kapiram ja to, meni se mnogi Volvoi jako svidjaju (S 60, XC 60) ali nisam siguran da je Volvo na nivou recimo jednog Mercedesa...
skoro sam se vozio u najnovijem S 80, uzet nov pre par meseci, lep auto i sve je ok ali nisam imao osecaj kao kada sam se vozio u E (W212)...
cak je i sam vlasnik rekao ono sto si ti pomenuo, "vozim dosta, hocu dobar auto a da ne bode oci, zato vozim 10% jeftiniji auto od Mecke ali realno je i losiji 20%".... covek je prethodno imao E klasu w 211 facelift i poredi S 80 sa tim autom...
Risto napisao:kapiram ja to, meni se mnogi Volvoi jako svidjaju (S 60, XC 60) ali nisam siguran da je Volvo na nivou recimo jednog Mercedesa...
skoro sam se vozio u najnovijem S 80, uzet nov pre par meseci, lep auto i sve je ok ali nisam imao osecaj kao kada sam se vozio u E (W212)...
cak je i sam vlasnik rekao ono sto si ti pomenuo, "vozim dosta, hocu dobar auto a da ne bode oci, zato vozim 10% jeftiniji auto od Mecke ali realno je i losiji 20%".... covek je prethodno imao E klasu w 211 facelift i poredi S 80 sa tim autom...
S80 je stari model koji ne treba da se poredi sa W212 vec W211. S80 je nastao dok je Volvo jos bio pod Fordom, ovaj novi XC90 je iz nove ere, kada je Volvo pod Kinezima.