http://www.zastava-kamioni.co.rs/Files/ ... %20srb.pdf
Ili ovako?
Berlingo 4x4.

Mahindra je ocajna sa limarijom, jedno vreme je bila hit dok se nisu pojavili problemi. Sad je npr. u startu eliminisu iz tenderskih nabavki zahtevima za pocinkovanom karoserijom.dragvorl napisao:Za Isuzu vec verujem da bi cena bila malo jaca, a Mahindra ne znam kako stoji sa servisnom podrskom, jer i sa mnogo ozbiljnijim proizvodjacima ima problema sa nabavkom delova. Takodje za Mahindru ne znam ni kvalitet kakav je, sa tim se vec ne bi trebalo kockati.
Em je Samuraj malen za njegove potrebe, em se prestao proizvoditi daaaavno. Valjda na Jimny misliš.branja napisao:Suzuki Samuraj je jako cenjen. Moze se naci polovan u jorektnon stanju. Jos nisam cuo od nekog da ga pljuje, naprotiv.
Poslato sa Lumia 925
Izvlace i 6x6 kamione iz njiva traktorom, a traktor kada se zaglavi vade ga dizalicom, nista nije problem zaglaviti u blatu, jednostavno za sve postoje granice. Dakle, kupovace se nesto novo, verovatno sto jeftinije. U svakom slucaju hvala na savetima.Woodoo napisao: pricali su mi ljudi iz al rawafeda da dustere izvlace traktorima iz oranica.