Honda ili Mitsubishi
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Honda ili Mitsubishi
Ma ne smeta pravopis bre, nego ton ispadne pogresno shvacen. Izgleda kao da covek vice a ne verujem da to hoce da prenese.
A I mi kenjamo jer nam dosadno, a ne sto je toliko bitno, sto se uzbudjujes?
A I mi kenjamo jer nam dosadno, a ne sto je toliko bitno, sto se uzbudjujes?
Ne znam zašto se uzbuđujem toliko, nešto sa mnom nije u redu, moram sad bensedin uzeti.
Kao sto neko stavlja tri tacke tako i ja po nav ici stavljam znak uzvika,sta znam nekako mi dodje najlakse njega da stavim jer jos nisam navikao na novu tastaturu mada nebitno kome smeta ne mora ni da cita nisam na casu srpskog pa da moram da se pridrzavam pravopisa.
Ma kakav off road nije da ga ne volim ali nemam ja vremena,a ni novca za to
Ma kakav off road nije da ga ne volim ali nemam ja vremena,a ni novca za to
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ne znam kakav je Mitsubishi, ali CR-V je obično pri vrhu pouzdanosti u klasi. Ako je Honda u ičemu dobra to su VTEC benzinci i manuelni menjači. Ako se odlučiš za tu kombinaciju računaj da ćeš morati često da šaltaš brzinu ili dve na dole kad god ti zatrebaju performanse. Za potrošnju i utiske iz vožnje pogledaj moju temu. Ono gde je Outlander verovatno u prednosti je 4x4 pogon, pošto CR-V tu spada u lošije u klasi.
I još nešto, drugar koji se vozio u oba kaže da mu je CR-V dosta bolji u vožnji, Outlander se više ljulja po krivinama.
I još nešto, drugar koji se vozio u oba kaže da mu je CR-V dosta bolji u vožnji, Outlander se više ljulja po krivinama.
Hvala grujicd benzinci ispadaju iz igre ljubitelj sam dizelasa,a i jbg mora da mislim malo i na potrosnju. Skoro sam se cuo sa ortakom koji je ljubitelj Mitsubishija on mi preporucije ASX ili Outlander ali samo posle 2010 jer se od tad ugradjuje Mitsubishijev motor! Mora jos dobro da razmisljam za sada je CR-V u prednosti!
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
2.0 dizel u Outlanderu je famozni 2.0 tdi PD koji je pravio solidne probleme vozacima vozila iz VW grupacije... Meni je nekako lepsi Mitsu ali mislim da bi mi razum nametnuo CRV kao izbor...
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Komsija ima Outlandera 2.0 PD 07' i nije imao nikakvih problema (1.vlasnik),mada sve je moguce. 

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Pre Outlandera bih CRV, deluje mi da ima bolji enterijer, ako ništa ne izgleda kao iz kombija. A da li si razmatrao RAV4?
Danas sam dosta vremena proveo na kompu gledajuci malo oglase uzeo sam u razmatranje i RAV4 i Hyundai Santa Fe! RAV4 mi deluje kao mali meni bas i treba veliki auto sa velikim prtljaznikom to daje Outlanderu prednost,ali gledao sma i Sanat Fe 2,2 motor neko ga hvali,dok ga neko kudi! Sto vise ctam to me vise boli glava!!! Mada dok ne sednem u te automobile ne mogu da se odlucim!!!
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ako ćeš dizel koliko znam Hondin 2.2 nije pouzdan kao benzinac, ima probleme sa dpf-om kao i većina konkurencije.
Znaci i Hondin dizel motor ima slicnu boljku kao i VW motor!!! Jel zna neko kako se pokazao HYundai Sante Fe?
Nemam nikakva iskustva sa SantaFe, ali rekao bih da to nije nivo CRVa.
Santa Fe ima lepu linju i enterijer i velik je auto sto mi odgovara samo ne znam kakav je motor jer ima neke mane ili ceste kvarove!!!
Moj stric ga je imao od 07. Do prosle zime. Prosao premo 200000 sa njim. Bije ga ni cuvao ali redovno je odrzavao. Jedini problem su sijalice. U farovima su se vise trosile u tim.prvim generacijama. Ostalo super. Inace imao je taj 2.2crdi od 150ak ks. I automatski menjač.savranac napisao:Jel zna neko kako se pokazao HYundai Sante Fe?
Hvala sebekkg!
Jbg kad vec dajem tolke pare onda gledam da kupim neko vozilo koje nema puno kvarova,a i planiram da ga imam duze vreme. "japanci" uopšte nisu losi niti su skupi za odrzavanje u rangu su "nemaca",to mi je dans i potvrdio rodjak iz CG on ima Pajera i nije nista posebno skup za odrzavanje. Jos mi je preporucio i Nissana X Trail 2.0