Civic sedan upgrade
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Civic sedan upgrade
Nadovezao sam se na tvoju pricu da ti se ne dopada ta karoserija na autoputu, a i Cmax je Focus sa visokim krovom, tebi treba duzina prostora. Za Verso je tacno, on je veci, permutovao sam nesto. Ja razmisljam o Smaxu vec neko vreme, i ako se odlucimo na trece dete uzimam ga obavezno, jer mi je najblizi normalnom autu od svega te velicine (i najlepsi, ali to je vec pitanje ukusa).
Verso ima relativno mali gepek.
Izmeriću sutra koliko mesta ima između dva sedišta u Avensisu.
TT
Izmeriću sutra koliko mesta ima između dva sedišta u Avensisu.
TT
Koliko sam skapirao ovlaš prateći forum, čini mi se da baš gotiviš japanska vozila. Imam utisak da bi u tom slučaju sve van toga bilo kompromis sa kojim ne bi bio zadovoljan. Kao nenad (ako sam dobro upamtio ime) sa prodajom mercedesa i racionalnom kupovinom oktavije.
Outback dizel je fantastičan auto, ali su verovatno svi iz uvoza. Novih je kod nas prodato zanemarljivo malo. Ako bi našao neki koji nije stanac napravio bi posao, ali ostaje problem servisa i dostupnosti delova.
Znam da Trio radi Subaru.
Kod vanova jesu posebna sedišta, ali treba proveriti koji ima širinu za tri dečija sedišta, mada to treba svuda proveriti.
Vanom kao konceptom gubiš sportsku vožnj kroz krivine, ali dobijaš jako upotrebljivo vozilo čije kvalitete ćeš videti tek kad se s njim budeš družio neko vreme.
Onaj Freemont koji je neko postavio meni nije lep, ali bi tebi vršio posao odlično za više nego pristojne pare.
500L ti je mali za troje dece u bilo kojoj izvedbi.
Znam da Trio radi Subaru.
Kod vanova jesu posebna sedišta, ali treba proveriti koji ima širinu za tri dečija sedišta, mada to treba svuda proveriti.
Vanom kao konceptom gubiš sportsku vožnj kroz krivine, ali dobijaš jako upotrebljivo vozilo čije kvalitete ćeš videti tek kad se s njim budeš družio neko vreme.
Onaj Freemont koji je neko postavio meni nije lep, ali bi tebi vršio posao odlično za više nego pristojne pare.
500L ti je mali za troje dece u bilo kojoj izvedbi.
Picasso, Touran, ima tu izbora. Doduše, uz tako nesto valja imati i nešto za svoju dušu. Octavia nije toliko veća da pravi bitnu razliku. Nešto veći gepek neće da promeni mnogo. Civic je veoma prostran i jedan od retkih u C segmentu gde 4 odrasle osobe mogu da se napakuju za duži put bez krovnog kofera.
Tapatalk
Tapatalk
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Sta mislis o Volvo V60 2.0d?
Manja je egzotika od Subarua, a prilicno dobar automobil?
Mozda i XC60 moze za ok lovu da se nadje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Manja je egzotika od Subarua, a prilicno dobar automobil?
Mozda i XC60 moze za ok lovu da se nadje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Pa daj link.
Nije Subaru baš tolika egzotika. Servisira ga Trio, mada nešto nema puno dizela.
Dok za Volva, ako je verovati ljubitelju, nema pošten servis u Srbiji a od Granda i Fordovci beže
V60 i S60 a i XC60 su mi totalni svrš al slabo ih ima po oglasima. Ovo sa 160k km me nešto i ne radi.
Nije Subaru baš tolika egzotika. Servisira ga Trio, mada nešto nema puno dizela.
Dok za Volva, ako je verovati ljubitelju, nema pošten servis u Srbiji a od Granda i Fordovci beže

V60 i S60 a i XC60 su mi totalni svrš al slabo ih ima po oglasima. Ovo sa 160k km me nešto i ne radi.
Boringly average, but also perfect for school run mums
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Da i nije neka ponuda kod nas, sto ne znaci da nema preko 
Ako nije tajna, o kojoj otprilike cifri pricamo?
Ja sam se bas skoro vozio u XC60 i auto je totalni seks

Ako nije tajna, o kojoj otprilike cifri pricamo?
Ja sam se bas skoro vozio u XC60 i auto je totalni seks

Brzine idu u H-a !!!

- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Ajde da dam i ja svoj sud
I ja te dozivljavam kao nekog ko je fan japanaca tako da sam i sam gledao sta bi ja gledao iz japanske kuhinje a da mi treba slican auto.
Pomenuo si Subaru, pored Outbacka, ja bi gledao i Forestera. Forestera je solidan broj prodan i ovde tako da tu postoji bolji izbor za kupovinu auta. Benzinaca ima vise, jeftiniji su, ja bi razmislio i o toj opciji.
Ono gde te ja jos vidim su X-trail i Outlander. Ne znam kakav je tvoj stav o SUV-ovima ali mozda bi mogao da pogledas i te automobile. MPV-ovi, koji su vec pominjani ovde, su takodje opcija ali to trebas provozati i videti da li bi ti to mogao da vozis...

I ja te dozivljavam kao nekog ko je fan japanaca tako da sam i sam gledao sta bi ja gledao iz japanske kuhinje a da mi treba slican auto.
Pomenuo si Subaru, pored Outbacka, ja bi gledao i Forestera. Forestera je solidan broj prodan i ovde tako da tu postoji bolji izbor za kupovinu auta. Benzinaca ima vise, jeftiniji su, ja bi razmislio i o toj opciji.
Ono gde te ja jos vidim su X-trail i Outlander. Ne znam kakav je tvoj stav o SUV-ovima ali mozda bi mogao da pogledas i te automobile. MPV-ovi, koji su vec pominjani ovde, su takodje opcija ali to trebas provozati i videti da li bi ti to mogao da vozis...
Zaboravih da preporučim Peugeot 5008, imaju ga prijatelji i meni je to OK za people carrier, a nije skup i lako se održava kod nas.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
A pa teško da bi mi se isplatio uvoz. Kolike su sada dažbine? Realno su kod nas jeftiniji automobili kad si strpljiv i naleti prilika. Može biti da grešim.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Moje mišljenje je ako možeš da dohvatiš (dobar) Outback, ja dalje ne bi ni gledao.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
- brale
- Pridružio se: 20 Okt 2014, 18:44
- Garaža: Nissan xTrail , Octavia Vrs A7
Moj predlog Touran, S max, eventualno Verso mada i Outback je dobar. Ali prvenstveno bih trazio Tourana,ima jedan jako dobar na oglasu beli cinimi se.Sa dsg-om. 

Možda može i B klasa da posluži.
Olakšaj i sebi i nama i definiši prioritetne impute.
Ako ti je bitna vozna dinamka kroz krivine onda da odmah odustajemo od MPV-eva.
Ako ti je birno da se vas petoro pakuete za more samo u gepek, onda da se skoncentrišemo na MPV sa sedam sedišta.
Ako ti je bitno da bude što manji, onda da vidimo šta je najolje od MPV-eva sa pet sedišta...
Bez imputa možemo da nabrajamo do sutra.
Ako ti je bitna vozna dinamka kroz krivine onda da odmah odustajemo od MPV-eva.
Ako ti je birno da se vas petoro pakuete za more samo u gepek, onda da se skoncentrišemo na MPV sa sedam sedišta.
Ako ti je bitno da bude što manji, onda da vidimo šta je najolje od MPV-eva sa pet sedišta...
Bez imputa možemo da nabrajamo do sutra.