtu.be/l84wP0nU2zE
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

paja napisao:Grujic napisao:Definitivno Nike outlet na kraju bulevara. Svratim tamo s vremena na vreme i cesto nadjem bele kozne patike za leto po ok ceni.
I ti i ja zaboravismo da iznad Nike prodavnice postoji jiš jedna outlet multi brend sportska radnja, mislim da je Sport impuls u pitanju.
jeste, ima tamo radnja, ali za neke sa vecim brojem slaba vajda, a dosta je modela nike-a, i adidasa. po neki mitzuno i reebok, par convers modela, i lacoste
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ja bas u tom outletu pre neki dan uzeo nike letnje bele za 4000din, tj 3990... Ono sto sam zapazio je da sto se obuce tice stanje znatno losije nego pre. Mozda je tako naislo, al ono sto sam video je vecinom bilo ili bzvz ili skupo, tj. cene su bile da kazem regularne. A za pojedine majice necu da komentarisem kakvi su im brojevi... Jbt u ramenima su razlike minimalne al zato majica dodje do kolena 

Ocekivao sam neke druge robne marke :trljamoci:
Ovih ima na svakom koraku
Ovih ima na svakom koraku

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
O hoću li doživeti Foot Locker u Srbiji....... 

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ajde da vidimo te cene, nesto im bas ne verujem, ali ajde...ovo lici spolja na outlete u USA, samo jos sadrzaj i cene da priblize tome i super.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
@Uros , ne znam jesi li bio u nekom od Foot Lockera, ali ako ocekujes dobre cene onda se zalud nadas. Bio sam doduse samo u jednom (u Barseloni) i kontao bice makar blizu cenama u USA, ali cvrc... Cene su gotovo identicne kao i kod nas. (jedino sto prodavci nose majice NFL sudija)
Usao, video, izasao...
Ako pak ocekujes Foot Locker zbog siroke ponude sportske opreme, onda ok.

Ako pak ocekujes Foot Locker zbog siroke ponude sportske opreme, onda ok.

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ja idem logikom da im niko nece dolaziti u Indjiju ukoliko cene ne budu stvarno nize. I to ne nize u odnosu na centar BGa, vec i na njihove outlete po gradu. Ako ne privuku ljude, propasce, a to im nije cilj. AKo se uzme u obzir da se sledece godine otvara ovakav centar i u nekoj od Pazova, mozda se se i uzeli u pamet. Projekcija im je da ce se prosecni kupac vracati 3-4 puta godisnje. Ako dodje jednom i vidi losu ponudu (kvaliteta/cena), sigurno se nece vratiti i o tome su verovatno razmisljali.dragvorl napisao:Ajde da vidimo te cene, nesto im bas ne verujem, ali ajde...ovo lici spolja na outlete u USA, samo jos sadrzaj i cene da priblize tome i super.
Mene ne brine (ako se moze reci da brinem za to

Čuvaju robu za InđijuGrujic napisao:Ja bas u tom outletu pre neki dan uzeo nike letnje bele za 4000din, tj 3990... Ono sto sam zapazio je da sto se obuce tice stanje znatno losije nego pre. Mozda je tako naislo, al ono sto sam video je vecinom bilo ili bzvz ili skupo, tj. cene su bile da kazem regularne. A za pojedine majice necu da komentarisem kakvi su im brojevi... Jbt u ramenima su razlike minimalne al zato majica dodje do kolena
- methane.master
Kad vidim da je Fashion Co. jedan od vodećih u priči, prilično sam skeptičan.
@pedja:
Potpuno se slažem za (X)XL. U većini autleta osećam se ko da sam u prodavnici za decu.

@pedja:
Potpuno se slažem za (X)XL. U većini autleta osećam se ko da sam u prodavnici za decu.

Širim haos!
Svi plavi lokali sa slike još uvek nemaju zakupca. Biće tu još iznenađenja.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
To znaci da ni javni toaleti nemaju zakupca?
Mnogo ljudi x dinar za malu nuzdu, a za veliku 2...

Mnogo ljudi x dinar za malu nuzdu, a za veliku 2...

- methane.master
Verovatno već znate, ali ipak da javim...
Merkator se zatvara 30.4 i renovira sve do 1.10. U radnjama koje su još uvek otvorene, sniženja su 20-40%.
Merkator se zatvara 30.4 i renovira sve do 1.10. U radnjama koje su još uvek otvorene, sniženja su 20-40%.
Širim haos!