Vladapetr napisao: 10 Mar 2018, 20:15
Da li je neko korisnik zdravstvenog/životnog osiguranja?
Razmišljam da krenem sa tako nečim, pre svega me interesuje porodični paket. Nekada davno su me obrađivali za neku vrstu Delta Generali osiguranja, gde se mesečno uplaćuje određena svota a posle 20 godina (ili kako se dogovorite) se isplati ukupan iznos plus zarada (koja bude i do 100%). Za svo to vreme imaš i zdravstveno osiguranje, odštetu u slučaju povrede ili bolničkog lečenja itd...
Imam ja nesto slicno kod uniqe.Osiguranje kroz stednju.Isplata posle xx godina,osiguranje zene i dece od nekih bolesti,bolnickog lecenja.,loma, operacija...bla,bla....
NIsam ni citao sta sam potpisivao,ucinio sam drugu uslugu.Bio je agent.Isli smo na "rec".
E kad je trebalo da se naplati osigurani slucaj,nesto sam dobio,a nesto nisam.TO sto nisam dobio sam naknadno saznao da nisu ni osigurane od toga,a agent je "usmeno" obecao.
Poenta je da treba da procitas ugovor pre potpisivanja i da ga rastumacis.A ugovor uglavnom dobijes kad dodjes da potpises,tako da nemas vremena da citas 30 trana posebnih i opstih uslova.
Ima mnogo zackoljica,ako nastupe skuplji osigurani slucajevi.Mozda je bolje da ti bolnicki karton i istorija bolesti "nestane"
Ako nabasas na nesto dobro,pisi ovde,Ja nesto razmisljam da i mene ubacim u neki paket kod nekog osiguranja.Da sve porodicno objedinim kroz neku dobru polisu.
Realno zdravstvo nam je u.... i lecenje kosta.Ali bas kosta.