TheWickerMan napisao:@ paja blago tebi, imao si servo![]()
U Trooperu? Zar za Evropsko tržište u Trooperu nije bio 3.0 TD a u Opel Montereju 3.1 TD?T-error napisao: vozio sam ranije isuzu 3.1
Opel Monterej sa isuzu motorom 3.1 ! moj barem bio
TheWickerMan napisao:@ paja blago tebi, imao si servo![]()
U Trooperu? Zar za Evropsko tržište u Trooperu nije bio 3.0 TD a u Opel Montereju 3.1 TD?T-error napisao: vozio sam ranije isuzu 3.1
TheWickerMan napisao:Ok tako, 3.0 je u Isuzu-u a 3.1 u Montereju.
Mali off. koje je godište bio i jesi li imao problema sa diznama?
Paja napisao:Ajmo od početka.
Da li si ikada seo i vozio G? Ta godišta o kojima ti pričaš ima vojska. Vozio dva komada i ne bih imao nikakvu želju da to mlatim igde osim o brdima. Servo je prejak i nema nikakve povratne informacije, menjač landarav ko na 123-ci, vozilo se ljulja i naginje suviše za moj ukus... Sve u svemu mora se provozati da bi se stekao utisak na šta to liči.
Što se tiče delova nije Merc prvi koji ugrađuje iste delove na različite modele. Ono što paše je identično i tu nema greške.
O tome se radi, meni bi najiskrenije bilo zao da dam i najmanje para a auto koji mi se ne dopada, kao sto sam rekao, nemam preterane potrebe za autom, niti putujem ceto negde, jednostavno uzivao bih u tome.trojanac napisao:Mišljenja sam da ne treba to da radiš. Zaboravi G klasu, kupi nešto manje, slabije, ali sa jeftinijom troškovima eksploatacije. Vrlo brzo ćeš se naviknuti na drugi auto, a G možeš da kupiš i kasnije, ako budeš imao uslova da ga voziš i održavaš kako dolikuje.
Xepoj87 napisao:Bice problem kada rikne neki deo koji ne pase sa kombija, tipa diferencijal, amortizer, sta god, ima da kosta ko sv. Petra kajgana.
G klasa je maloserijsko vozilo, koje se rucno pravi, koje je na otpadima nepostojece, za koje niko ne pravi delove, jer nema potraznje.
Ne treba da gledas na G klasu kao na Land Cruiser, nego vise kao na neku Korvetu, samo zbog ekskluzivnosti, koja u ovom slucaju nije dobra stvar.
Uzmi neki normalniji dzip, ako si vec zapeo za tu klasu, sa ovim ces se bas zajebati.
Sent from my Sony